עבור לתוכן

Street Fighter IV - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הממממ עכשיו השלט של הסאטורן זה משהו שאפשר להבדיל משאר הגיים פאדס, הוא באמת תותח למשחקים של סטריט פייטר

רק שנדיר כבר היום

• תגובות 148
  • צפיות 19.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני יודע שקאפקום תמכור גם גירסת ארקייד למשחק שיגיע עם סטיק

פורסם

גירסת ארקייד למחשב??

פורסם

אה זה פאד

פורסם

אפשר לדעת בבקשה איך אני משחק 1 על 1 עם חבר?

אני רוצה להשתמש במקלדת ובעוד גו'יסטיק אחד אפשרי?

פורסם

הסתבכתי קצת בCHALLANGE. ישנם קומבואים שדורשים "ביטול" (CANCEL) של המכה הקודמת. ברשת כתוב שעושים זאת בעזרת מכת

הFUCOS. אני לא מצליח בשום פנים ואופן. אפשר הסבר מפורט (לפי הסדר) של המקשים?

פורסם

אני לא מאמין שcancel ניהיה משהו בסיסי

פעם רק התותחים ידעו מזה

פורסם

בשביל CANCEL אתה צריך ללחוץ על אגרוף ובעיטה בינוניים יחד, בדיוק כשהמכה שאתה רוצה לבטל פוגעת ביריב (בשביל קומבו).

טיפ קטן למצב challenge:

לחיצה על END במקלדת תהפוך את שם המכה שצריך לבצע לצירוף הכפתורים שעליו צריך ללחוץ.

פורסם

אני מכיר את הEND. כנראה שנצטרך להתאמן יותר (אגב ניתן להגדיר מקש נפרד למכת הפוקוס)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב היום התקנתי את המשחק. אני עדיין מתאמן ואני רוצה דמות שכדאי להתחיל לשחק איתה וגם איך לעשות איתה קומבואים ותרגילים טובים כי אני לא מבין איך אני מבצע תרגילים מיוחדים ברשימת קומבואים יש שם חיצים מוזרים ואני לא מבין על מה ללחוץ.

פורסם

נכון, במשחקי הFPS בתור ימני כמו כולם התזוזה זה בWASD אבל היריות זה עם העכבר ביד ימין וזה חשוב כי אחרת מאוד כזה לשחרר מלא יריות מאקדח אוטומטי

אז אותו דבר כלפי המהלכים, אני אישית לא מסוגל לעשות מהלך נורמלי ביד שמאל

מסכים, בתור שמאלי ;D

אם כי לא בהקשר של המשחק שכן עוד לא ניסיתי אותו.

אני מעדיף לחכות שיחזור אלי הgamepad, או שמא לא לחכות?

פורסם

טוב היום התקנתי את המשחק. אני עדיין מתאמן ואני רוצה דמות שכדאי להתחיל לשחק איתה וגם איך לעשות איתה קומבואים ותרגילים טובים כי אני לא מבין איך אני מבצע תרגילים מיוחדים ברשימת קומבואים יש שם חיצים מוזרים ואני לא מבין על מה ללחוץ.

RYU דיי קל.

פורסם

מישהו יכול להסביר מה המשמעות של המקשים הבאים?

המקש LK+MK+HK, המקש LP+MP+HP ומקש ה-Focus attack?

ויש מצב שה-personal action זה סתם לעשות קצת פוזה?

פורסם

בחלק מהמהלכים ראיתי שזה מראה משהו בסגנון הזה: <- charge -> ואז אגרוף/בעיטה (לא משנה..)

אז מה זה הcharge הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים