עבור לתוכן

היום באו אלי מ HOT לעשות לי תשתית אינטרנט ונחש

Featured Replies

פורסם

אני בא מתחום ה RF ויש לי ניסיון עשיר בתשתית ביתית (-:

באו אלי חברת קבלן של HOT בשם : ROTAL זוג טכנאים עם מודם ישן " פלסטיקה צועקת הצילו " MOTOROLA לבן , איך שראיתי את השיטה החאפרית לא עברו שתי דקות ושלחתי את הצוות הביתה , הם נתנו לי לדבר עם " מנהל התקנות " שבשיא חוצפתו אמר לי " רוצה התקנה לפעם אחרת ? "

שאלות :

1. איך באים ללקוח חדש עם מודם ישן / מחודש שעבר 200 לקוחות והפלסטיקה ניראת מזעזעת ?

2. למה משתמשים במודם כל כך בעייתי ? ברשת הוא סכנה , ויש לו כל הזמן בעיות בחזור .

נ.ב.

המודמים הטובים : " אין במלאי " .

ממירים זמינים ב TV : SAMSUNG , ADB למה ? כי זה זבל (:

מודמים זמינים : MOTOROLA , TARYON למה ? כי המודמים על הפנים , הטריון בינוני מינוס (:

שלחתי מייל : או שתתקינו לי תומפסון 425 חדש ! או ש... BYE BYE (-:

פורסם

1. כשאתה משכיר את המודם, אז הם פשוט מביאים לך אחד שלקוח אחר החזיר כשהתנתק.

2. כי זה HOT!

פורסם

הTERAYON דווקא בסדר, יש לי אותו כבר שנתיים ואין לי שום בעיות ממנו.

פורסם
  • מחבר

הם לא מתביישים באים ללקוח חדש ושמים ממירים ישנים / מודמים ישנים כאילו הטכנאי מצא אותם בזבל .

הביאו לי מודם שצועק הצילו בשקית חדשה זה חלק מהשיווק שלהם החדש (-:

במקום להשקיע בפרסומות בערוץ 22 שישקיעו בטכנולוגיה והציוד שלהם

יש לשכן שלי HOT ב TV ורואים על הפנים ויש לו מסך LCD מתקדם לעומת זאת לנו יש YES ורואים פי 100 יותר טוב (-:

נ.ב.

אני מכיר את HOT מקרוב , הציוד שלהם מתוחזק שכונה .

אני מוכן להתערב אתכם שהם יחייבו אותי בהוראת קבע למרות שאין לי תשתית שלהם ולא ציוד .

אני מכיר את HOT או שהם ימציאו שאני גולש פיראטי (-:

====================================================================

איזה מודם הכי טוב ?

לפי דעתי תומפסון 425 יש לי ניסיון מעולה איתו .

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3226〈=he

פורסם

הם לא... אבל זכותך תמיד לדרוש מודם חדש. כשהטכנאי הגיע להתקין את התשתית אצלי היו לו רק TERAYON חדשים ות'ומפסון משומשים, בחרתי בת'ומפסון והוא כבר מתקתק 3 שנים בלי למצמץ.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את ה MOTOROLA הלבן הוא זבל שחבל על הזמן .

המוטורולה השחור יותר טוב אבל גם לא מציאה התומפסון הרבה יותר טוב ממנו (-:

פורסם

אני מכיר את ה MOTOROLA הלבן הוא זבל שחבל על הזמן .

המוטורולה השחור יותר טוב אבל גם לא מציאה התומפסון הרבה יותר טוב ממנו (-:

המודם הזה מיועד לטלפון שלהם, ככה זה אצלי.

פורסם

אין מה להגיד, אתה צודק.

כבר הרבה זמן שאני עצבני על המימירים הישנים שלהם שיש להם כל כך הרבה בעיות מעצבנות שאינם באמת בעיות כי ככה הם "אמורים" לעבוד.

אותו האיש שאמור לעדכן את התוכנה בממירים כבר לא משקיע זמן בממירים הישנים למרות שהם מהווים רוב אצל הלקוחות.

חוץ מבעיות עם עדכונים של לוח שידורים וכל מיני תופעות מעצבנות של שיבובים בהצגת האינפורמציה היה להם גם דבר מזעזע שהתלוננתי עליו כמה פעמים ושום דבר לא נעשה בעניין הרבה חודשים (לפחות).

הבעיה היתה בפרסומות שהם תוקעים בחלק מהערוצים ואז מאלצים אותך ללחוץ EXIT כדי להעיף אותם.

בכמה מהפרסומות היתה בעיה ממש משונה, נתחיל מזה שהיה כתוב לחץ BACK כדי לצאת או משהו, אבל BACK היה עובר לערוץ הקודם (שזה מה שהוא אמור לעשות).

במקום זה EXIT העלים את הפרסומת... אבל רק לכמה שניות ואחרי זה הפרטים של התוכנית קפצו אוטומטית ואז אחרי כמה שניות שוב נעלמו והפרסומת חזרה, וחוזר חלילה.

אולי עד היום זה ככה אבל אני כבר לא יכול לבדוק כי הכפתור EXIT כבר לא עובד מרוב לחיצות... ועכשיו גם צריך לשלם על החלפת שלט, שנדפק בגללם בעצם.

לאחרונה קניתי טלוויזיה LCD חדשה ובמקרה גם בדיוק נגמרה לי ההתחייבות לHOT.

הזמנתי טכנאי (חינם דרך תמיכה טכנית) ואם הוא לא שם לי ממיר חדיש ונוצץ שמראה תמונה נפלאה ומתנהג כמו שממיר צריך אני עובר לYES וגם אמרתי להם את זה בתמיכה ובשרות לקוחות.

באינטרנט אבל אני נשאר איתם ולו רק בגלל החיבור ללא חייגן שעושה לי חיים קלים.

פורסם
  • מחבר

תיקח שידור של YES ושידור של HOT ותראה את ההבדל שמיים וארץ YES הרבה יותר טובים

יש למשפחה שלי YES אני אישית לא רואה TV שונא את זה .

יש לשכן שלי HOT רואים ממש גרוע כמו נקודות על התמונה ממש לא נקי מגעיל

רק בשידורים HD רואים אצלו טוב יש לו חיבור HDMI .

=============================================================

עידכון לממיר זה קל מוציאים את הכבל מתח לוחצים ESC קבוע לא עוזבים את האצבע ומחזירים את הכבל חשמל ורואים תמונה של עידכון קושחה .

אסור להפסיק עד שזה מגיע ל 100 % ומתאפס .

אני מוכן להתערב אתכם ש HOT יחייבו אותי זה מצחיק אני מכיר אותם (-: , למרות שאין לי תשתית ולא ציוד הם ליצנים של חברה .

========================================================================

" חיבור ללא חייגן " HOT

אתה לא מכניס שם משתמש וסיסמא למודם ? מממ ...

או לראוטר שלהם ?

==========================================================================

יש מודם טלפוניה ויש מודם אינטרנט אין משולב .

אין מודם שחור של מוטורולה גם לאינטרנט וגם לטלפוניה יש מודמים לטלפוניה ויש מודמים לאינטרנט.

פורסם

========================================================================

" חיבור ללא חייגן " HOT

אתה לא מכניס שם משתמש וסיסמא למודם ? מממ ...

או לראוטר שלהם ?

חיבור ללא חייגן DHCP/MPLS

מחבר ועובד

ללא שם משתמש וסיסמא כמובן

פורסם
  • מחבר

נו כמו בראוטר של ORANGE שהוא מושך את השם משתמש והסיסמא לבד.

פורסם

בדרך כלל הם לא מביאים לך דברים חדשים .

כמו שאמרו לך הם מביאים לך דברים שהיו אצל לקוחות קודמים שלהם .

ולמה אתה מוציא את העצבים שלך פה ?

טלויזיה חרא ציוד ישן ומסריח שירות על הפנים.

אם לא טוב לך אתה יכול תמיד לעבור ליס .

ד"א לחבר שלי יש יס וגם LCD ואני לא רואה הבדל באיכות .

ואני גם לא מנסה לחפש בכוח דברים רעים .

פורסם

חיבור ללא חייגן בכבלים רק לחבר וזה עובד גם עם וינדוס גם עם לינוקס או כל דבר אחר שניסיתי.

אפשר לקבל עד 3 IP שונים במקביל לכל מחשב שאתה מחבר והפס יתאזן בניהם.

במודם שלי עצמו יש רק שני חיבורים (אחד רשת ואחד USB) כך שאני יכול לחבר שני מחשבים במקביל.

בעזרת נתב או משהו אפשר לחבר גם שלושה ולקבל גישה ישירה.

הIP משתנה פעם בכמה שבועות ואפילו כמה חודשים אם אתה לא מכבה את המודם, כך שיש לך בעצם IP קבוע-דינמי.

פורסם

אצלי בבית הTV בHOT. רואים מצוין, היום בכל טלויזיה עם ממיר דיגיטלי, ובסלון עם ממיר HD, וגם כשהיה אנלוגי, באמצעות היפרבנדים בלבד, עדיין ראו מצוין.

האינטרנט לעומת זאת, בADSL כבר 10 שנים בערך.

פורסם
  • מחבר

אני ראיתי מאות בתים עם טלויזיה של HOT ורואים על הפנים רק בשידורי HD שלהם רואים " טוב " .

אני אישית שונא לצפות בטלויזיה אבל אני ראיתי לקוחות של HOT והתמונה מגעילה לא אוהב את " האיכות " הזאת .

אני צריך רק אינטרנט - הבעיה שאם HOT מסכימים שהקבלן יתקין ציוד שלהם משומש ללקוחות חדשים שיתביישו להם.

ואם הם ממשיכים להשמיש ציוד דפוק ! ובעייתי כדי לחסוך כספים על חשבון הלקוח שיתביישו להם

(-:

המודמים של מוטורולה על הפנים :silly:

התומפסון מניסיון טובים מאוד אבל ברוב המקרים אין אותם במלאי ואלה שיש במלאי עברו 1000 תיקונים :(

הטריון גם לא אהבת הטכנאים אני לא רוצה להיכנס למקומות שלא צריך אבל אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים