עבור לתוכן

אני רוצה לשדרג כרטיס ל 4850HD(1300 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי הוא E6320 1.86GHZ כל ליבה.גודל המסך שלי הוא 19 אינץ' ולוח האם שלי הוא CONOREXFIRE-ESATA2 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל ATI 4850HD(עכשיו יש לי 2400PRO) וביחד עם זה אני רוצה לשדרג את הספק כי אני יודע שהוא לא יכול להחזיק את ה 4850HD(כבר שאלתי פה בפורום ממזמן).אני רוצה גם לשדרג זכרונות ל 4GB[עכשיו יש לי 1GB של קינגסטון(סטיק אחד)] ולכל זה יש לי משהו בסביבות ה 1300 ש"ח בנתיים חשבתי על או:

HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630

או על

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1432(לפי מה שהבנתי זה עם OC לא Oם)

בכל מקרה עם אני עושה את השדרוג הזה אני יוכל להריץ את FALLOUT 3 ו AC על הגדרות הכי גבוהות?

• תגובות 44
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך את

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6919

ככה אתה יכול לחסוך עוד לחלקים האחרים שאתה מתכנן

הפרש הביצועים שלו בסטוק מHD4850 לא גדול ככל, ובעזרת מעט אוברקלוקינג שאתה יכול לעשות לו בקלות הוא יעבור גם HD4850 ללא מצמוץ.

FALLOUT3 או AC?

כל עוד מדובר ברזולוציה של 1280X1024 אז בקליי קלות HD4830 יוכל להתמודד, לא מאתגר אותו בכלל.

פורסם
  • מחבר

יש לך את

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6919

ככה אתה יכול לחסוך עוד לחלקים האחרים שאתה מתכנן

הפרש הביצועים שלו בסטוק מHD4850 לא גדול ככל, ובעזרת מעט אוברקלוקינג שאתה יכול לעשות לו בקלות הוא יעבור גם HD4850 ללא מצמוץ.

FALLOUT3 או AC?

כל עוד מדובר ברזולוציה של 1280X1024 אז בקליי קלות HD4830 יוכל להתמודד, לא מאתגר אותו בכלל.

הבאתה לינק ל 4830HD? כי פשוט ב KSP הלינקים לא עובדים זה מביא אותך לאתר הראשי שלהם

פורסם
  • מחבר

לא... פשוט תבחר סניף וזה יוביל אותך למוצר

אה טוב בסדר

ועוד משהו אני לא יודע כל כך איך לעשות OC כאילו קראתי איך לעשות OC למעבד והבנתי אבל אני עדיין פוחד לעשות את זה ולהרוס אותו...

אז OC לכרטיס מסך זה קל יותר?

וגם צריך לקנות קירור נוסף בשביל OC לכרטיס מסך?

פורסם

OC לכרטיס מסך הוא דבר פשוט מאוד, הכרטיס מתחמם ממש מעט בשל הקירור המצויין הזה ולכן לא נשקפת סכנה.

כשתרצה אין לי ולעוד רבים כאן בעיה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

OC לכרטיס מסך הוא דבר פשוט מאוד, הכרטיס מתחמם ממש מעט בשל הקירור המצויין הזה ולכן לא נשקפת סכנה.

כשתרצה אין לי ולעוד רבים כאן בעיה לעזור לך.

אני עדיין חושב עם לקחת 4850 או 4830 תגיד ה 4850 TOXIC שהבאתי זה כאילו עם OC כי אני זוכר שקראתי ש כרטיסי TOXIC זה או שעם OC או שעם קירור יותר טוב או משהו כזה

פורסם

במחיר של הTOXIC אתה מביא כבר כרטיסים חזקים הרבה יותר אבל שום גם המעבד שלך וגם הרזולוציה ייצרו צוואר בקבוק ולכן HD4830 הוא המקסימום שאני יכול להמליץ לך

פורסם
  • מחבר

במחיר של הTOXIC אתה מביא כבר כרטיסים חזקים הרבה יותר אבל שום גם המעבד שלך וגם הרזולוציה ייצרו צוואר בקבוק ולכן HD4830 הוא המקסימום שאני יכול להמליץ לך

לא אמור ליהיות לי צוואר בקבוק עם 4850 לא?

פורסם

HD4830 וHD4850 ההבדל ביניהם ממש קטן. ההבדל במחיר - ממש לא

אוברקלוק לHD4850 יוסיף לו אולי אחוזונים בודדים של ביצועים

בעוד לHD4830 אפשר להרים מעל ל10%, מה שאומר שהוא יהיה גם חזק מHD4850 במצב הזה.

פורסם
  • מחבר

HD4830 וHD4850 ההבדל ביניהם ממש קטן. ההבדל במחיר - ממש לא

אוברקלוק לHD4850 יוסיף לו אולי אחוזונים בודדים של ביצועים

בעוד לHD4830 אפשר להרים מעל ל10%, מה שאומר שהוא יהיה גם חזק מHD4850 במצב הזה.

אתה יכול להסביר עכשיו ככה בקצרה איך עושים OC לכרטיס מסך?

פורסם

בקצרה כי זה לא קשור לפה:

בלשונית OVERDRIVE בתוכנה CATALYST של ATI יש לך בארים שאתה יכול להרים

1 - מהירות שעון ליבה

2 - מהירות שעון זכרון

3 - מהירות מאוורר

אתה מעלה 5MHZ לליבה ובודק בתוכנת מאמץ כמו 3DMARK או CRYSIS BECHMARK TOOL למשל כמה דקות, הכל טוב?

ממשיכים להוסיף 5GHZ, בכל אופן כשהתמונה קופאת אתה יודע שהגעתי לגבול - סמן V

כך גם עם שעון הזכרון.

לגביי מאוורר בדרך כלל הוא על אוטומט, אתה יכול לגבוהה אחוז גבוהה יותר במידה ואתה רואה התחממות, הקירור שמספקת SAPPHIRE לHD4830 הוא מעולה ולא דורש שום התערבות, לי אישית יצא לעבוד איתו

פורסם
  • מחבר

בקצרה כי זה לא קשור לפה:

בלשונית OVERDRIVE בתוכנה CATALYST של ATI יש לך בארים שאתה יכול להרים

1 - מהירות שעון ליבה

2 - מהירות שעון זכרון

3 - מהירות מאוורר

אתה מעלה 5MHZ לליבה ובודק בתוכנת מאמץ כמו 3DMARK או CRYSIS BECHMARK TOOL למשל כמה דקות, הכל טוב?

ממשיכים להוסיף 5GHZ, בכל אופן כשהתמונה קופאת אתה יודע שהגעתי לגבול - סמן V

כך גם עם שעון הזכרון.

לגביי מאוורר בדרך כלל הוא על אוטומט, אתה יכול לגבוהה אחוז גבוהה יותר במידה ואתה רואה התחממות, הקירור שמספקת SAPPHIRE לHD4830 הוא מעולה ולא דורש שום התערבות, לי אישית יצא לעבוד איתו

על איזה תמונה אתה מדבר שהיא קופאת?

וגם עם היא קופאת זה לא אומר שצריך להוריד קצת יותר את השעון ליבה?

אז בקיצור אני צריך להעלות את שעון הליבה ואת שעון הזכרון לא לגעת במהירות המאוורר דרך התוכנת בקרה של ATI וזהו?

בלי להסתבך עם ה BIOS?

פורסם

בדיוק, אתה בכלל לא צריך לבקור בביוס

וכן, מן הסתם אם התמונה קופאת (מבחן הביצועים), אתה מוריד משעון הליבה קצת (לצערי זה אומר ריסט), כי ברגע שהתמונה קופאת אי אפשר לעשות משהו ממש

פורסם
  • מחבר

בדיוק, אתה בכלל לא צריך לבקור בביוס

וכן, מן הסתם אם התמונה קופאת (מבחן הביצועים), אתה מוריד משעון הליבה קצת (לצערי זה אומר ריסט), כי ברגע שהתמונה קופאת אי אפשר לעשות משהו ממש

אז מתי שהתמונה של התוכנה למבחן הביצועים קופאת אני עושה ריסט מוריד מהשעון ליבה קצת וזהו סיימתי את ה OC?

יש לי עוד כמה שאלות:

איזה ספק כול אני צריך בשביל ה HD4830?

וגם עם אני קונה אותו עושה לו OC וקונה זכרונות ל 4GB

על איזה FPS ירוץ לי OBLIVION על רזולוציה של 1280X1024 עם ההגדרות הכי גבוהות כאילו גם AA וכל זה על MAX

ועל איזה FPS ירוץ לי FALLOUT 3 על אותה רזולוציה וגם ההגדרות הכי גבוהות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים