פורסם 2009 ביולי 116 שנים אז ככה, בעקבות תקלות ועצבים שהשועל 3.5 הביא לי החלטתי לנסות ולהתקין את סאפרי של אפל ותאמינו לי לרגע נאי לא מצטער על זה..דפדפן שגם רץ מאוד מהיר , גם נראה ממש ממש טוב , גם נורא פשוט וגם עושה רושם בנתיים תומך בצורה נפלאה בכל דבר אפשרי.רק מילים טובות יופי של דפדפן.. מאוד מומלץ.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים רציתי להוריד אותו ולנסות אתמול כי אני עובד עכשיו על אתר ורציתי לבדוק איך הוא ניראה עליו, תודה שהזכרת לי
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אני בטוח שהדפדפן מצויין. אבל עד כמה שאני יודע אין לו תמיכה ב ADDONS נכון?בדיוק.. אם היה אין ספק שהיה עוקף את השועל.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר מישהו יכול לתת לי שניה עזרה באיך מפעילים את האפשרות של PRIVIEW של המועדפים?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים שזה נוגע למהירות אין ספק שSafari 4 לוקח את כל הדפדפנים היום בהליכה.אבל אחח הפרסומות הפרסומות... Firefox לשלטון!
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר שזה נוגע למהירות אין ספק שSafari 4 לוקח את כל הדפדפנים היום בהליכה.אבל אחח הפרסומות הפרסומות... Firefox לשלטון!דווקא עושה רושם שהכרום של גוגל הוא המהיר ביותר..
פורסם 2009 ביולי 216 שנים בדיוק.. אם היה אין ספק שהיה עוקף את השועל.אם אני לא טועה, יש פלאגינים ל Safari במאק. אבל זה לא אומר כ"כ הרבה..
פורסם 2009 ביולי 216 שנים כרום הוא גם דפדפן מאוד מהיר ונוח אני לא ניסתי את SAFARI אבל אני יכול להגיד שכרום הרבה יותר טוב מFIRE FOX
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אם אני לא טועה כרום בנוי על המנוע של ספארי...ובהחלט ספארי/כרום היו מספר אחד אם היה אפשר להוסיף כמה addonים נחמדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.