פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים למישהו יש מושג?ניסית דרייברים שונים ללוח אםדברים פיזיים לא ניסיתי ולא ניסיתי Firmware כי לא מצאתי בשבילו משהו רשמי...את המפרט יש לכם פה בצדיש לי Windows XP pro SP1הכי מעודכן בWINDOWS UPDATEדרייברים לכ. מסך CATALYST 3.6דרייברים ללוח אם nForce 2.45בלי שהיה לי שום דבר אחר לפני זה.יש לכם רעיון מה זה יכול להיות?זה קרה אחרי שהתקינו לי כבליםאבל אחרי שאני מכבה את הרשת ואת הFIREWALLזה עדיין קורה...עוד דבר חשוב זה שניסיתי 3 סוגים שונים של דיסקיםואצל כולם אותו דבר...אותה התופעה...יש רעיונות?
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים שמתי לב שאתה בOC תנסה להוריד את ה OC ואז לצרוב.ואיזה סוגי מדיות ניסיתה מהירות שלהן ? חברה?
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים מחבר silver lineו maxellואני כבר לא בOC הרבה זמןאתה יודע אולי איפה אני מוריד FIRMWARE?
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים לגבי קושחה לא מצאתי עדכונים לצורב שלך בכלל אולי טיאק לא הוציאו.עצה שלי תבדוק עם חברה אחרת של סיקים כי לי הייתה בעיה עם סילבליין שהוא צרב רק ב 16 ומעל הוא דפק דיסקים אז בסוף הסתבר שנפלתי על שניי חבילות של 50 דיסקים שהם דפוקים ניסיתי איתם בצורבים אחרים וקרה אותו הדבר.תקח דיסקים של סמסונג או NASHUA לא שמעתי על בעיות איתם בכלל ותבדוק כך תכל להיות בטוח שזה לא המדיה דפוקה.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים אולי הצורב שלך לא "מחבב" את הדיסקים האלה..או שזה צרב לפני זה על הדיסקים האלה ?נ.ב. אני יודע שזה קצת לא קשור, אבל ל LiteOn 52\32\52 כמה Buffer יש ?
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים אולי הצורב שלך לא "מחבב" את הדיסקים האלה..או שזה צרב לפני זה על הדיסקים האלה ?נ.ב. אני יודע שזה קצת לא קשור, אבל ל LiteOn 52\32\52 כמה Buffer יש ?יש לו 2MB BUFER.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים מחבר אולי הצורב שלך לא "מחבב" את הדיסקים האלה..או שזה צרב לפני זה על הדיסקים האלה ?נ.ב. אני יודע שזה קצת לא קשור, אבל ל LiteOn 52\32\52 כמה Buffer יש ?1. צרב לפני בסבבה...לקח לו לעשות 2:40 דקות דיסק!2. יש מצב שהצורב פשוט מקולקל ואני צריך ללכת להחליפו?3. 2MB BUFFER
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים למה אתה לא עונה לשאלות ששאלו אותך?ובדקתה עם מדיות אחרות? בדקתה את המדיות שאתה משתמש אצל מישהו אחר על צורב אחר?והסיכוי הוא יחסית קטן שהצורב יהיה דפוק אם הוא צורב לך ב16 מצויין.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר עניתי כבר לפני זה שבדקתי על מדיות אחרות ובדקתי את המדיות על צורב אחר
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר בדקת DMA?כן בדקתי לא עזר...עזבו, נראה לי אני יודע טוב ממכם!! ;Dרק להוסיף שעכשיו בדקתי על המחשב צורב אחר לגמרישל לייטאון X52X32X52והוא עבד מעולה צרב דיסקים בטיל ועוד תחת "לחץ" של ICQ, MSN, kazaa, mirc, firewall, winampוהוא צרב אחלה שבעולם, לא שיניתי שום דבר חוץ מצורב..ככה שכנראה זה באמת הצורב, תודה בכל אופן :]
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים שכחתי להגיד לך לנסות עוד דבר למרות הגישה הלא יפה שלך, לפני שאתה מתעקש ללכת להחליפו תנסה להתקין ASPI חדש חבר שלי הייתה לו בדיוק את אותה הבעיה עם פלקסטור 40 החליף צורב לא עזר והמדיות היו תקינות בסוף התקין ASPI והכל הסתדר.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר א. לא הגיוני להתקין שום דבר בתוכנה מכיווןשלא שזה עבד על אותה מערכת הפעלה, וצורב אחר עובד אחלה.ב. למרות זאת התקנתי APSI וזה לא עזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.