פורסם 2009 ביולי 216 שנים http://www.youtube.com/watch?v=fAGpmNb2xfQ&feature=fvst הנה הטריילר למי שלא מכיר אנשים רבים חושבים שמדובר בהומור רדוד, לדעתי זה ההומור המשובח ביותר אני מקווה מאוד שסשה הביא איתו תכונות מצחיקות שהיו לבוראט מת כבר לראות.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים לדעתי זה הומור גאוני. סשה ברון כהן לא מפחד להראות סטראוטיפים ודיעות קדומות והוא מראה לנו את זה בלי צנזורה וזורק לנו את האמת ישר בפנים. כל העניין כאן שהדמויות שלו מצליחות להראות לנו כמה החברה דפוקה והן עושות את זה בצורה כל כך טובה ומשעשעת.מחכה בקוצר רוח לסרט.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים לדעתי זה הומור גאוני. סשה ברון כהן לא מפחד להראות סטראוטיפים ודיעות קדומות והוא מראה לנו את זה בלי צנזורה וזורק לנו את האמת ישר בפנים. כל העניין כאן שהדמויות שלו מצליחות להראות לנו כמה החברה דפוקה והן עושות את זה בצורה כל כך טובה ומשעשעת.מחכה בקוצר רוח לסרט.לדעתי זה סתם מטומטם, אבל אם אנשים נהנים מזה שיהיה להם לבריאות.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים לא הייתי ממהר לקטלג אותו כהומור משובח, או ברמה גבוהה. אבל זה בהחלט מבדר ומצחיק, נהנתי מבוראט ומ"עלי-ג'י", אני מאמין שגם הסרט הזה יהיה חביב עליי. בסופו של דבר הוא הפך את כל אחת מהדמויות שלו לסרטי קולנוע, חוש עסקי לא רע
פורסם 2009 ביולי 316 שנים בסופו של דבר הוא הפך את כל אחת מהדמויות שלו לסרטי קולנוע, חוש עסקי לא רע יהודי.. זה בגנים.. נראה סרט מגניב.. האמת שמבוראט לא התלהבתי.. אבל זה נראה יותר מצחיק
פורסם 2009 ביולי 316 שנים כשראיתי בוראט בקולנוע צחקתי כמו שבחיים שלי לא צחקתי. אני מקווה שהסרט הזה גם יהיה טוב
פורסם 2009 ביולי 316 שנים יש גם תקטע הזה ששואלים איך הוא קרא לבן שלו והוא אומר- OJ! ("והמבין יבין..") IG- הבדיחה עם האייפוד גם טובה! יאלה לקולנוע! (רק מתי הבכורה?)
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אני מקווה שזה יהיה מצחיק לפחות כמו קטעים בתכנית של עלי ג'י הנה שתיים טובים למי שלא כל כך מכיר:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.