עבור לתוכן

קצת חוסר הבנה בebay

Featured Replies

פורסם

אז כך אני הבנתי שיש באיביי כך ,מכירה ,שאתה קונה משהוא במחיר שרשום ,והצעות שאתה מציעה וזה לוקח את ההצעה המקסימלית .

אז אני לא כל כך מבין ב איביי ,בדרך כלל חברים קונים בשבילי ,אז לא הייתי צריך להתקל בבעיה הזו עד עכשיו ,אבל עכשיו שמתי לב לכמה עיסקעות מפתות שם .

למשל זה http://cgi.ebay.com/Intel-Core-I7-920-w-fan_W0QQitemZ230353172802QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a21e7942&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50

מישהוא יכול להגיד לי העם זה באמת המחיר של המעבד (פאק 45 דולר ל core i7 זה סופר זול ) ,כי עם כן אני קונה את זה ,לא מעניין אותי כל כך שזה יד שנייה (בכל זות כמה ישן יכול להיות core i7 עם הם יצאו רק לפניי חצי שנה ).

ועוד ראיתי את זה :http://cgi.ebay.com/eVGA-3X-SLI-X58-Intel-Core-i7-Motherboard_W0QQitemZ270418946859QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ef639ab2b&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50

יוצא יחד שבפחות מ 200 דולר אני מרכיב מערכת core i7 העם זה הגיוני המכירים האלו .

פורסם

אתה רק צריך לדעת אנגלית, למוצר הזה אין משלוח לישראל.

פורסם

ואתה באמת חושב שזה ימכר ב 46 דולר?

שמעת על מכירה פומבית פעם בחיים שלך?

פורסם

יש למכירה הזאת עוד כמעט 5 ימים עד שהיא תסגר, מה גורם לך לחשוב שהמחיר ישאר על 45 דולר..?

פורסם
  • מחבר

אתה רק צריך לדעת אנגלית, למוצר הזה אין משלוח לישראל.

חפיף זה קטנות ,יש לי אנשים שדואגים לשטויות כאלו ,אבל מבחינת מחיר ,זה אפשרי ?

יש למכירה הזאת עוד כמעט 5 ימים עד שהיא תסגר, מה גורם לך לחשוב שהמחיר ישאר על 45 דולר..?

סבבה ,אבל נגיד (בדרך קסומה כל שהיא ) המחיר ישאר כזה ,זה אפשרי ?

אגב ראיתי שם גם יותר זולים עם פחות זמן לbid ,לכן יש סיכוי .

ומה עם הלוח ? המחיר שלו הגיוני ?

פורסם

,אבל מבחינת מחיר ,זה אפשרי ?

לא.

כמו שכבר צויין, זאת מכירה פומבית ויש עוד 5 ימים עד שהיא תסגר, המחיר יקפוץ כמה וכמה פעמים עד אז, במיוחד בדקות האחרונות לפני הסגירה.

פורסם

רד מזה.

אפשר למצוא מציאות ב ebay אבל לא מחירי זנות, ואתה צריך לחפור כמה ימים טובים בשביל זה.

פורסם

כתוב לך ליד כל מוצר את המחיר הנוכחי שלו, ו/או את המחיר שלו לקניה מיידית, אם אתה לא רוצה להתעסק עם מחירות פומביות חפש מוצרים למכירה מיידית. בנוסף מומלץ למיין את תוצאות החיפוש שלך לפי: "מחיר+משלוח הזול ביותר".

פורסם
  • מחבר

כתוב לך ליד כל מוצר את המחיר הנוכחי שלו, ו/או את המחיר שלו לקניה מיידית, אם אתה לא רוצה להתעסק עם מחירות פומביות חפש מוצרים למכירה מיידית. בנוסף מומלץ למיין את תוצאות החיפוש שלך לפי: "מחיר+משלוח הזול ביותר".

חחח כן זה אני עושה באוטומט .

אבל כל הקטע ,מבחינה תיאורית אפשרי לקנות את המוצרים האלו במחירים האלו ?

פורסם

באופן תאורתי , אם כל הגולשים באינטרנט בעולם ימותו , וזה שהעלה את המכירה יעלם בדרך מסתורית , וחוץ ממך אף אחד לא יראה את המכירה הזאת , אז כן , באופן תאורתי תוכל לקנות את המעבד ב46 דולר .

פורסם

לא מדוייק... לכל מכירה פומבית יש מחיר מינימום.

מחיר המינימום נקבע ע"י המוכר ואף אחד לא יכול לדעת מהו המחיר הזה.

ישנם מכירות שנקראות no reserve, זה אומר שאין עליהן מחיר מינימום ואז תיאורטית תוכל לזכות בכל מחיר.

פורסם
  • מחבר

אוקי סבבה ,אבל איך אני מסנן שזה יראה לי רק את האלו עם ה no reserve ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים