עבור לתוכן

מחשב נייד מסין

Featured Replies

פורסם

חברים, יום שלישי הקרוב אני טס לסין ורציתי לדעת איזה מחשב נייד הכי שווה לקנות מבחינת הכל, ביצועים, מהירות, כרטיס מסך(גרפיקה טובה שתפעיל לי כל דבר כולל המשחקים הכי חדשים) ומבחינת מחיר אני מוגבל ל5000 אלף.(אך אם צריך להוסיף קצת אין בעיה) תודה.

פורסם

תבדוק את אחת האופצית האלה יש גם דגמים מקדמים יותר כמו G51 וG60 עם כרטיסי מסך GTX260

זה דגם ישן יחסית אני לא חושב שהוא יעלה מעל ל 5000שח בסין

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3992&p=129

פורסם
  • מחבר

שלום,תודה על היעוץ רציתי לדעת מה אתם אומרים על הדגם הזה:מחשב נייד HP HDX18-1005EA PREMIUM

ואתם ממליצים על HP? או חברה אחרת? אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מהר אני מחר כבר לא אוכל להכנס אני אהיה עסוק תודה.

פורסם

מחשב מאוד מרשים אהבתי את העיצוב ומפרט נחמד מלא יציאות ומאוד אהבתי את הסוללה 8 תאים אבל למשחקים הasus G יותר חזקים

פורסם

מחשב ענק, מגושם ולא ניתן לכנותו נייד בשום צורה.

בנוסף, אפילו לא מדובר במחשב שנותן יתרון גיימינג כלשהו בתמורה לגודלו. כרטיסי מסך ברמה כזו יש גם במחשבי 15.4".

פורסם
  • מחבר

מה עדיף ? אותו או את האסוס?

פורסם

אם אתה אכן מחפש מחשב שיאפשר משחקים, אני הייתי מעדיפה את ה-Asus N50/N51 שכן רמת הניידות שלהם סבירה. מבחינת ביצועים, ה-G50 הרבה יותר חזק. כמה המחשבים הללו יעלו בסין אין לי מושג. על איזו רמה של משחקים מדובר?

את ה-HDX 18 לא הייתי קונה בשום מצב ולשום שימוש מלבד מקרים חריגים ביותר.

פורסם
  • מחבר

1) מה הכוונה חריגים?

2)זה לא יתרון שיש לו מעבד quad?

3)משחקים כמו הgta iv וכדו'.

נ.ב איזה מחשב יותר אמין מבחינת תקלות וכדו' (כי זה מסין ואחריות לא יודע אם זה יהיה גם בארץ.)

פורסם

מסין ? מסוף העולם ?

אז קשה מאד למצוא נייד שלא בא מסין, (או כל דבר אחר....)

הכל באמריקה בא מסין !

אפילו באנרים שכתוב BUY AMERICAN עושים אותם בסין. :kopfpatsch: בחיי !

תקנה של חברה ידוע שיש גם בארץ. על אחריות בין לאומי 3 שנים תשאל בסין - וזה לא בחינם.

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

1) מה הכוונה חריגים?

הכוונה לאנשים שיש להם צורך מאד ספציפי במחשב כלכך גדול שעדיין מגיע בקופסא של "נייד". למשל אנשים שמניידים את זה לתצוגות מסוגים שונים, זקוקים למסך ענק ואין להם אופציה ריאלית להשתמש במסך חיצוני או מחשב נייח מטעמים שונים ומשונים. לכל משתמש אחר אין שום סיבה הגיונית לקנות נייד כזה. ניידות אתה לא מקבל וביצועים של נייח אתה לא מקבל. אתה קונה נייח במחיר ועם מגבלות של נייד.

2)זה לא יתרון שיש לו מעבד quad?

קודם כל אולי כדאי שתיתן לינק למפרט המדובר שכן למיטב ידיעתי הדגם הספציפי שציינת מגיע עם ה-P8400 בדר"כ.

)משחקים כמו הgta iv וכדו'.

אם משחקים חשובים לך יותר מניידות, לך על אחד ממחשבי הגיימינג הזולים של Asus או טושיבה ב-15.4". GTA IV ירוץ על כל המחשבים שצויינו כאן אבל כמובן שיהיו הבדלים בסוג ההגדרות להן אתה יכול לצפות.

נ.ב איזה מחשב יותר אמין מבחינת תקלות וכדו' (כי זה מסין ואחריות לא יודע אם זה יהיה גם בארץ.)

אף אחד לא יכול לומר לך שמחשב מסויים יהיה אמין מבחינת תקלות, זה עניין של מזל ולכן אכן מומלץ לבחור מחשב שמציע אחריות בארץ אם תצליח למצוא.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין הhp הצעתי לעיל לבין אסוס g71gx או אסוס g51 מה אתם אומרים בבקשה מהר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים