פורסם 2009 ביולי 116 שנים למה? מה עשית?והתשובה היא כן: יש הסכם הסגרה הדדי בין ישראל ורוסיה (חפש בגוגל)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים זהו הסכם חלקי, עובדה שיש הרבה אוליגרכים שברחו לישראל, למרות שברוסיה הוצא כנגדם צו מעצר.עריכה: זה תלוי במקרה, השלטונות מחליטים האם לקבל את בקשת ההסגר או שלא.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר אם הבנתי נכון הסגרה נעשת רק לצורך משפט ואת העונש מרצים על אדמת ישראל. תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים זו רשימת המדינות שחתומות על הסכם ההסגרה האירופאי: http://www.uhdigm.adalet.gov.tr/guncelleme/aksoz/24l.doc.ישראל שם וגם רוסיה - זה אומר שבמצבים מסויימים אפשר להסגיר אדם בין המדינות.במקרה של ישראל, יש מספר תקנות שצריך לעמוד בהן, אחת מהן היא שהאסיר יכול לבחור למלא את עונשו בישראל במקום במדינה הזרה.מתוך ויקיפדיה:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A1%D7%9B%D7%9D_%D7%94%D7%A1%D7%92%D7%A8%D7%94#.D7.94.D7.A1.D7.9B.D7.9E.D7.99_.D7.94.D7.A1.D7.92.D7.A8.D7.94_.D7.91.D7.99.D7.A9.D7.A8.D7.90.D7.9C
פורסם 2009 ביולי 116 שנים colombia יש שם סמים בגובה של כל המשפחה שלך (כולל 4 דורות אחורה ומעלה) אז מה אתה ממליץ ללכת לשם הא?! זה כמו שתמליץ ללכת לאמסטרדם... אתה לא אוהב סמים לא? אך, חוסר הדעה והצביעות שיש לאנשים זה מדהים
פורסם 2009 ביולי 116 שנים יש שם סמים בגובה של כל המשפחה שלך (כולל 4 דורות אחורה ומעלה) אז מה אתה ממליץ ללכת לשם הא?! זה כמו שתמליץ ללכת לאמסטרדם... אתה לא אוהב סמים לא? אך, חוסר הדעה והצביעות שיש לאנשים זה מדהים לקולומביה אין הסכם הסגרה כמעט עם אף מדינה ,לכן המלצתי ,זה לא שזה מדינה טוב לחויות בה (מלחמה מתמדת נגד ברוני סמים ,וכל מיני אירגוני טרור ).
פורסם 2009 ביולי 116 שנים לקולומביה אין הסכם הסגרה כמעט עם אף מדינה ,לכן המלצתי ,זה לא שזה מדינה טוב לחויות בה (מלחמה מתמדת נגד ברוני סמים ,וכל מיני אירגוני טרור ). אבל עדיין , אתה ממליץ עליה. והמדינה הזאת בהחלט נוגדת את האינטרסים האישיים שלך בנוגע לשימוש בסמים והפיכתם למוצר השטן. בכל מקרה הכי טוב לגור בטבע
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אבל עדיין , אתה ממליץ עליה. והמדינה הזאת בהחלט נוגדת את האינטרסים האישיים שלך בנוגע לשימוש בסמים והפיכתם למוצר השטן. בכל מקרה הכי טוב לגור בטבע למען האמת אני אוהב את המדינה הזו ,הטבע שם מדהים ,חבל שהיא פשוט מדינה שיש בה מלחמה 24\7 נגד טרוריסטים וסוחרי סמים . אכן המדינה נוגדת את האנטרסים שלי ,אבל לי לא אכפת עם יש או אין הסכם הסגרה ,לבן אדם ששאל כן אכפת לכן אני ממליץ עלייה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.