פורסם 2009 ביולי 416 שנים מה פתאום אקומה לא עושה את זההנה גוקן יודע לעשותhttp://www.youtube.com/watch?v=fZnvcCxPwIo...אני לא מאמין שהם הורידו לריו את המתקפה הזאת! נמאס כבר מהקטע של ריו הוא עם ההדוקן וקן עם השוריוקן זה כזה מסריחשין שוריוקן זאת המתקפה ההכי חזקה שיש, הדבר היחיד שהיא לא עושה זה לכתוב OWNED על המסך אבל היא די מראה את זה בעוצמה
פורסם 2009 ביולי 416 שנים לריו עדיין יש את מתקפת הTatsumaki Senpukyaku?ידועה יותר בשם המערבי בעיטת הוריקן.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אני מנסה להפעיל את המשחק כל אחר הצהריים.. הוא עולה הכל בסדר גמור.. אבל ברגע שאני נכנס למשחק בערך אחרי 10 שניות המשחק נתקע ואני מקבל מלא מלא ארטיפקטים כאילו שהבעיה בכרטיס מסך ואז גם הוינדוס כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ונאלץ להיסגר..WIN7 ו185.85
פורסם 2009 ביולי 416 שנים יש בתפריט תרגילים סימון של עיגול עם חץ שיוצא מצד שמאל ,ועושה חצי סיבוב עד לצד ימין..איך מבצעים את זה בפועל?
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אני חושב שזה שמאלה למטה ימינה או הפוך כמו ב ssf2t שעושים את זה יחד עם אגרוף ואז זה עושה shakunetsu hadouken
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אני חושב שזה שמאלה למטה ימינה או הפוך כמו ב ssf2t שעושים את זה יחד עם אגרוף ואז זה עושה shakunetsu hadouken אוקיי,תודה.. שאלה נוספת,מה זה עיגול עם חץ שיוצא מצד שמאל ועושה עיקוף מלא? פשוט לעשות חצים משמאל עד חזרה אליו..?
פורסם 2009 ביולי 416 שנים כן בדיוק, איפה ראית את זה? אצל זנגיף? זה מה שהתכוונתי לפני כמה פוסטים שאמרתי 360 מעלות
פורסם 2009 ביולי 416 שנים כן בדיוק, איפה ראית את זה? אצל זנגיף? זה מה שהתכוונתי לפני כמה פוסטים שאמרתי 360 מעלות כן , אצל זנגיף ראיתי את זה.. המשחק באמת כיפי.. עריכה: למען האמת יש לי איזה בעיה קצת מעצבנת במשחק: הסירטונים בו לא עובדים, אם זה בסרטון הגדול לפני המסך פתיחה, ואם זה בסירטון לפני תחילת טורניר ARCADE של שחקן.. במקום זה אני שומע רעש מעצבן ומסך שחור.. אודה אם למישהו יש רעיון מה יכול להיות פתרון לעניין..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.