פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי אנטי וירוס avg 8.5 אבל הוא לא מתעדכן הוא מראה לי סימן קריאה ואני רואה בלוח בקרה שלו כול מיני אופציות לא פעילותשנסתי להתקין אנטיוירוס אחר כמו antivir גם כן הוא לא נתן לי לעדכן אותו אהם יכול להיות שזה וירוס במחשב מה ניתן לעשות?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר נסיתי את זה בעבר וזה לא עבד גם לא ב avg 8.5 וגם לא antivirבשתי המקרים הסרתי ועשיתי ריסטרט והתקנתי מחדש וזה עדיין לא מעדכן מחדש את אותם יכול להיות שזה וירוס איזה עוד דרך יש בשביל לתקן זאת?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים תסיר את ה AVG מכאן בצורה מלאה מכאן:http://www.avg.com/download-tools אח"כ תתקין מחדש את הגירסה האחרונה של AVG או אנטי-וירוס אחר.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר הסרתי את את התוכנה בעזרת ההסרה דרך לינק של AVG Remover(32bit)התוכנה הסורה אבל גם avg שוב חוזר על אותו בעייה אז הסרתי אותו שוב על ידי הסרה דרך הלינקוהתקנתי את antivir וגם כן הוא לא פעל כשורה הוא לא נותן לעדכן אותו!כאשר אני מסנה להשתמש הסרה של התוכנה בעזרת AVG Remover(64bit) הוא רושם לי ישום win32 אינו חוקי וכאשר אני מנסה להשתמש ב AVG Identity Protection Remover הוא פותח לי חלון של דוס :initial system tape וככה הוא הוא עומד ולא עושה דבראם ישנה עוד דרך או עוד אפשרות אני יודה לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.