עבור לתוכן

I was born in a seat - רמת האנגלית בבתי הספר

Featured Replies

פורסם

בדיוק כמו שעשו אותו, כנראה :smile1:

• תגובות 79
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מדבר על זאת לפני כל מני רפורמות מפגרות, כשלמורים עוד היה מותר לתקן טעויות דיבור ושגיאות כתיב של תלמידים וכאלה. תסתכל על המאמר ששמתי פה לינק אליו כמה עמודים אחורה לעוד פרטים :)

"בתקופתי" היו עשרות תלמידים עם עשרות הקלות, אז "בתקופתך" הם גם היו.

אולי היית בכיתה שבה לא היו הרבה, אבל... news flash! - אתה ממש אבל ממש לא חלק ממערכת החינוך "הישנה".

גם אני וגם אתה תוצרים של חינוך אוטודיקטי(עצמי) - בזכות האינטרנט, הטלוויזיה, עיתונים וכו'.

אתה לא תוצר של מערכת החינוך החדשה, כי התוצרים של מערכת החינוך החדשה הם מפגרים, בלי שום ויכוח.

פורסם

שני חוקים מושלים ביקום הזה:

1. יהודה איש קריות תמיד צודק

2. במקרה של ספק, יש לפנות לחוק הראשון

פורסם

אני בטוח. בכל מקרה, כשאני אומר ילדים של המערכת הישנה, אני מדבר על כך שהיינו ביסודי בשנות ה-90, כשהמצב עוד היה בסדר. הוא לא היה טוב, אבל הוא היה סביר.

פורסם

לא, אתה טועה.

המצב היה מזעזע ונותר מזעזע.

אולי הוא אפילו עוד יותר מזעזע.

אבל ב"שנות ה-90" המצב היה מזעזע לחלוטין.

הדבר היחיד שגרם לכך שלא תהיה אהבל מוחלט היא הסקרנות שלך.

וגם האינטלגנציה שלך.

מערכת החינוך לא חינכה אותך, לא הוסיפה לך ידע.

אני לא למדתי דבר וחצי דבר בשיעורי אנגלית, כל האנגלית שלי מקורה ממשחקי מחשב והאינטרנט - והיום אני כותב, קורא ודובר אנגלית ברמה ספרותית גבוהה.

אני לא למדתי דבר וחצי דבר בשיעורי היסטוריה, כל הידע ההיסטורי שלי מקורה במשחקי מחשב, אינטרנט וטלוויזיה.

לא יודע מה הייתי עושה בלי ויקיפדיה :P

פורסם

אותו דבר אצלי רק שאני אמור להיות יותר גדול ממך אז אני עשיתי את זה קודם :P

פורסם

כאחד שיודע לקרוא אנגלית ברמה טובה וחראה (עדין) בכתיבה של אנגלית

אני בכל זאת חושב שזה טמטום לתת מילון ולא משנה איזה למבחן באנגלית

חוץ מזה אני חושב שמבחן בגרות באנגלית היה עדיף שיפצלו ל2

1-מבחן רגיל בכתב

2-מבחן של כמה דקות מעשי

פשוט לדבר אם הבוחן באנגלית כמה דקות ושהוא יתן הערכה כמה אתם יודעים לדבר ולהבין אנגלית בזמן אמת

and tihs us the bottom line coze kririn said so

פורסם

-מבחן רגיל בכתב

2-מבחן של כמה דקות מעשי

זה בדיוק מה שיש כבר עכשיו. אלא אם כן מישהו ביטל את הבחינה בע"פ בשנים האחרונות.

פורסם

לא ביטלו.

פורסם

מה שהוא אמר - זה היה כל כך כיף, הבוחן היה בהלם מהעובדה שאני מדבר אנגלית טבעית ולא מתרגם ישירות מעברית מה שאני רוצה להגיד ואז מוציא את זה מהפה שלי. בחיים לא היה לי כל כך כיף להוציא 100 בבחינה כלשהי.

פורסם

and tihs us the bottom line coze kririn said so

איפה הימים של הWWF? תענוג.

בכל אופן מסכים איתך, גפ אצלי זה היה המקרה - אנגלית למדתי מסרטים וסדרות. לא מהבי"ס.

היסטוריה דווקא היה נחמד המורה חילקה לנו דפים מתומצתים עם כל החומר, כך שלא הייתי צריך אפילו להיות בשיעורים =]

פורסם

אוי וויי

פורסם

למען האמת בגלל שרוב האנגלית שלי היא מהמחשב אני כותב מעולה ואוצר המילים שלי גדול אבל כדאי שאני אשפר את הדיבור...

למרות שנראה לי שרוב הבעיה היא חוסר ביטחון אבל בכל מקרה אני לא משהו....

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי - תתחיל להוריד עונות שלמות של סדרות (הייתי נותן דגש על 10 העונות של חברים), ופשוט לראות. אתה תקלוט מילים ומשפטים שם יותר משנדמה לך, והרבה יותר מהר ומשנדמה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים