עבור לתוכן

משקפי שמש אופטיות- איפה לקנות באיזור חיפה?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אחרי נסיון גרוע במיוחד של כל המשפחה שלי עם אופטיקנה שהמשקפיים שלנו פשוט נהרסות מרגע לרגע, החלטתי לקנות זוג חדש של משקפי שמש אופטיות בחנות אחרת.

לא מזמן קיבלתי במתנה משקפי טייסים נדירות של רייבאן, וחשבתי שאני כבר אקנה עדשות בשבילן. הבעיה היא המחיר- 800 ש"ח בזגי שאול, באופטיקה דורון העדשות עולות 2000 ש"ח לעובי רגיל ו2800 ש"ח לעדשות דקות שמתאימות למסגרת.

עכשיו, בארוקה עדשות עולות 200 או 400 שקל. הייתה שם מסגרת שאהבתי שיחד עם העדשות ב200 הכל יעלה 600, וכנראה שלרייבן אם הם יסכימו למכור לי רק עדשות זה יעלה לי רק 400 שקל. הבעיה היא שהלכתי לסניף בגראנד קניון, ואין להם שם אפשרות לעשות בדיקת ראיה. אני לא יודע אם יש להם בדיקות ראיה בסניפים אחרים בחיפה ועד כמה החנות הזאת טובה למשקפי שמש אופטיות.

יש גם את אופטיקה הלפרין, ואני לא אתנגד לחנות אחרת באזור(הכי טוב בנוה שאנן והסביבה, אם אפשר) שהיא אמינה ועם מחירים לא בשמיים..

אני אשמח להתייעץ איתכם :jump:

בתודה, רן

פורסם

אני אישית מאוכזב מהשירות בהלפרין, הבטיחו לי הרבה דברים כשקניתי את המשקפיים ודחפו מלא שידרוגים שבפועל שווים לתחת.

איך זה קשור לעדשות? הציעו לי עדשות 'קשיחות' בתוספת כמה מאות שקלים ו... נפילה מגובה 35 סנטימטר בלי שום הפעלת כח

(פשוט נפלו מהשולחן בסלון, החלפתי חולצה הטלפון צילצל ורטט והפיל אותן) שברה רבע עדשה ואז הם לא הסכימו להחליף למרות

שעשיתי 'ביטוח' למשקפיים.

דרך אגב, לשאר המשפחה שלי דווקא יש ניסיון מעולה עם אופטיקנה.

פורסם

גם אני "לקוח" של אופטיקה הלפרין. (שירות באמת לא משהו. כמעט ובכל הפעמים שהגעתי לשם נאמר לי "בדיוק אתמול נגמר מבצע של 60% על כל החנות!!"..).

אמנם אין לי משקפיים, אבל יש לי עדשות-מגע. (כבר חצי שנה).

אני יודע שברמת העיקרון אני לא יכול לעזור לך באמת, אבל אני יכול להציע לך לתת צ'אנס לעדשות מגע.

אם אין לך צילינדר גבוה \ מספר בשמיים, תוכל לקנות עדשות יומיות או חודשיות.

בניגוד לאנשים עם מספר גבוהה \ צילינדר גבוה שהם חייבים עדשות קשות - יקרות יותר וברמת העיקרון נשארות איתך "לכל החיים". (בפועל זה בערך שנה או יותר..).

אני חייב להגיד שאני ממש מרוצה מהעדשות...

עד לא מזמן הייתי עם עדשות יומיות (עכשיו אני עם חודשיות) ככה שאין בכלל התעסקות עם זה. בבוקר שמים אותן וזהו... לפני השינה זורקים לפח.

בדוגרי זה גם לא כ"כ יקר, בערך 1000 שקל לעדשות יומיות לתקופה של חצי שנה וחצי מהמחיר לעדשות חודשיות לאותה תקופה.

עקיצר... מנסיון של חצי שנה, אני יכול להגיד לך שזה ממש פשוט ולי לפחות הרבה יותר נוח מאשר משקפיים.

מה גם שברמת העיקרון אתה תראה טוב יותר עם עדשות.

לסיכום של כל החפירה:

יש לי עדשות, זה סבבה לגמרי - ממליץ לך לנסות את זה גם.

פורסם

אירוקה לא מבצעים בדיקות ראייה- הם בודקים את המספר של ההמשקפיים הנוכחיות שלך.

http://erroca.co.il/news_next.asp?MainID=199

סביר להניח שלא תוכל לקנות רק את העדשות.

בנוגע למחיר העדשות: על איכות משלמים. כשיש פער של 50% כדאי לבדוק את איכות העדשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים