עבור לתוכן

תעודת בגרות והתנדבות

Featured Replies

פורסם

שני דברים

1. בעיה שלך שנכנסת למקום האיום הזה, אני לא הייתי קורא לזה בית ספר

2. תהנה מקריעת התחת שיעשו לך בחיל האוויר

בבית ספר רגיל עוד אפשר להתמקח

אתה פונה אליי? כי אני את הלימודים שלי סיימתי מזמן :)

פורסם

לא מאיפה הסקת את המסקנה הזאת

דיברתי אל פותח הדיון

משום מה אני לא מבין למה עדיין אנשים הולכים ללמוד במקום ביזיון הזה

פורסם

TaZeR

לפי ויקיפדיה.. im fucked

אגוז

בבאר שבע

Benor

באמת לא נראה לי הגיוני שאני לא אקבל תעודת בגרות בגלל זה.

משועממת17

יש מצב את משיגה עוד איזה מישהי/ו בשבילי? :smile1:

יש לך חופש שלם להשלים 60 שעות, זה ממש לא בשמיים.
פורסם
  • מחבר

אני עולה ל יב..

כן טכני זה חרא ואני מצטער שעברתי לשם בכלל, אבל מה לעשות על טעויות משלמים.

אולי אני סתם ארשום שאני עוזר למישהו ויתחים את ההורים שלי :nixweiss:

פורסם

תחתום לבד, שים פלאפון של חבר ותגיד לו אם יתקשרו אליו מהבצפר אז הוא מנהל מרכז קהילתי ואתה עוזר לו שם.

פורסם

אני עולה ל יב..

כן טכני זה חרא ואני מצטער שעברתי לשם בכלל, אבל מה לעשות על טעויות משלמים.

אולי אני סתם ארשום שאני עוזר למישהו ויתחים את ההורים שלי :nixweiss:

חבל להסתכן שיעיפו אותך על השנה האחרונה, במיוחד אם המחנך שלך הוא שמעון (הוא עדיין מלמד שם?)

פורסם
  • מחבר

הוא לא המחנך אבל הוא המורה להיסטוריה, כל שיעור הוא מספר סיפור אחר על סבא שלו שהיה חבר של מלך מרוקו או איך שקשרו אותו בנות למיטה באיזה טיול :kopfpatsch:

יאנה המחנכת שלי.....

גם לא נראה לי שיעיפו אותי על דבר כזה, יש לי כמה בכיתה עם 10 ועדות הערכה על מכירת כומתות, מכות, עישון ועוד...

נראה כבר שנה הבאה אם זה באמת תנאי לתעודת בגרות, אם כן באמת אנסה מתת להם מס של חבר.

פורסם

הוא לא המחנך אבל הוא המורה להיסטוריה, כל שיעור הוא מספר סיפור אחר על סבא שלו שהיה חבר של מלך מרוקו או איך שקשרו אותו בנות למיטה באיזה טיול :kopfpatsch:

יאנה המחנכת שלי.....

גם לא נראה לי שיעיפו אותי על דבר כזה, יש לי כמה בכיתה עם 10 ועדות הערכה על מכירת כומתות, מכות, עישון ועוד...

נראה כבר שנה הבאה אם זה באמת תנאי לתעודת בגרות, אם כן באמת אנסה מתת להם מס של חבר.

:lol: :lol: :lol:

אתה לא מבין איך הצחקת אותי עכשיו, כמעט נפלתי מהכיסא!

גם לנו הוא היה עושה את זה, מתוך שעתיים היסטוריה הוא היא מבזבז שעה וחצי על להתווכח עם חברי ברית המועצות על עד כמה המצב שם גרוע, ומספר בדיחות על חשבון של אחרים. (וכמובן היה מסיים ב-"אבל אנחנו מרוקאים, טיפשים, קולטים לאט")

אה והוא שמאלני. זאת הסיבה היחידה שסלדתי מלהקשיב לדיעות הפוליטיות שלו.

אגב, אתה באלק', חשמל או מכונות?

פורסם
  • מחבר

אני באלק'

וכן כמה הוא מחרטט ויורד על אחרים, לפעמים זה באמת מצחיק :lol:

כל השנה היה שיעור אחד או שתיים שהוא הכתיב משהו וגם בדרך דיבר על הפועל וסבא שלו ואיך שביבי יהרוס את המדינה xD.

אתה מכיר את זה שאיך שמישהו אומר משהו על הפועל הוא ישר מתחיל להתווכח וככה כל השיעור הולך?

לא שכל זה הפריע לי, אני תומך בשיטת הלימוד שלו, לשלוח סיכומים לאימייל ולא לחפור בכיתה :smile1:

פורסם

זה סתם שטויות.

גם אצלנו זה היה "חובה" ו"בלי זה איך בגרות".

בדיוק היום אספתי את התעודת בגרות מהבצפר :D

פורסם

אני באלק'

וכן כמה הוא מחרטט ויורד על אחרים, לפעמים זה באמת מצחיק :lol:

כל השנה היה שיעור אחד או שתיים שהוא הכתיב משהו וגם בדרך דיבר על הפועל וסבא שלו ואיך שביבי יהרוס את המדינה xD.

אתה מכיר את זה שאיך שמישהו אומר משהו על הפועל הוא ישר מתחיל להתווכח וככה כל השיעור הולך?

לא שכל זה הפריע לי, אני תומך בשיטת הלימוד שלו, לשלוח סיכומים לאימייל ולא לחפור בכיתה :smile1:

שלחתי לך ה"פ

פורסם

זה סתם שטויות לא הלחתי לשום דבר וקיבלתי כול תעודה מתי שצריך ואיך שצריך ולא אמרו לי כלום וכן אמרו לנו אם אתם לא עושים אין תעודה אין בגרות אין חיים

אני חושב על זה חצי מעבודות שם זה עבודות שמקבלים על כסף אז יש מצב שבית ספר מעביד תלמידים כדאי שבית הספר יקבל את הרווחים של העבודות?תחשבו על זה

פורסם

אין לךאיזה שטות שאתה יוכל להעביר את ה60 שעות?

אני פשוט העברתי את זה על העבודה בקיבוץ

פורסם

תנסה לסדר קומבינה עם אב בית בבית-ספר כלשהו, ותתנדב בלעזור לו להכין את בית הספר לקראת שנת הלימודים הבאה. בד"כ אבות בית (לפחות אצלנו בעיר) חותמים על הרבה יותר שעות ממה שעשית בפועל, כל עוד הם לא שונאים אותך. אני מכיר הרבה ילדים שהשיגו ככה 60 שעות בפנקס, למרות שבפועל הם עשו בקושי 20...

פורסם
  • מחבר

שלחתי לך ה"פ

עניתי

קודם היה לי את הכדורסל והמאמן שלי יכל לחתום על שעות אבל פרשתי כבר.

אם אנשים אומרים שזה סתם שטויות, אז אני כבר לא אתנדב..

זה באמת ניצול של התלמידים, ועוד קוראים לזה "להתנדב"..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים