עבור לתוכן

שאלה| מה ההבדלים האמיתיים שיש בין הדפדפים ?

Featured Replies

פורסם

כל אחד ממליץ על דפדפן אחר, בגלל עוד תוסף קטן.. לא נראה לי הגיוני.

ע"פ המהירות ידוע לי ש"כרום" ו"אקספלורר" הם המהירים ביותר, ואני רואה את זה גם בבית.

למה אנשים ממליצים על פיירפוקס כאשר הוא עובד להרבה אנשים בארץ באופן איטי מאוד ודיי קשה לעבוד איתו..

אשמח לתשובה.

כ"כ על איזה דפדפן אתם ממליצים ומה מיוחד בו ?

פורסם

כל אחד ממליץ על דפדפן אחר, בגלל עוד תוסף קטן.. לא נראה לי הגיוני.

ע"פ המהירות ידוע לי ש"כרום" ו"אקספלורר" הם המהירים ביותר, ואני רואה את זה גם בבית.

למה אנשים ממליצים על פיירפוקס כאשר הוא עובד להרבה אנשים בארץ באופן איטי מאוד ודיי קשה לעבוד איתו..

אשמח לתשובה.

כ"כ על איזה דפדפן אתם ממליצים ומה מיוחד בו ?

כרום המהיר ביותר, אקספלורר האיטי ביותר.

הייתי מגדיר ככה, אם המהירות הכי חשובה לך, לך על הכרום.

אם הפיצ'רים הכי חשובים לך, אין משהו שמדגדג את פיירפוקס.

אופרה וספארי הם מין באלאנס בין מהירות לפיצ'רים.

באקפסלורר לא נוגעים, איטי, מיושן ולא תקני.

פורסם

אני יכול להגיד לך אישית למרות ש IE פשוט יש לו בעיה של "memory leak" דבר שגורם להעמסה על המערכת מבחינת הדפדוף מה שכן אני יכול לציין שהממשק שלו מאוד נוח לי לפחות ודוקא בגלל זה אני לא משתמש ב Firefox למרות שהוא מותקן לי .

יש לא מעט דפדפןנים אופרה/ספארי/FIREFOX ועוד כמה שאין טעם שאמנה .

לדוגמא בFIREFOX לא מסתדר לי ההתקנת של הפלאגאין שמה זה עובד בצורה מסורבלת בשונה מ IE [internet explorer לדוגמא, וגם הממשק אולי זה הרגל ואולי זה לא של IE פשוט ממשק נוח יותר לי מבחינת הגדרות וכו' .

מה שכן אין מצב שfirefox יגיע למצב שהוא יקח לך משאבים כמו משחק 3D ממוצע והגלישה לפעמים תרגיש שאתה נמצא במערכת משנות ה90'

ענין האבטחה ב Firefox הוא בהרבה יותר טוב במחשבים שבהם מצב האבטחה לא כזה טוב [אנטי וירוס לא בתוקף/אין בכלל אנטי וירוס ,חוסר ידע מוחלט בכל מה שקשור לאבטחה ברשת [ וגם אם יש לך אנטי וירוס] אם אגלוש לאתר מסוים שמריץ לדוגמא אוביקטי עזר שנקראים BHO יש מצב שהם יותקנו לו במערכת IE בלי שהמשתמש ידע ופתאום משהו במחשב לא יפעל כשורה פתאום הודעה ליד השעון ש"תרכוש את האנטי וירוס" סרגל כלים שנוסף ולא מעט חלונות שמקפיצים את עצמם למען שתגלוש באיזה אתר פורנו כזה ואחר.

אני יכול להגיד לך מנסיון הרב שגם ערכתי כמה מבחנים מבחינת גלישה לאתרים ורמת האבטחה הIE הוא גדוע בכל מה שקשור לזה.

בעבר הרחוק היה בעיה של תמיכה של דפים בדפדפן Firefox מה שהיווה בעיה לאנשים לגלוש באתרים מסוימים שהיה להם תאימות מוחלטת לIE מה שכן כיום וכמעט אין את זה בעלי האתרים הבינו שIE הוא לא המלך הבלתי מעורער .

בכל מקרה אפשר לדון לא מעט למה אנשים מעדיפים דפדפן אחד על פני האחר מה שכן זה תמיד מתחיל בהרגל [שלא קל לצאת ממנו].

פורסם

בנוגע למהירות הFF3.5 פותר את הנושא הזה

ההבדל בין כל הדפדפנים הוא עצום בגלל שכל אחד מבוסס על מנוע שונה בגדול וקוד שונה לחלוטין

בשביל הבן אדם הקטן אפשר להגיד שההבדלים הם בפיצ'רים ומהירות בגדול

אני אישית דובק בFF מימי 0.98 בגלל כל הפלאגים, אין דפדפן שיכול להתחרות בFF חמוש בכל התוספות הנכונות

פורסם
  • מחבר

בנוגע למהירות הFF3.5 פותר את הנושא הזה

ההבדל בין כל הדפדפנים הוא עצום בגלל שכל אחד מבוסס על מנוע שונה בגדול וקוד שונה לחלוטין

בשביל הבן אדם הקטן אפשר להגיד שההבדלים הם בפיצ'רים ומהירות בגדול

אני אישית דובק בFF מימי 0.98 בגלל כל הפלאגים, אין דפדפן שיכול להתחרות בFF חמוש בכל התוספות הנכונות

לא נראה לי שהוא מגיע למהירות של "כרום" שבאמת מפציצה ומעלה אתרים באופן זריז ביותר..

אך כל התוספות / פלגים / פיצ'רים עדיין לא עובדים טוב עלייה.

אני כמעט בטוח לאחר שיסדרו את העניין של התוספות, ה-"כרום" יהווה תחליף מצויין לאספלורר ודפדפנים אחרים..[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 12:51:49

כרום המהיר ביותר, אקספלורר האיטי ביותר.

הייתי מגדיר ככה, אם המהירות הכי חשובה לך, לך על הכרום.

אם הפיצ'רים הכי חשובים לך, אין משהו שמדגדג את פיירפוקס.

אופרה וספארי הם מין באלאנס בין מהירות לפיצ'רים.

אני כמעט בטוח שלא רק לי! לכל משתמש ומשתמש פשוט חשובה המהירות של הדפדפן שלו לפני הכל.

כך ש"כרום" הדפדפן הבא שלי.. אם אתה אומר שהוא המהיר מכולם !

פעם אני זוכר הוא היה עושה בעיות עם "פלאש פלייר" בגלל זה עזבתי אותו, מקווה שתיקנו את זה !

פורסם

אתם מדברים "מהירות" מי ישמע דפדפן אחת פותח לי דף ב10 דקות ואחד ב5 דקות זה ענין של 0.2 שניות נראה לי .

צריך לקחת את זה בפרופוציות.

פורסם
  • מחבר

אתם מדברים "מהירות" מי ישמע דפדפן אחת פותח לי דף ב10 דקות ואחד ב5 דקות זה ענין של 0.2 שניות נראה לי .

צריך לקחת את זה בפרופוציות.

תשמע,

ב-IE האתרים (בעיקר בישראל) נפתחים מיידית ללא זמן המטנה לעומת דפדפנים אחרים..

ה-IE עד היום לא עשה לי בעיות ולא אזיק, סה"כ צריכת המשאבים שלו גבוהה יותר.

פורסם

אקספלורר 8 הוא לא ממש איטי והוא תקני.

פורסם

בכל מקרה אפשר לדון לא מעט למה אנשים מעדיפים דפדפן אחד על פני האחר מה שכן זה תמיד מתחיל בהרגל [שלא קל לצאת ממנו].

אני שנים הייתי עם IE, אחר כך עברתי למשהו שמבוסס עליו אבל טיפה יותר מתקדם והתרגלתי אליו עד כדי כך שבמחשבים שהוא לא היה מותקן הייתי משתגע. מתישהו נאלצתי להחליף דפדפן (משהו נדפק בו), אז עברתי ל-FF ותוך יום התרגלתי והבנתי שהוא הרבה יותר טוב. בעזרת התוספים ל-FF הגדרתי אותו כך שיש בו את כל מה שאהבתי בדפדפן הקודם פלוס תוספות אחרות שאני אוהב.

בקיצור, עם FF, לפחות לי, לא קשה לצאת מההרגל.

חח המשפט האחרון נשמע כמו איזה פרסומת מעפנה.

פורסם

תשתמש במה שנוח לך ואל תקשיב לפאנבויז.

פורסם

כמה שטויות בת'רד אחד.

שלושת הדפדפנים המובילים היום כמעט זהים מבחינת ביצועים ותאימות.

(הבדלים של מילישניות לפה ולשם)

תנסה, תראה מה נוח, תראה אם חשוב לך תוספים התאמה אישית ותראה איזה ממשק הכי טוב.

בשבילך.

תשתמש באחד מהם, שלושתם מעולים.

(כן, גם IE8)

פורסם

כמה שטויות בת'רד אחד.

שלושת הדפדפנים המובילים היום כמעט זהים מבחינת ביצועים ותאימות.

(הבדלים של מילישניות לפה ולשם)

תנסה, תראה מה נוח, תראה אם חשוב לך תוספים התאמה אישית ותראה איזה ממשק הכי טוב.

בשבילך.

תשתמש באחד מהם, שלושתם מעולים.

(כן, גם IE8)

הלואי וביצועים זה היה FF כמו IE אולי יש לך מחשב פלאים שבו ה IE8 פועל לך בצורה סדירה לי משום מה הוא תופס יותר מדי ונהיה לאט אחרי זמן גלישה

פורסם

הכי טוב שתנסה בעצמך את כל הדפדפנים ותחליט מה הכי טוב בשבילך, אני עשיתי את זה בעבר והגעתי למסקנה שפיירפוקס הכי נוח לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים