עבור לתוכן

רוצה לקנות PS3 בארה"ב ויש לי כמה שאלות חשובות מאוד!! דחוף אני טס מחרתיים

Featured Replies

פורסם

למשחקים בPS3 יש הגבלת איזורים? אם אני אקנה משחק PS3 בארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב?

לסרטים בPS3 יש הגבלת אוזרים? אם אני אקנה סרט בלו ריי בארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב?

למשחקי PS2 בPS3 יש הגבלת אזורים? אם יש לי משחק PS2 מהארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב?

האם לסרטי DVD בPS3 יש הגבלת אזורים? אם יש לי סרט DVD מהארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב?

האם הPS3 יכול לקרוא סרטי DVD שצרבתי? או שנגיד אני יכול לחבר אליו דיסק און קי, הסרט יפעל???

פורסם

למשחקים בps3 אין הגבלה איזורית

אם תקנה משחק בארץ הוא יפעל על מכשיר מחול ולהפך

לסרטי בלו רי כן יש הגבלה איזורית

אם תקנה סרט בלו רי בארץ הוא לא יפעל על מכשיר מחול ולהפך

למשחקי ps2 בps3 כן יש הגבלה איזורית ובנוסף לא כול מכשירי הps3 תומכים בהרצה של משחקי ps2

לסרטי DVD אין הגבלה איזורית סרט DVD מהארץ יפעל על ps3 מחול

ps3 קורא דיסקים צרובים אבל תלוי בפורמט הקובץ שצרבת לדוגמא סרט שצרבת בפורמט avi לא יפעל על הps3

הps3 מזהה דיסק און קיים אבל שוב זה תלוי בפורמט של הסרט

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שלא ממש כדאי כי סרטי הבלו ריי הם חלק ניכר מהמכשיר ואם זה יפעל אז כנראה זה לא שווה באמת..

ורגע יש הסבר כלשהו לזה שסרטי בלו ריי לא פועלים..? בטוח שאין כל אפשרות לראות סרטי בלו ריי מהארץ??

זה מאוד חשוב לי לדעת כי אני חייב לנצל את ההזדמנות.. לא כל יום טסים לארה"ב

פורסם

סרטי בלו רי לא פועלים מהארץ כי יש עליהם נעילה אזורית בארץ הם PAL ובאמריקה הם NTSC, וחוץ אל תתבלבל סרטי HD פועלים רק לא סרטים על דיסקים שהם בלו רי מהארץ, כלומר נגיד סרט שצילמת או הורדת או משהו יפעל אם תקודד אותו בפורמט שהps3 מזהה.

פורסם

סרטיי DVD מגיעים נעולים כמעט כולם.

לעומת זאת סרטיי בלו ריי - רובם באים ללא! נעילה איזורית.

מניסיון של סרטים שיש לי בבית וקניתי והשכרות מבלוק באסטר - אמנם יש נעילה איזורית , אבל ברוב הסרטים - היא לא מיושמת.

ככה שנגיד שפרקטית פלוס מינוס - בערך חמישית מהסרטים לא תוכל לראות מהארץ (ממה שאני נתקלתי)

ליביו

פורסם

ליביו אבל כרגע הבלו רי עדיין לא ממש נפוץ

אולי האולפנים ילחצו על הגנה אזורית ברגע שהפורמט יהיה נפוץ יותר

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור סרטי בלו ריי לא יפעלו בטוח וישנם גם סרטי DVD מהארץ שלא יפעלו לי.. מה אתם ממליצים? לקנות או לא? כי אני רוצה גם לקנות מבחינת מכשיר הDVD ולא רק המשחקים.

אגב יש איזושהי דרך לשנות את המערכת מNTSC לPAL???

פורסם

אכן - סרטי בלו ריי - חלקם יפעלו וDVD לא יפעלו בכלל.

ד"א , לא עניתי קודם אז כמה הבהרות למה ששאלת בהתחלה כי אני שם לב שלא ממש ענו לך / לא נכון:

משחקי PS2 - כבר אין את הרכיב של התמיכה לאחור - רק אם PS3 משומש מהדגמים הראשונים - ואז נעול איזורית.

PS3 קורא דיסקים צרובים בקלות (גם סרטים צרובים וגם קבצי AVI, או כל קובץ מבוסס MP4 או DIVX ועוד כמה פורמטים)

DOK ודיסקים חיצוניים - קורא - רק צריך לזכור - חובה להשתמש בFAT32 ולא בNTFS.

אין דרך לשנות את המכשיר כרגע בשום דרך שהיא.

קרירין - נבואות בנפרד מציאות בנפרד.

שורה תחתונה - אם אתה רוצה סרטיי בלו ריי וDVD (ולגיטימי - המכשיר הזה עושה את זה מצויין) - אולי כדאי לשקול לקנות בארץ.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה שעזרתם..

לגבי מכשיר אירופאי.. הוא בעצם PAL והוא יכול להריץ הכל מהארץ נכון???

יש מצב שאני אוכל למצוא בארה"ב מכשיר אירופאי???

פורסם

PAL יכול להריץ מה שבדרך כלל נמכר בארץ

וספק אם תצליח למצוא מכשיר PAL בארצות הברית וגם אם תמצא זה בטח יצא יקר יחסית

פורסם

אוקיי תודה שעזרתם..

לגבי מכשיר אירופאי.. הוא בעצם PAL והוא יכול להריץ הכל מהארץ נכון???

יש מצב שאני אוכל למצוא בארה"ב מכשיר אירופאי???

לא נראה לי,אני בכל מקרה ממליץ לך ביותר לקנות בארץ כי יש אחריות או שתקנה מיד שניה בארץ שגם זאת אפשרות מניסיון :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים