עבור לתוכן

גיטרה לPS3

Featured Replies

פורסם

קניתי לבן שלי את הגיטר-הירו לPS3.

הקליד הירוק עובד לפעמים והכחול ממש רק כשבא לו...

שאר המקשים עובדים הייטב.

לפני שאני מחליף - יש מישהו שמכיר את התופעה?

פורסם

2 עצות חשובות שאני נתקלתי בהן:

א. להשתמש רק בסוללות מלאות - סוללות לקראת סוף החיים שלהן - מזייפות גם בטיימינג וגם בזיהוי של ההקלדה.

ב. לא לשרשר! כלומר המתאם לגיטרה מחובר לPS3 ישירות ומצד שני - שום דבר לא מחובר אחריו (למרות שיש פיצול USB

ליביו

פורסם

קודם כל תוודא שהצוואר של הגיטרה מחובר טוב לראש שלה

תוציא את הצוואר וחבר אותו טוב מחדש לראש

אם עדיין יש בעיות אז רוב הסיכויים שהגיטרה חטפה כמה מכות

והצוואר שלה לא נתפס טוב בתוך הראש מה שיגרום למגעים להיות רופפים וזה יגרום לחלק מהכפתורים לא לעבוד בחלק מהזמן.

תבדוק גם שהמגעים לא שרופים, זה גם יכול לגרום לבעיות...

בכל הבעיות הנ"ל נתקלתי בגיטרה של GH3 ב- PS2 כך שיכול להיות שהגיטרה של 3 יותר אמינה ולא מדובר בבעיות מהסוג הזה...

בכל מקרה, אם יש מצב שמדובר בבעיה במגעים כדאי שתחליף אותה מהר כל עוד לא עברו 3 חודשים מאז שקנית אותה

פורסם
  • מחבר

החלפתי אותה, מה שדרש קצת ויכוחים עם טוייסאראס (די חוצפה לאור העובדה שנקנתה רק יומיים קודם לכן)

(כמובן שפירקתי והרכבתי צוואר וסוללות וכ"ו לפני ההחלפה)

מה שבא במקומה - אין לו בעיה בקלידים הצבעוניים.

מאידך, יש בעיות אחרות, שהן כנראה חלק מבנייה של צעצוע (למרות מחירו הלא זול)- כמו שליטה בPS3 דרך הגיטרה (כיבוי ומעבר תפריטים).

וצלילים ללא קשר ללחיצות - שאנסה לפתור ע"י כיול מחדש.

תודה

פורסם

אז אני מצטער לבשר לך שזה או המזל שלך או משהו דומה , כי אצלי ואצל עוד "כמה" הערכה הזו עובדת מצוין.

דבר יחידי שאכן אי אפשר לעשות - להדליק את הPS3 מהשלט הזה.

ליביו

פורסם

אם קנית את הגיטרה של וולרד טור, אז היא באמת לא משהו (למרות שלא ניתקלתי בבעיות בדיוק כמו שאתה מתאר)

פורסם

אם קנית את הגיטרה של וולרד טור, אז היא באמת לא משהו (למרות שלא ניתקלתי בבעיות בדיוק כמו שאתה מתאר)

מבחינת תקלות, אני לא חושב שיכולה להיות גיטרה גרועה יותר מהגיטרה של GH3!

ככה שאני די בטוח שהגיטרה של וורלד טור יותר אמינה למרות שלא יצא לי לשחק בה יותר מפעם או פעמיים.

מבחינת נוחות היא באמת לא משהו...

אם עדיין היה ניתן לקנות את הגיטרה האדומה של GH2 הייתי ממליץ לכולם לקנות רק אותה - הטובה ביותר בכל המובנים!

היא לא יכולה להתפרק לשניים ככה שאין מצב לבעיות עם הכפתורים!

ואולי היא לא אלחוטית אבל זה גם מונע בעיות סינכרון וגם חוסך בבטריות... :xyxthumbs:

רק חבל שאין אחת כזאת ל-PS3... :P

פורסם

דווקא הגיטרה של 3 מחזיקה מעמד אצלי מעולה (והיא עברה הרבה הרבה מאד התעללות)

פורסם
  • מחבר

אכן מדובר בגיטרה של וורלד טור..........

פורסם

ועוד הגיטרה של וורלד טור הרבה יותר יקרה!

איזה ביזיון!!! >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים