פורסם 2009 ביולי 416 שנים האם קיים כזה תוכנה בחלונות XP וגם ויסטה שבודקת שגיאות בסקטורים?נסיתי בגוגל ולא מצאתי בדיוק תוכנה חינמי מתאימה?אני לא יודע איזה תוכנה נקרא...בחלונות XP יש אפשרות בדיקות דיסק קשיח שניקרא כלי בדיקה שגיאות.אבל הוא לא אמין.אני צריך תוכנה חזקה וקלה לבדיקה דיסק קשיח בזמן אני רואהמולי מסך שמראה לי שגיאות סקטורים. אם הם תקינים או לא תקינים?בתודה מראשמיכאל
פורסם 2009 ביולי 416 שנים ברור ,תעשה מאפיינים על הכונן שאתה רוצה,תבחר בכלים -ואז בדיקת שגיאות,הוא ישאל אם אתה רוצה לבדוק גם את זה,תגיד לו כן,תכבה את המחשב,והוא יתחיל בעבודה.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר אינני רוצה לעשות כך.זה לא עוזר לי לראות בזמן אמת רואים שגיאות סקטורים.אני יודע שכתוב רק במילים בדיקה שגיאות.ואח"כ להפעיל מחשב מחדשוכל הסיפור הזה.זה לא מתאים לי.אני רוצה תוכנה אחרת שמתקינים תוכנה בחלונות.ואח"כ התוכנה בודקת שגיאות סקטורים ורואים בחלון קטן תוכנה שהיא סורקתסקטורים בזמן שרואים במסך.יש לי בבית דיסק קשיח חיצוני שמחברים אותו USB למחשב.בגלל זה אני רוצה תוכנה אחרת שיבדוק לי בדיקה שגיאותסקטורים בדיסקקשיח חיצוני.יש משהו חדש תוכנה אחרת חזקה טובה וקלה?מיכאל
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אם היית מחפש בסטיקי היית מוצא.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408839.0
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר בכתובת האתר שנתת לי.לא מצאתי תוכנה מתאימה לי.יש משהו כזה מכינים ב- CDROM דיסק תקליטור צריבה ועושים bootableועולה ישר לדוס ורואים דיסק קשיח סימנים מרובעים שמראים בדיקה בזמן אמת שגיאות סקטורים אם זה תקין או לא תקין?מיכאל
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר הורדתי תוכנה mhdd.במחשב שלי יש 2 דיסקטים מחוברים ל-IDE1,הראשון דיסק 40GB W.D. והשני 160GB MAXTORונסיתי לעלות - CDROM.אני רואה רק דיסק קשיח 40GB ולא רואה את השני 160GB.נסיתי ליבדוק בכל מקום בהגדרות ביוס שיזהה לי 160GB בתוכנה MHDD.ולא עזר.עדיין רואה רק דיסק 40GB.המחשב תקין מזהה בביוס 2 דיסקטים קשיחים.למה אני לא מצליח לראות דיסק השני 160GB בתוכנה MHDD?יש לי לוח אם בדגם P4P800מישהו מבין איך עושים?או שיש תוכנה אחרת יותר טובה?מה לעשות?מיכאל
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר האם קיים תוכנה אחרת בתשלום או חינמי דרך חלונות XP או ויסטה שבודק סקטורים אם דיסק קשיח תקין או לא תקין?אם התוכנה קיים כזה.ככה אני יכול לראות בחלונות XP את הדיסק קשיח השני 160GB וליבדוק אם יש סקטורים.מבינים?מישהו מכיר תוכנה אחרת?בתודה מראשמיכאל
פורסם 2009 ביולי 616 שנים לדעתי זה כבר לא עניין של תוכנה.. נשמע כאילו שראש (סיכה) של הדיסק קשיח הפסיקה לתפקד.אתה רואה אותו בביוס אבל בשום מקום אחר אתה לא יכול למצוא אותו ואין לך גישה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.