פורסם 2009 ביולי 216 שנים נראה לי IG התבלבל ושם את היד על התוכי והתוכי פיתח נטיות כלפיו והעכבר שלו בכלל בסדר גמור
פורסם 2009 ביולי 216 שנים נראה לי IG התבלבל ושם את היד על התוכי והתוכי פיתח נטיות כלפיו והעכבר שלו בכלל בסדר גמורלי נראה שאנחנו מצחיקים במיוחד היום
פורסם 2009 ביולי 216 שנים יש פה כמה אנשים שנפל להם המצחיק ונחבט כל כך חזק שיש לו זעזוע מח.לכו תקראו את חוק מספר 1 בחוקי הפורום !
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אף אחד לא מצחיק יותר מהמנהלים? תאכלס יש פה כמה שה"מצחיק" שלהם כל כך עצוב שהוא גורם לי לרצות לשים את החלב לפני הקורנפלקס... בסך הכול רציתי לדעת אם העכבר יכול לעמוד בטמפ' של 50 מעלות\ לשמוע פתרונות לקרור\ תחזית מזג האוויר...
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אף אחד לא מצחיק יותר מהמנהלים? תאכלס יש פה כמה שה"מצחיק" שלהם כל כך עצוב שהוא גורם לי לרצות לשים את החלב לפני הקורנפלקס... בסך הכול רציתי לדעת אם העכבר יכול לעמוד בטמפ' של 50 מעלות\ לשמוע פתרונות לקרור\ תחזית מזג האוויר... האמת שזה מה שאני עושה אבל עם יוגורט, אחרת הקורנפלקס בקרקעית נשאר יבש. ופלסטיק מסוגל לשרוד למעלה מ-100 מעלות, מה שיתכלה קודם זה העור שלך, ב-80 מעלות (:
פורסם 2009 ביולי 216 שנים IG או ששתית יותר מדיי או עישנת או משהו, באמת שאני לא מעוניין להתערב לך בחייך הפרטיים אבל אין כזה דבר עכבר חםאני נוגע עכשיו בrazer copperhead שלי והוא יותר קפוא מעוף קפוא
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מנהלים לא מנסים להיות מצחיקים, הם מצחיקים. אנחנו צאצאי צ'אק נוריס. ולשאלתך (אני אזרום עד סוף היום עם הנושא ההזוי הזה ) העכבר עומד בטמפרטורת המסה גבוהה יותר מכל טמפ' אפשרית של מזג האוויר לבדו. תחזית תמצא בגוגל. פתרונות קירור לעכבר ? פנק אותו במקדחה.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים IG או ששתית יותר מדיי או עישנת או משהו, באמת שאני לא מעוניין להתערב לך בחייך הפרטיים אבל אין כזה דבר עכבר חםאני נוגע עכשיו בrazer copperhead שלי והוא יותר קפוא מעוף קפוא[/url]לא הגיע הזמן לפרוש בשיא?ואני נוגע עכשיו במערך ה-CROSSFIRE של ה-HD4870X2 שלי והם בטמפרטורה נורמלית...ממה לאזעזל אתה מתלהב?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים לא הגיע הזמן לפרוש בשיא?ואני נוגע עכשיו במערך ה-CROSSFIRE של ה-HD4870X2 שלי והם בטמפרטורה נורמלית...ממה לאזעזל אתה מתלהב?איזה שיא אחי אין איתי אף אחתרק אני והעכבר
פורסם 2009 ביולי 216 שנים איזה שיא אחי אין איתי אף אחתרק אני והעכברטוב שאתה גם יודע לפרש מילים ומשפטים
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר מנהלים לא מנסים להיות מצחיקים, הם מצחיקים. אנחנו צאצאי צ'אק נוריס. ולשאלתך (אני אזרום עד סוף היום עם הנושא ההזוי הזה ) העכבר עומד בטמפרטורת המסה גבוהה יותר מכל טמפ' אפשרית של מזג האוויר לבדו. תחזית תמצא בגוגל. פתרונות קירור לעכבר ? פנק אותו במקדחה. לעזאזל עם הפלאסטיק... אני מדבר על הרכיבים האלקטרוניים הפנימיים... ולא כתבתי שהמנהלים מנסים להיות מצחיקים
פורסם 2009 ביולי 216 שנים תדליק מזגן,זה עובד לי כל פעם מחדש.ומה אתה בוכה, תנסה להיות עם נייד HP רותח שהפד נמצא בדיוק מעל תחנת היתוך גרעיני, רק מלהכנס לכאן קיבלתי כוויות.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מה אתם בוכים?בואו תגורו בחדר ממ"ד שלי שחם אש וההורים שלי לא רוצים להדליק מזגן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.