פורסם 2009 ביולי 116 שנים חברת סלולר יכולה להכריח אותי לשלם כל חודש על "חבילת דור שלישי" אפילו אם אני לא משתמש ולא רוצה להשתמש באף פיצ'ר של הדור השלישיואפילו שאני לא מחובר לרשת שלה עם מכשיר דור שלישי (העברתי את מכשיר הדור השלישי לרשת אחרת) ואני לא בהתחייבות?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים לא. יכול להיות שאם אתה מבקש usim (סים דור שלישי) הם יתנו לך, אבל בתנאי שתתחייב לשנה וחצי על תשלום הדור השלישי (ובינינו? אינטגרנט בטלפון זה דבר יותר ממאוד שימושי).
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר תודה על התגובה.מה זה אינטגרנט?מה הקשר בין USIM להתחייבות שנה וחצי תשלום דור שלישי?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים באורנג' אתה לא חייב לקחת חבילה כזאתאבל במידה וקיבלת הטבה בקניית מכשיר סלולרי (זיכוי מעל X דקות למשל) אתה צריך להחזיר אותהאם כי, עם מספיק התעקשות אפשר לבאל את החבילה בלי שום "קנס"
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מבירור שערכתי לא מזמן, באורנג וסלקום אתה מחויב לשלם על החבילה אלא אם כן אין לך מכשיר דור שלישי, דבר שבכלל לא מובן מכיוון שיש חוק שאוסר התניית שירות בשירות, אבל כרגיל חברות הסלולר עושות מה שבראש שלהם...ובגלל זה הייתי עד לפני שבועיים עם נוקיב 3100
פורסם 2009 ביולי 116 שנים היום ביטלתי את חבילת הדור השלישי במכשיר שלי : באיזה חברה ? אני רציתי לעבור לסלקום ולא איפשרו לי להצטרף ללא חבית דור 3
פורסם 2009 ביולי 116 שנים באורנג'בעקרון הם רצו משהו כמו 1,000 ש"ח "החזרת הטבה" שכביכול קיבלתי בקניית המכשירכשאמרתי להם שאני פשוט אשים את הטלפון במגירה ואקח אחר בסלקום הם פשוט ביטלו לי
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני זוכר שבטופס התחייבות שלי היה רשום שאני חייב לשלם לשרותי הדור ה 3.אבל אני לא יודע אם החוקים החדשים מבטלים אותם.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים באורנג'בעקרון הם רצו משהו כמו 1,000 ש"ח "החזרת הטבה" שכביכול קיבלתי בקניית המכשירכשאמרתי להם שאני פשוט אשים את הטלפון במגירה ואקח אחר בסלקום הם פשוט ביטלו ליאני ינסה לדבר שוב עם אורנג, הבעיה שלי היא שהחשבון החודשי שלי דיי נמוך
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אורנג', סלקום ופלאפון מחויבות לאפשר לך לקנות מכשיר ללא שירותי הדור השלישי. ככה הם עושים, אבל מעשית, מי שמוותר - כמו שעמרי אמר, יצטרך לשלם מחיר הרבה יותר גבוה על המכשיר. ברמת העיקרון ההתחייבות לחבילת הדור השלישי היא נפרדת, לי באופן אישי היא נגמרת החודש.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים בכל מקרה, אם יש לכם מזל, במהלך שדרוג לדוגמא באורנג', לא תמיד הם מוסיפים את חבילת הגלישה, כמו שקרה אצלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.