עבור לתוכן

האם יש תוכנה התקנה חלונות שבודקת שגיאות דיסקטים קשיחים בסקטורים?

Featured Replies

פורסם

האם קיים כזה תוכנה בחלונות XP וגם ויסטה שבודקת שגיאות בסקטורים?

נסיתי בגוגל ולא מצאתי בדיוק תוכנה חינמי מתאימה?

אני לא יודע איזה תוכנה נקרא...

בחלונות XP יש אפשרות בדיקות דיסק קשיח שניקרא כלי בדיקה שגיאות.אבל הוא לא אמין.אני צריך תוכנה חזקה וקלה לבדיקה דיסק קשיח בזמן אני רואה

מולי מסך שמראה לי שגיאות סקטורים. אם הם תקינים או לא תקינים?

בתודה מראש

מיכאל

פורסם

ברור ,תעשה מאפיינים על הכונן שאתה רוצה,תבחר בכלים -ואז בדיקת שגיאות,הוא ישאל אם אתה רוצה לבדוק גם את זה,תגיד לו כן,תכבה את המחשב,והוא יתחיל בעבודה.

פורסם
  • מחבר

אינני רוצה לעשות כך.זה לא עוזר לי לראות בזמן אמת רואים שגיאות סקטורים.אני יודע שכתוב רק במילים בדיקה שגיאות.ואח"כ להפעיל מחשב מחדש

וכל הסיפור הזה.זה לא מתאים לי.

אני רוצה תוכנה אחרת שמתקינים תוכנה בחלונות.ואח"כ התוכנה בודקת שגיאות סקטורים ורואים בחלון קטן תוכנה שהיא סורקת

סקטורים בזמן שרואים במסך.יש לי בבית דיסק קשיח חיצוני שמחברים אותו USB למחשב.בגלל זה אני רוצה תוכנה אחרת שיבדוק לי בדיקה שגיאות

סקטורים בדיסקקשיח חיצוני.

יש משהו חדש תוכנה אחרת חזקה טובה וקלה?

מיכאל

פורסם
  • מחבר

בכתובת האתר שנתת לי.לא מצאתי תוכנה מתאימה לי.יש משהו כזה מכינים ב- CDROM דיסק תקליטור צריבה ועושים bootable

ועולה ישר לדוס ורואים דיסק קשיח סימנים מרובעים שמראים בדיקה בזמן אמת שגיאות סקטורים אם זה תקין או לא תקין?

מיכאל

פורסם

לדעתי הכי טוב להשתמש בתוכנת דיאגנוסטיקה

של היצרן דיסק קשיח

פורסם
  • מחבר

הורדתי תוכנה mhdd.במחשב שלי יש 2 דיסקטים מחוברים ל-IDE1,הראשון דיסק 40GB W.D. והשני 160GB MAXTOR

ונסיתי לעלות - CDROM.אני רואה רק דיסק קשיח 40GB ולא רואה את השני 160GB.

נסיתי ליבדוק בכל מקום בהגדרות ביוס שיזהה לי 160GB בתוכנה MHDD.

ולא עזר.עדיין רואה רק דיסק 40GB.

המחשב תקין מזהה בביוס 2 דיסקטים קשיחים.למה אני לא מצליח לראות דיסק השני 160GB בתוכנה MHDD?

יש לי לוח אם בדגם P4P800

מישהו מבין איך עושים?

או שיש תוכנה אחרת יותר טובה?

מה לעשות?

מיכאל

פורסם
  • מחבר

האם קיים תוכנה אחרת בתשלום או חינמי דרך חלונות XP או ויסטה שבודק סקטורים אם דיסק קשיח תקין או לא תקין?

אם התוכנה קיים כזה.ככה אני יכול לראות בחלונות XP את הדיסק קשיח השני 160GB וליבדוק אם יש סקטורים.

מבינים?

מישהו מכיר תוכנה אחרת?

בתודה מראש

מיכאל

פורסם

לדעתי זה כבר לא עניין של תוכנה.. נשמע כאילו שראש (סיכה) של הדיסק קשיח הפסיקה לתפקד.

אתה רואה אותו בביוס אבל בשום מקום אחר אתה לא יכול למצוא אותו ואין לך גישה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים