פורסם 2009 ביולי 116 שנים John Fruscianteבעיקר ב-Blood Sugar Sex MagicJohnny GreenwoodParanoid Androidאחד הקטעים הכי משוגעים ומגניבים ששמעתי.Dave Navarroהעבודה שהוא עשה בOne Hot Minute מטורפת, אם מאזינים בדריכות אפשר לשמוע קטעים מגניבים לגמרי (תנסו לשמוע עם אוזניות טובות)כמובן יש עוד, כמו הנדריקס, גילמור, פייג' ואחרים אבל זה קצת בנאלי לכתוב אותם...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים joe satrianisteve vaiאלו מהסולנים שאני אוהב... את המוזיקה והאילתורים של כל השאר אני פשוט לא מביןואלו מהלהקות-הרמן לי (DRAGONFORCE, ריספקט הבנאדם מנגן 6 תווים לשנייה ולא סתם מנגן, אלא מנגן יפה)וקירק האמט.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים קודם כל קירק האמטאבל גם וכמובן ג'יימס הטפילד. נכון, תגידו שהוא רק סולן וליד גיטר ולכן לא נחשב. אז לא נכון. הרבה ממה שקירק יודע זה ממנו, והוא גם לימד את לארס לתופף על תופים ולא רק על סירים ומחבתותבכל מקרה, את הסולו של NOTHING ELSE בקליפ, ג'יימס עשה כי קירק התבייש מדי
פורסם 2009 ביולי 116 שנים ה self titled של פירקינס אלבום מעולה לא ציפיתי שמישהו יכיר אותו . אכן אלבום מעולה, השיר Hula Hoops הוא האהוב עלי, ו Runaway Train גם אדיר.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים לא ייתכן שאף אחד לא הזכיר את !Brian Mayאז הנה, אני עושה לו כבוד.בעיניי אחד הגדולים.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים לא ציפיתי שמישהו יכיר אותו . אכן אלבום מעולה, השיר Hula Hoops הוא האהוב עלי, ו Runaway Train גם אדיר. Space crickets הכי טוב לטעמי וכמו שראית אני מכיר כמה חברה עלומי שם , לא מזמן התחלתי לשמוע המון אינסטרומנטלי
פורסם 2009 ביולי 116 שנים הרמן לי (DRAGONFORCE, ריספקט הבנאדם מנגן 6 תווים לשנייה ולא סתם מנגן, אלא מנגן יפה)LOL!!!"Studioforce" מאיצים את ההקלטות שלהם באולפן, כדי להישמע כמו נגני על.כמה חבל שבהופעות חיות הם לא מסוגלים לנגן כל כך מהר...לא מאמין לי? תקשיב בעצמך איך הם מחריבים סולואים שלמים:http://www.youtube.com/watch?v=Q5MC_3_lylwואני לא מדבר על זיוף פה ושם, הנגינה עצמה ברמה מחפירה.בחזרה לנושא:גיטריסט מאוד נחמד שעדיין לא הזכירו - Michael Amott. אני אישית מעריך אותו יותר ככותב מאשר מבצע (למרות שהוא שולט בשני התחומים).
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחזק את הבחור מעלי הטריו האהוב עלי ביותר: David Gilmour Mark Knopfler Eric Clapton פשוט אין עליהם
פורסם 2009 ביולי 116 שנים לא מאמין לי? תקשיב בעצמך איך הם מחריבים סולואים שלמים: http://www.youtube.com/watch?v=Q5MC_3_lylw ואני לא מדבר על זיוף פה ושם, הנגינה עצמה ברמה מחפירה. חחח...איזה נפילה בלי קשר, איך הם יכולים להחריב סולו שמסריח מלכתחילה?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר חחחה איזה גרועים דדרגון פורססחחחאיך שמה בקליפ אחד מהגיטריסטים נופל חחחחחזה בהתחלהקיצר עוד גיטריסט לדעתי לא כולכך מוערך מספיק גיטריסט של SLAYER Kerry King
פורסם 2009 ביולי 116 שנים חחח אם זה אמיתי אז עבדו עלי... ואני חשבתי שהנגינה של הרמן לי אמיתית..אבל בכל מקרה לכל להקה יש הופעה נכה אחת לפחות... אני זוכר פעם אחת סלש עלה שיכור תחת על הבמה והתנדנד, ניגן לא בקצב וכו'...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני אוהב אותם בגלל הרגש שהם הכניסו לתוך הנגינה וההשראה שהם נתנו לי:ג'ון פרושנטה מRHCPבעקבות הלל סלובקוהגדול מכולם בשבילי - ג'ימי הנדריקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.