עבור לתוכן

דחוף מאוד - ספק שקט 250-350 שח מאייבורי בלבד !

Featured Replies

פורסם

דחוף מאוד - צריך ספק אמין ושקט - חשוב שיהיה שקט - ורק מאייבורי

http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=409&OrderBy=saleprice

ספק כח Thermaltake 400W W0165I OEM שנה אחריות 205שח

ספק כח Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail שנתיים אחריות 310 שח

http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/w0146/w0146.asp

ספק כח Enermax 450W ETK450AWT Retail שלוש שנות אחריות 340 שח

http://www.rostec.co.il/download/Tomahawk.pdf

יש להם גם HEC אבל מישהו אחד אומר לי שהם עושים רעש מטורף ומישהו אחר אומר לי שהם ממש שקטים ככה שאני ממש לא יודע

צריך שיחזיק את המערכת -

E6300 2.8GHZ 65W

לוח G31

כרטיס מסך מובנה

2 X 2GB זכרון

דיסק אחד של 500GB

בעתיד יהיה כרטיס מסך חביב, אולי משהו כמו 4770

סביר להניח שאני אוסיף עוד דיסק מתישהו

התקציב לא סגור, בעקרון לפי כל המחשבונים, גם עם ATI 4850 , מעבד תחתח OC קטן, שני הרדיסקים - עדיין לא צריך יותר מ285W, אבל לאייבורי אין שום מבחר של ספקים נורמליים...

בבקשה עזרתכם... ואל תיכנסו לשאלה למה דווקא מאייבורי

עריכה - קראתי שהאנרמקס לא ממש שקט... הם לא כותבים מה הרעש... אבל TT TR2 RX 450W לפי המפרט של היצרן המאורר מגיע עד 1900 סלד בעומס מלא, מוצהר שהוא עושה 16db במהירות של 1300סלד, ועל פי הגרף המהירות הזאת מתאימה לעומס של 70% בערך.

הבעיה שזה לא ספק משהו, ניצולת גבוהה מ70%, אבל זה בטח יותר טוב מJSP TEC הרועש כיום. בעקרון אני יודע שיש דברים יותר טובים כמו seasonic 450W 80plus שעולים 270 שח, אבל לא באייבורי...

פורסם

נכון להיום, Enermax מייצרים ספקים הכי טובים עד כמה שידוע לי.

ספקים שקטים זה Zalman.

כל השאר כמו TT, Corsair, Antec, OCZ גם נחשבים ברמה מאוד גבוהה (TT פחות קצת).

EZ cool או JSP (אותו דבר), נחשבים לזולים וטובים יותר מהספקים הג'נריים, אבל לי אישית היה ניסיון רע מאוד עם ספק שלהם שלא החזיק לי חודשיים במחשב והבנתי שאני ממש לא הייתי לבד באותה תקופה.

פורסם

Enermax 450W ETK450AWT, בהחלט ספק שקט, חזק ומשתלם.

פורסם

הטומהוק לא ממש שקט. אם אתה מחפש ספק שקט תצטרך לעלות לסדרת הפרו/מודו של אנרמקס.

פורסם

ביחס לשאר הספקים שיש שם בטווח המחירים הזה הוא יחסית שקט.

כמו שהייתי מעדיף SeaSonic אבל Ivory לא מחזיקים אותם.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

הייתי אצלם. החליפו לי את הספק ל Spire 550W , המחשב אכן יותר שקט !!!

קצת מצחיק שהוא עולה יותר מENERMAX tomahawk 450W...

אני מאוד מרוצה ! מהיחס והשירות, היה מאוד נעים שם.

החליפו גם אחד מהמאווררים, רק שפתחתי את המחשב כדי לסדר את הכבלים קצת יותר טוב (הם היו מסודרים די סביר, אפשר היה קצת לעשות עבודה יותר טובה), ונגעתי קצת במאורר החדש, והוא מת פתאום...

אז נקנה איפשהוא מאוורר חדש...

פורסם
  • מחבר

קנית את זה?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1773&CatCode=409

הוא כמעט ג'נרי!

במחיר הזה יכולת להוציא ספק טוב ממנו באלף דרגות

חבל שאתה קונה מחנות שהמבחר שלה כ"כ עלוב

אה כמעט שכחתי - קיבלתי אותו בחינם. אני יודע שהוא לא שווה את מחירו הנקוב...

מדובר במחשב חדש. בהתחלה חשבתי לקנות ספק בחנות אחרת, אבל לאחר שהבנתי כי לא הגיוני שזרקתי כל כך הרבה כסף על EZCOOL 450W (כשקניתי הוספתי עוד 40 שח בשביל ספק 450W ולא 300W...)

בחנות לא היה להם מלאי, הוא אמר שהם לא מרכיבים שם מחשבים חדשים (מסתבר שזה בסניף אחר) ושהם היו צריכים לקבל מלאי אבל עוד לא קיבלו. הוא ממש לא שיקר כי הצעתי לשדרג לספק חזק יותר, והוא אמר שרובם יעשו את אותו הרעש, ועובדה שהטכנאי שם הביא לי ספק אחר, החזיר אותו ואז הביא את הספק הזה.

אם אני אראה שגם זה מרעיש, אז אולי נתייאש מהם סופית.

פורסם

אתה כמעט שכחתי - קיבלתי אותו בחינם. אני יודע שהוא לא שווה את מחירו הנקוב...

אה אז מצטער :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אה אז מצטער :yelclap:

בגלל זה אני ממש מרוצה. אני ממש מרוצה מהיחס, בלי קשר לתוצאה הסופית (ספק חזק יותר ויקר יותר חינם).

במספיק מקומות אחרים (כולל חנויות פרטיות) היו טוענים שזה רעש תקין ומתווכחים איתי.

והספק הראשון לא ממש טירטר, אלא עשה רעש חזק מדי לטעמי ולי זה הפריע. מישהו אחר לא היה שם לב לזה.

פורסם

ה SPIRE לא אמור להיות כזה גרוע, הספקים שלהם מיוצרים על ידי TOPOWER. מה שכן זה ממש לא מה שיש לחברות הגדולות. חוץ מזה הוא גם לא כזה שקט אז או שהמחשב שלך היה מאוד רועש קודם או שהשמיעה שלך לא מדהימה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה SPIRE לא אמור להיות כזה גרוע, הספקים שלהם מיוצרים על ידי TOPOWER. מה שכן זה ממש לא מה שיש לחברות הגדולות. חוץ מזה הוא גם לא כזה שקט אז או שהמחשב שלך היה מאוד רועש קודם או שהשמיעה שלך לא מדהימה :xyxthumbs:

אם הוא לא כזה שקט, אז הקודם היה זוועה.

מה שכן, בחנות פשוט אין שום אפשרות להבחין ברעש. יש שם רעש רקע נוראי, כנראה מהמזגנים.

חוץ מזהף אם הוא משנה את המהירות מאוורר בהתאם לעומס, וכרגע המערכת שלי עושה בערך 180W... ככה שזה לא מדגדג את הספק...

אולי עם עוד דיסקים וכרטיס מסך מכובד, זה ירעיש יותר, לא יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים