עבור לתוכן

האם מעבד E8400 מתאים ללוח אם ep43ds3l

Featured Replies

פורסם

היי,

רציתי בבקשה לדעת האם מעבד E8400 וכ.מסך gtx 275 יחזיקו טוב על לוח אם ep43ds3l ??

(נגיד ספק vx 550W של קורסייר ו4 ג'יגה זיכרון)

תודה מראש !

פורסם

כן

פורסם

כן אבל לא מומלץ

אני לא מבין גדול בלוחות אם אבל מה שאני יודע אגיד לך

אני קניתי את הלוח הזה והצטערתי

מכיוון שגילתי שהוא מגיע עד 420 FSB מה שאומר שבOC תגיע מקס' ל 3.6

עם אתה לא מתכנן OC הוא עדיין לא הלוח המומלץ מכיוון שהוא לא מכיל פיצרים רבים והמחירים שלו לא שווה אותו

אמרתי נכוון?

ועוד משהו במחירים האלו תוכל לקחת Asrock P45 אשר יקחו אותך בOC ליותר רחוק + מציעים יותר פיצרים אך הבעיה שלהם לפי מה שהבנתי קשה להשיגם בארץ

פורסם

כן אחי כמו כפפה ליד

פורסם

הלוח של Asrock נמכר גם ב-480 שקלים, זהו לוח ה-P45 הזול ביותר שקיים והוא משתלם יותר מלוחות P43 שעולים 30 שקלים פחות ממנו.

הוא מגיע עם המון פיצ'רים שאין ללוחות במחירים הללו והוא גם אוברקלוקר חזק.

Noder,

מה השימושים שלך במערכת? מתוכנן אוברקלוק? דרושים לך חיבורים מסויימים בלוח?

פורסם
  • מחבר

הלוח של Asrock נמכר גם ב-480 שקלים, זהו לוח ה-P45 הזול ביותר שקיים והוא משתלם יותר מלוחות P43 שעולים 30 שקלים פחות ממנו.

Noder,

לא מתכנן OC , מה שחשוב לי זה הרבה USB ולא יותר מזה , firewire יכול להיות נחמד אך לא חובה

האמת אני מתכנן לקנות תחילה עם מעבד E6300 ולשדרג ל E8400 עוד חצי שנה.

פורסם

Noder,

היכן הוא נמכר ב 480?

פורסם

על-פי חיפוש בגוגל:

כאן

וכאן

לא מכיר את החנויות כל-כך, אבל... זול יותר. :P

פורסם

ואו, לא שמתי לב עד עכשיו, הלוח הזה זוועתי לסידור כבלים!

פורסם

זה לא רק הלוח הזה, זה רוב הלוחות החדשים של ASUS ו ASROCK, המיקום של ה 24PIN גרוע. אני לא חושב שזה סיבה לא לקנות את הלוח, הלוח טוב ואפשר להסתדר עם סידור המארז גם עם המיקום הדפוק של החיבורים בלוח.

פורסם

בטח שזו סיבה

מיקום זוועתי! במיוחד ללוח ל OC.

הצמה של ה 24 פין תצטרך לבוא במגע עם הזכרונות ועם הגשר הצפוני ששניהם מתחממים מאד בOC

והמיקום של ה8 פין יהווה מכשול למי שרוצה לקרר את המייצבים

פורסם

^

אפשר להתמודד עם הכל, עזוב את השטויות האלה בצד, אחלה לוח, משתלם מאוד ומעל הכל יתן ביצועים מאוד גבוהים בOC עם כל ה"צרות" שהכבלים יעשו לו, למרות ששוב, אפשר להסתדר גם עם זה ולמצוא פיתרון.

פורסם

איך אפשר להתמודד איתו?

פורסם

מי שיודע לסדר כבלים, יסדר כבלים בכל מצב. לא תקנה לוח בגלל שהוא קצת מאתגר סידור כבלים?

אתה נותן לסידור כבלים משקל של מאות שקלים, זה בסה"כ תורם מעט לשיפור זרימת האוויר, זה הכל.

לקרר את המייצבים? מספיק עם השטויות, זה אוברקלוקר מעולה ועד באסים גבוהים אתה לא צריך שום קירור יעודי ללוח עצמו.

לסיכום, אני מצדד ב-LL@SS. אתה מתעסק בשטויות אבל גם עם השטויות הללו ניתן להתמודד בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים