עבור לתוכן

כרטיס מסך ב600 שקל למסך 22"

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי 2900 GT ובחלק מהמישחקים החדשים(GTAIV וFARCRY2) הוא קבר לא יכול לרוץ בהגדרות גבוהות וצריך להוריד את הריזולוציה

וזה פוגעה באיכות התמונה .

אני צריך המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המסך שלי T220 בתקציב של 600 שקל זה מה שקרגעה יש לי אבל אני יכול להשיג 800 שקל.

חשבתי על הכרטיס הזה עם 1GB זיכרון.

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1433

תןדה לעוזרים ;D

פורסם

יש בסיבות 550 שקל HD4850 512M DDR5 שיותר חזק משמעותית מהכרטיס שנתת כאן...

פורסם
  • מחבר

כן אני יודעה אבל לא מצאתי אותו קראתי אליו בפורום אתה יכול לתת לי בבקשה קישור אליו

עריכה:

זה הכרטיס נכון

http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2156

מה ההבדל בינו לבין ה4870

מה הטמפרטורות שלו?

הוא רועש?

איך הוא יריץ GTA IV?

והאם לא עדיף 1GB למסך שלי?

סליחה על כל השאלות אני פשות רוצה לקנות משהוא טוב

פורסם

אני לא מבין אותך danieltrt. בהועה הראשונה שלך הבאת קישור ל4850 עם 1G זכרון ב532 ש''ח, ואח''כ אתה 'מתקן' ל4850 עם 512 מ''ב ב664 ש''ח?!

פורסם

זו גירסה שונה לגמרי... זה DDR5. למעשה, זה 4870 מוחלש בעלות של 4850...

מומלץ מאוד!!

פורסם

בשביל זה להוסיף 100 ש''ח? וגם הוא מוותר על חצי ג'יגה?

זה לא שהוא ממהיר את הליבה, זה רק הזכרון, אני לא יודע עד כמה זה אמור להשפיע על הביצועים.

פורסם

"בשביל זה"!?! אתה לא היית משלם עוד 100 שקל כדי לשדרג 4850 לכרטיס שהוא ממש אבל ממש צמוד ל-4870!?...

תחפש REVIEWS... תראה כמה הוא צמוד.

פורסם

בשביל זה להוסיף 100 ש''ח? וגם הוא מוותר על חצי ג'יגה?

זה לא שהוא ממהיר את הליבה, זה רק הזכרון, אני לא יודע עד כמה זה אמור להשפיע על הביצועים.

ה 4850 1 גיגה לא מראה שום שיפור על גרסת ה 512 מגה... 4850 DDR5 זה 4870 לכל דבר... כל ההבדל זה 50MHZ לליבה שעם OC פשוט מגיע ועובר HD4870 רגיל...

4850 אפילו שהוא כולל ליבה זהה ל 4870 רוב במוחלט של הפעמים לא מצליח לעבור / להגיע אפילו ל 700MHZ לליבה ( שלא נדבר על הזכרונות האיטיים משמעותית )

הוא יריץ GTA IV בסדר גמור אבל המעבד הוא גורם מכריע במשחק הספציפי.... הקירור שעליו טוב מאוד ולא מרעיש מידיי...

אין משהו יותר טוב בסדר מחיר הזה. ( אפשר למצוא אותו ביותר זול מהמחיר שהבאת ) תכף מישהו בטח יתן לך לינק כי אני לא זוכר איפה...

פורסם

פותח ת'רד, איזה מסך יש לך?

במידה והרזולוציה היא 1680X1050 אתה יכול לרכוש את

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6919

ולחסוך הרבה כסף, ההפרש בסטוק מHD4850 סטנדרטי עומד על אחוזים בודדים

בעזרת SCALING נהדר עם אוברקלוק מאוד פשוט שאפשר לבצע לHD4830 הוא יעבור דיי בקלות גם את HD4850

ברוב המשחקים הביצועים שתקבל יהיו דיי חסרי פשרות ומעולים, במידה וספק הכח שלך איכותי אני מאשר לגביי HD4850 GDRR5 רק תיקח בחשבון שהזמינות שלו נמוכה ולכן כדאי לברר עם החנויות

פורסם

ככול שידוע לי הגיעו יחידות נוספות מCDLOG אך לא להרבה זמן.

בכדי לא להפוך את הדיון לדיון חנויות נוסף אני מחזק את ליאור

רק תיקח בחשבון שהזמינות שלו נמוכה ולכן כדאי לברר עם החנויות

אוסיף ואומר לשבחו של הכרטיס הזה שהוא ממש חיה רעה.

קירור מעל הממוצע ואוברקלוקר מטורף.

פורסם
  • מחבר

איך ה4850 DDR5 512MB יעבוד עם המסך שלי בגודל 22" 1680X1050

פורסם

מצוין.

פורסם

שים לב שעלולה להתעורר בעיה להשיג כרטיס 4850 GDDR5 מאחר ויש בעיות עם המלאים של הכרטיסים הללו. אבל ישנם 4850 512MB במחיר של 530 בערך.

פורסם

תיקח בחשבון שהזמינות שלו נמוכה ולכן כדאי לברר עם החנויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים