עבור לתוכן

Firefox 3.5 הושקה היום (30.6) רשמית (גם בעברית)!!!

Featured Replies

פורסם

טוב חברים, התקנתי את ה-3.5 וישר בעיות:

חלק מהתוספים לא עובדים כי אין גרסאות תומכות

ה-theme לא עובד כי הוא לא תומך - צריך להתרגל לאחד אחר

צריך לבטל את ה-geolocation

והכי גרוע כל הדפדפן נהיה מאוד לאגי (laggy) - נכון יש 40 טאבים פתוחים אבל ב-FF3 זה לא היה.

אז בשביל מה אני צריך את כל הוואג'אראס הזה - לא ממש הרגשתי שיפור במהירות וגם אם הייתי מרגיש זה לא שווה את הלאגיות שקיבלתי.

חזרתי ל-3...

• תגובות 120
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם יש תוסף שמתאים ל 3.5 (אני מאמין שזו הגירסה היחידה שניתנת להורדה) שמאפשר סינכרון של המועדפים (ואולי גם היסטורייה) ישירות מהאקפסלורר 8 ע"י לחיצת כפתור או משהו דומה ? בהתקנה אני יודע שהוא עושה את זה לבד אבל אני צריך משהו שיעשה את זה קבוע.

הסיבה שאני עובד על דפדפן אחד זה בגלל המועדפים וההיסטורייה, אני לא יכול שיהיה חוסר תאום בינהם בכל זמן נתון ואני חייב לעבוד עם אקספלורר בגלל תאימות עם אתרים שונים.

פורסם

חוץ מTAB HISTORY ו TMP שיש לו בטא שעובדת עם 3.5, כל התוספים שלי (בערך 30) התעדכנו כבר.

גם אני פותח הרבה טאבים, והמקסימום שהגעתי זה אולי 15 מאז ה3.5 ולא היה לי שום האטות מהתוכנה (היו מהאינטרנט אבל זה לא קשור).

פורסם

האם יש תוסף שמאפשר סינכרון של המועדפים

http://www.xmarks.com/

(לשעבר foxmarks)

אפשר להתקין גם על IE וגם על ספארי וגם על פיירפוקס - זה כבר יסנכרן לך את המועדפים בכל הדפדפנים שלך.

מומלץ בחום (לפיירפוקס לפחות, לא יודע בקשר לדפדפנים האחרים).

פורסם

(לשעבר foxmarks)

אפשר להתקין גם על IE וגם על ספארי וגם על פיירפוקס - זה כבר יסנכרן לך את המועדפים בכל הדפדפנים שלך.

אני משתמש בDELICIOUS מי מהם עדיף לדעתך ?

פורסם

דלישס זה social bookmarking

xmarks זה סנכרון bookmarks בין דפדפנים.

(למרות שגם הם נכנסו לנישה של social bookmarking לאחרונה)

אני אישית מעדיף את הסימניות שלי בדפדפן ולא באתר

אז אני מעדיף את xmarks

כן, אני יודע שלדלישס יש פלאגינים שמאפשרים לסימניות להופיע בדפדפן

ובטח אפשר לסנכרן את זה מול הסימניות הרגילות

אבל פשוט יותר נוח לי עם xmarks

- אני מתעלם מהפיטצ'רים של ה social bookmarking שלו ומשתמש בו רק ככלי לסנכרון סימניות בין המחשבים\דפדפנים שלי.

מה שגם אני לא ממש איש של social bookmarking מהצד של לשמור ולשתף סימניות עם כולם - אני מתעצל לתייג.... :)

אני כן משתמש בדלישס ובאתרי social bookmarking אחרים בשביל למצוא תוכן חדש, אני פשוט לא יוצר בהם תוכן בעצמי רוב הזמן

המקסימום של ה"לשתף" שלי זה אם אני מוצא משהו שבאמת - אבל באמת באמת שווה את זה - לינק בפייסבוק \ פוסט בפורום)

פורסם

אני התחלתי להשתמש בDELICIOUS רק לאחרונה כדי שאני יוכל לגשת לBM's שלי מכל מקום שבו אני נמצא.

אין לי ממש צורך או רצון לשתף אותם עם אחרים, רק עם עצמי במחשבים אחרים.

יכול לשהיות שהXmarks יותר מתאים לי בשביל זה אני שואל...

בכל מקרה אני עכשיו ינסה את זה ויראה בעצמי.

פורסם

אם זה כך אז לך על xmarks, זה מאוד נוח.

אתה יכול לנסות גם את Mozilla weave (אומרים שבעתיד הוא גם יסנכרן לך את התוספים שלך)

מה שיכול להיות חסרון איתו לחלק מהאנשים - הוא שהוא עובד רק עם השועל, בעוד xmarks קיים גם עבור דפדפנים אחרים (IE, אופרה)

(אישית עדיין לא יצא לי לנסות אותו אז אין לי דעה עליו לטוב או לרע)

פורסם

ממתי דפדפן זה נקבה.. פיירפוקס הושק 8)

פורסם

ממתי דפדפן זה נקבה.. פיירפוקס הושק 8)

אולי פייר פוקס היא נקבה, כדור הארץ באייקון מסתיר אז אי אפשר לדעת בוודאות

פורסם

קידני - תודה.

אמנם לא ניסיתי אבל עושה רושם שזה מגבה לרשת. ואז אני צריך להתקין את זה באספלורר 8, לגבות לרשת, ואז בפיירפוקס לסנכרן אם מה שיש ברשת. תקן אותי אם אני טועה.

בעיקרון אני מחפש משהו שיעשה את זה ברמת המחשב בלי להתקין כלום על אקפסלורר ובלי להיתעסק איתו בכלל (גיבוי עם סיסמה וגישה מהירה ברשת זה יתרון - אבל לא הצורך כרגע).

פורסם

זה אכן מגבה לרשת, מאובטח כמובן ועם ססמא ולא משתף סימניות לציבור הרחב אלא אם כן הנחית אותו ספציפית לעשות את זה.

אם אתה רוצה רק שיתוף לוקאלי - אפשר להגדיר שהשרת ש xmarks מסתנכרן מולו יהיה FTP ,

ואז אתה מריץ FTP לוקאלי בלבד על מערכת ההפעלה שלך, ומשתמש בו כשרת הסנכרון

(כלומר xmarks לא מדבר עם השרתים הרגילים שלו, אלא רק עם ה FTP שלך)

השיתוף נשמר רק על המחשב שלך בין הדפדפנים. (במקרה זה עדיין תצטרך להתקין את xmarks גם על ה IE שלך).

פורסם

אולי פייר פוקס היא נקבה, כדור הארץ באייקון מסתיר אז אי אפשר לדעת בוודאות

בעצם יכול להיות שהכוונה לגרסא הושקה ...

לא משנה, אני סתם עייף תמשיכו לכם...

פורסם

אם זה כך אז לך על xmarks, זה מאוד נוח.

אתה יכול לנסות גם את Mozilla weave (אומרים שבעתיד הוא גם יסנכרן לך את התוספים שלך)

מה שיכול להיות חסרון איתו לחלק מהאנשים - הוא שהוא עובד רק עם השועל, בעוד xmarks קיים גם עבור דפדפנים אחרים (IE, אופרה)

(אישית עדיין לא יצא לי לנסות אותו אז אין לי דעה עליו לטוב או לרע)

אני משתמש ב WEAVE כרגע. הוא יכול לסנכרן bookmarks,history,cookies,passwords. ככה שאם אתה עובד אם שני מחשבים צמודים אחד לשני, אתה יכול להסתנכרן בניהם בקלות. אני מנסה להשתמש בזה עם FF Portable שלי לסנכרון של הbookmarks בלבד.

הסנכרון הראשוני היה די איטי למרות שלא היו לי יותר מ50 רישומים במועדפים. כמו כן יש צורך לזכור לא רק יוזר וסיסמא, אלא גם pass phrase המשמש לפיענוח הנתונים מהשרת (כלומר השרת שומר את כל המידע בצורה מוצפנת ורק אתם יודעים את המפתח להצפנה).[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 09:46:32

כי לרוב פעם בכשאתה מתקין אז כבר יוצאת גרסאה חדשה ...

אבל נשמע מעניין אתה יכול לפרט קצת יותר? (אני יכול להשתמש בזה עבור הFIREFOX PORTABLE שלי ? )

אני לא חושב שזאת בעיה כי כל התוספים של השועל תומכים ב auto update. גם אם תתקין גרסה לא עדכנית, התוסף יתעדכן (ידנית או אוטומתית).

אתה יכול ליצור אוסף של קבצי XPI, פשוט במקום להתקין אותם על המקום, תשמור אותם לדיסק באמצעות "שמור קישור בשם..".

אחרי שריכזת את כולם בתיקייה אחת (נגיד תחת השם addons) ושמת אותה בתיקייה הראשית של השועל הנייד שלך, אתה יכול לכתוב קובץ באץ' קטן שיבצע את ההתקנה בצורה שקטה, למשל ככה:

firefoxportable -install-global-extension "addons\gmail_manager-0.5.7.2-fx+sm.xpi"
firefoxportable -install-global-extension "addons\read_it_later-0.9946-fx.xpi"

סגור ושמור עם סיומת bat בתיקייה הראשית והכל מוכן.

פורסם

(לשעבר foxmarks)

השתמש ב- Weave של Mozilla עצמה.

זה הכלי הטוב מכולם והכי חשוב אינרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים