עבור לתוכן

בעי עם sata של מחשב אסוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני התקנתי ווינדוס 7 ועכשיו אני רואה שהמחשב שלי פשוט לא זז בגלל הדרישות הקשות של תוכנה זו.

יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואני רוצה לעשות לו פורמט.

כשאני מפעיל את ההתקנה דרך הדיסק מופיע לי המסך הכחול ולאחר מכן הודעה שלא נמצא התקן הארד דיסק.

דבר זה נובע מחוסר דרייברים של התקני הSATA.

אני צריך BOOT DRIVER של SATA שאני מכניס לתוך הפלופי (קונן A) או פיתרון אחר שיעזר לי להגדיר את הSATA כשאני עושה את הפורמט.

תודה רבה

פורסם

ראה בסטיקי קישורים וטיפים הפנייה לשרשור שמראה איך לשלב דרייבר SATA בהתקנה של XP.

אגב Windows 7 לא אמורה להיות משמעותית כבדה מ-XP, אם בכלל. אז מוזר שלא עובד לך כמו שצריך. האם התקנת את כל הדרייברים הנחוצים?

פורסם

טוב יש לך3 אופציות:

1) לנסות לשנות בביוס אימולציה לIDE (במידה ואפשרי)

2)לקנות כונן פלופי, להוריד דריבירים לSATA מאתר ASUS . בהתקנת החלונות F6 וזהו

3) לעבוד לפי המדריך, להכין עותק חלונות שכולל SATA דריברים , כלומר זה לרוב MASS STORAGE INTEL , היות והציפסט של אינטל.

היה לי פעם מחשב חדש, שרצה להתקין XP במקום ויסטה. בקיצר סרטים. בסוף הצלחתי באופציה ה3 שהיא יותר קשה אבל אפקטיבית למי שאין כונן פלופי דרך USB

פורסם
  • מחבר

אני הבאתי קונן פלופי במיוחד בשביל זה כי אני לא מבין בעיניין הזה כל כך אבל אני לא מוצא את הדרייברים של הSATA באתר של אסוס..

מישהו יכול לעזור לי בעיניין?

תודה רבה

פורסם

אתה צריך להוריד מאתר אינטל את הדריבר של הציפסט המתאים

יש לי דיסק כזה מוכן וצרוב,מהיכן אתה

פורסם
  • מחבר

אני גר בבאר שבע אבל את כל הדרייברים של המחשב אני יכול להוריד..

הבעיה שלי היא הדיסקט של הSATA..

אם יש לך אותו אתה יכול לשלוח לי באי מייל..

galgalgal2001@walla.co.il

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייברים הספציפיים שאני צריך לSATA של מחשב ASUS EEE 1000HE?

אני פשוט לא מוצא.....

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

הצלחתי!

נכנסתי לביוס ופשוט ראיתי שאני יכול לשנות את הATA ח IDE ושיניתי והפורמט עבר בהצלחה!

אני לא באמת יודע מה עשיתי אבל זה עבד.. מישהו יכול לפרט לי האם זה בעייתי שהשארתי את זה לIDE ולא החזרתי את זה ךATA? ואם אני יכול להחזיר את זה לATA בלי בעיה ?

תודה

פורסם

זה לא בעייתי בכלל. תשאיר את זה כך ואל תדאג לזה.

לשנות חזרה ל-SATA אתה יכול רק אם תתקין דרייבר מתאים (אחרת תקבל מסך כחול בעלייה של ה-Windows).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים