עבור לתוכן

עזרה בהגדרת חייגן לחיבור סלולרי ברשת אורנג למחשב עם מודם סלולרי

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת סלולרי מובנה.

אני מנסה להגדיר חייגן עפ"י מדריכים שמצאתי באינטרנט(גם בחיבור WAP וגם ב3G), אך ללא הצלחה.

אני לא ממש מתכוון להשתמש בזה בתקופה הקרובה, אבל מעולם לא ניסיתי גלישה סלולרית דרך המחשב ואני מעוניין לראות איך זה עובד.

בגדול, הבנתי שצריך להגדיר חיבור עם המספר *99***1#(הפורום כותב אותו הפוך, זה אמור להיות משמאל לימין) שם משתמש orange וסיסמא mobile54

הגדרות נוספות לכרטיס המודם הסלולרי הן:

at+cgdcont=1,"IP","wap.orange.co.il" לחיבור WAP או at+cgdcont=1,"IP","Uwap.orange.co.il" לחיבור 3G

והגדרות פרוקסי של:

192.168.11.55 בפורט 8080 לחיבור WAP או

192.118.11.56 בפורט 8080 לחיבור 3G

המודם הסלולרי הוא מסוג Ericsson F3507g

המחשב הוא Lenovo Thinkpad W500

מערכת הפעלה Vista x64

אני מתנצל מראש אם כל המידע הזקוק לי רשום בצורה מסודרת, ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי מכיוון שכל הנושא של הגלישה הסלולרית חדש לי ואני לא ממש מבין מה אני אמור לעשות או מאיפה להתחיל לחפש.

תודה מראש.

פורסם

אני אשאל שאלה מפגרת, אבל רק כדי להיות בטוח:

הכנסת את כרטיס ה-SIM של אורנג' למודם?

באיזה שלב של החיבור זה נכשל לך? בהתקשרות, או שההתקשרות הראשונית עובדת בסדר, רק שאתה לא מצליח לגלוש?

פורסם
  • מחבר

כמובן שהכנסתי את כרטיס הסים. :lol:

ההתקשרות עצמה לא מצליחה.הגדרתי לפי מדריך, הוא מחייג למספר, הוא מכניס את הסיסמא וזה לא מתחבר.

למיטב הבנתי, שם המשתמש אמור להיות orange והסיסמא mobile54.

או ששינו את זה, או שההגדרה של החיוג(מספר) לא נכונה.אולי ההגדרות המשניות של המודם האלחוטי לא נכונות?

at+cgdcont=1,"IP","wap.orange.co.il" לחיבור WAP או at+cgdcont=1,"IP","Uwap.orange.co.il" לחיבור 3G

והגדרות פרוקסי של:

192.168.11.55 בפורט 8080 לחיבור WAP או

192.118.11.56 בפורט 8080 לחיבור 3G

תודה

פורסם

בשלב זה לדעתי יש לך סיכוי טוב יותר לקבל עזרה מאורנג'.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שלא לשבת בטלפון שעה עם התמיכה, יש להם נטייה לחפור בשכל...

לאף אחד אין מושג איך מתחברים ממודם סלולרי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים