פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים הורדתי מקאזה את המשחק ut 2003 . המשחק ירד לי בשלושה קבצים גדולים של 700 mb כל אחד עם סיומת bin .בנוסף לקבצים אלו הורדתי עוד שלושה עם סיומת cue לכל אחד מהם ובגודל של 120 bytes כל אחד.אמרו לי שחייבים להוריד את הקבצים עם סיומת cue יחד עם קבצי ה - bin , אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה .בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקבצים האלה ומה עושים איתם כדי שאוכל להתקין את המשחק ? ואולי יש למישהו קישור הוכל להוריד את המחשחק הזה בצורה נורמלית ......... please :-\
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים ווארז אסור בפורום! מה ווארז מה הוא נתן פה לינקים או ביקש? לא אז תהיה בשקט,כול נוב פה חושב שהוא מנהל והוא יכול להעיר לכולם על ספאם או על ווארז.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים איזה נוב.... : קובץ ה CUE זה קובץ המידע שמחלק את הקובץ BIN לדיסק כאשר אתה צורב אותו. תוריד תוכנה שנקראית Fireburner ותטען את ה CUE לתוך התוכנה ואז תצרוב.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים מה ווארז מה הוא נתן פה לינקים או ביקש? לא אז תהיה בשקט,כול נוב פה חושב שהוא מנהל והוא יכול להעיר לכולם על ספאם או על ווארז. אני נוב? אתה ממש ממש ותיק פה, הא? : וכן זה סוג של ווארז. אם הוא היה מתאר את הבעיה בלי ההקדמה על הורדת המשחק, מילא. אבל זה לא היה ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.