עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב לשימוש של אייסיקיו אימיול וכו..2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

רצוי מעבד אינטל..ושיהיה אפשר לעשות איתו אוברקלוק לא משהו רציני..

מדובר במחשב+מסך 22

מחנות ksp

פורסם

אם אתה מצפה לקבל בתקציב הזה גם מסך 22" הייתי מציע שתבדוק בלוחות יד-שניה ותשכח ממחשב חדש, כי בתקציב שלך אתה תקבל את הדרק שבדרק. גם במחשב וגם במסך.

קנה מחשב משומש ב-1000-1200 ואת השאר תשקיע במסך חדש וטוב.

פורסם

לשימושים שציינת אתה יכול לעמוד בתקציב וגם עם מסך 22 אינץ'.

יש ב-KSP מסך זול ולא רע בכלל ב 700 ש"ח. ביתרת ה-1300 תוכל לקנות מחשב תקציבי זול. מובטח לך שכל מחשב שתקנה יהיה טוב לשימושים שאתה ציינת.

פורסם

^אז בוא תנסה לבנות אחד כזה, כי אני לא הצלחתי.

כעיקרון, בKSP לפי החלקים שיש שם, מחשב איכותי יעלה סביבות ה1500 שקלים, ומסך איכותי (לדוגמא 2243EWX) עולה בסביבות ה850 שקלים.

לכן כדי לקבל מחשב אמין יחסית וטוב, יש צורך להגדיל את התקציב בסביב ה500 שקלים. כדי שיהיה מותאם יותר לאוברקלוק קטן-בינוני, זה עוד 100 שקלים בשביל קירור בערך.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני יודע שאני יוכל להעמיד מחשב סבבה.. זה לא לי זה לאחותי.. היא לא מבינה כלום במחשב חוץ מאייסיקיו ואימיול... לכן אני לא מתכוון להשקיע במחשב שלה

פורסם

^אז בוא תנסה לבנות אחד כזה, כי אני לא הצלחתי.

כעיקרון, בKSP לפי החלקים שיש שם, מחשב איכותי יעלה סביבות ה1500 שקלים, ומסך איכותי (לדוגמא 2243EWX) עולה בסביבות ה850 שקלים.

לכן כדי לקבל מחשב אמין יחסית וטוב, יש צורך להגדיל את התקציב בסביב ה500 שקלים. כדי שיהיה מותאם יותר לאוברקלוק קטן-בינוני, זה עוד 100 שקלים בשביל קירור בערך.

קודם כל אוברקלוק לא צריך במקרה הזה. שנית אתה צודק שעבור מחשב זול ולא ג'נרי יש סף שממנו אתה או אני לא מוכנים לרדת אבל לשואל המקורי זה לא איכפת ולי נשמע שאין לו בעיה שיהיה זול או עם דיסק קטן יחסית ומעט זיכרון העיקר שיעבוד. לשימושים שכאלה הכי זול גם יספיק. הנה אחד למשל (אני יודע שהחלקים ישנים או מחברות פחות אמינות או ג'נריות אבל זה עדיין תואם את הדרישות ואת התקציב - שימושים ביתיים פשוטים ביותר. נשאר לו עודף שאיתו אפשר יהיה לשדרג ספק כוח ואולי להוסיף עוד זיכרון)

---

מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore

לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 945GCM-S s775 1333Mhz, 945GC, VGA, PCI-E, HDAudio, Lan

זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Samsung

דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II

כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 950

כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio

צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

ציוד רשתות On Board 10/100

מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W

מסכים CHIMEI - שלוש שנות אחריות 22ED 21.6 Inch LCD 5ms DVI Speakers Widescreen

מחיר החבילה 1687

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים