פורסם 2009 ביולי 316 שנים תאמת ואמרתי את זה גם לחבר שלי , נכון שהיא יפה אבל מתלהבים ממנה רק בגלל שהיא מפורסמת ודוגמנית .אפשר בכיף למצוא יותר יפות ממנה .
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אבל אתה מסכים איתי שבינתיים היא אחת הבחורות הכי יפות, מדהימות וכוסיות שיש בעולם?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר האמת אני גם לא מתלהב מהפנים שלה, אבל בהחלט יש לה את הגוף היפה ביותר שראיתי. זה אשכרה 90-60-90 אמיתי.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים הצילום לא משהוממש מפריע לי הסימני שיזוף והעובדה שהיא לא נראית נינוחה בשום קטע של הסרטון. פשוט נראה כאילו לא נוח לה[כנראה זה קשור לעובדה שהיא משתדלת להחזיק את השדיים שלה]היא גם נראית כאילו היא מצטלמת לסטילס ולא לסרטון[כנראה זה באמת היה ככה, אפשר להבחין בפלאשים מדי פעם]באופן כללי לא התרשמתי. ממש לא מתאים לסרטון עם הכותרת beauty. אולי כוסית.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים על טעם וריח אין להתווכח... יש גברים שאוהבים נשים ויש "גברים" שאוהבים "גברים"...אלכס, אני הולך לתבוע אותך... בגלל הקליפ הזה למשתמשים רבים בפורום הריר גרם לקצר במיקלדת... מזל שיש לי מקלדת סיליקון ;D אם לא לא הייתי מגיב פהיש לי פטנט:צריך להמציא מקלדת שמחזירה את הרוק האבוד חזרה לפה
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר ממש לא מתאים לסרטון עם הכותרת beauty. אולי כוסית.יפרש נא כבודו את ההבדל כי בשני המקרים מדובר בבחורה שעומד לך עליה ללא קשר להגדרת המושג.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים הצילום לא משהו ממש מפריע לי הסימני שיזוף והעובדה שהיא לא נראית נינוחה בשום קטע של הסרטון. פשוט נראה כאילו לא נוח לה[כנראה זה קשור לעובדה שהיא משתדלת להחזיק את השדיים שלה] היא גם נראית כאילו היא מצטלמת לסטילס ולא לסרטון[כנראה זה באמת היה ככה, אפשר להבחין בפלאשים מדי פעם] באופן כללי לא התרשמתי. ממש לא מתאים לסרטון עם הכותרת beauty. אולי כוסית. היא באמת נראית מוטרדת ממשהו...
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מה אתם אומרים על הבחורה הזאת?http://farm4.static.flickr.com/3248/2715186206_cb023bd93c.jpg
פורסם 2009 ביולי 316 שנים תורובסקי !!! מה זאת התמונה הזאת עם הילדות הקטנות ?! ?! ??? אני בשוק והלם מעצמך !!! יש לך תקלה במעגלים !!! באג 2012 !!! ובקשר לבר ... אחחחחח ... קיבלתי עוד כאפה ...
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר :s05: אמרתי לקטנים שבמקום לדבר על משולשים מפגרים, יש להם דברים חשובים יותר בגילם. מי שהבין את שלא כהלכה, שיסתכל במראה :-X
פורסם 2009 ביולי 316 שנים בואנה תרדו ממנו אולי תגידו תכף שהוא אמר להן להצטלם ככה?בטוח אתם לא יודעים לעשות טריפורס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.