עבור לתוכן

Call of Juarez: Bound in Blood - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

על מדיום המשחק ניראה גם טוב :xyxthumbs:

• תגובות 232
  • צפיות 23.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לו מנוע גרפי חדש גירסה 4 , עובד ממש חלק ולא דורש חומרה כבדה , חבל שלא כל המשחקים עובדים כך, אבל הבאג היחידי הוא בשמירה האוטמטית , שיש קצת הקפאה זמנית .

פורסם

בעיה של הקונסולות, על המחשב אין את זה (לפחות לי אין).

על מדיום המשחק ניראה גם טוב :xyxthumbs:

אכן, ההבדל בין מדיום לHIGH הוא שטותי..

הAA במשחק הוא לא הAA הרגיל שהתרגלנו אליו, פה יש קופמלקס של אפקטים שמחליפים את הAA המובנה במשחק (אי אפשר לכבות אותו מהMENU ואם אני לא טועה אז הוא עומד על 4X במשחק ובקונסולות.)

לא בקונסולות, אף אחד לא ישים AA בקונסולה, אף אחת מהן לא תריץ משחק כמו שצריך עם פילטרים.

פורסם

רוני רו-

אצלך התקיעה ניגרמת בגלל הDDR1, אני לא שמתי לב לרגעים בהם המשחק שמר, אפילו חשבתי שהוא לא שומר כלל><

NAVK2

הפלה ופלא, COD4 משתמש בAA בPS3 ובXBOX360. המשחק הזה לא שונה ממנו מבחינת הAA, פה הAA על הPS3 אפילו על 4X לעומת קוד4 שבו הוא 2X.

פורסם

תביא הוכחה.

פורסם

אני כרגע בשלב שני איפה שיש את כל השריפה. בנתיים לא מתלהב מהמשחק ואני יוצא ממנו די מהר .

פורסם

טוב סיימתי את המשחק... גיימפליי אדיר גרפיקה אדירה סאונד אדיר

רק הסוף קיטשי מדי והורס את העלילה המדהימה

פורסם

הגעתי לשלב השלישי נראה לי שבהתחלה יש לי אפשרות לבחור או את ריי או את טומאס אז בחרתי את ריי ובתחילת השלב הכל היה בסדר ואז הגעתי לקטע שעליתי על סוסים והגעתי לנקודת שמירה ואז אחרי הנקודת שמירה התקדמתי קצת והגעתי למלא אוייבים שאני צריך להרוג עם כוונות כאלה ופס כזה למעלה כאילו שלחצתי Z אבל אני לא מצליח להרוג את האווייבים ככה. איך אמורים להרוג אותם?

פורסם

בחלק השני יש הסבר על שימוש במצב משותף.

בעצם יש לך שני אקדחים.

פורסם

מעניין מה המנוע הגרפי של המשחק נראה מעולה וזז חלק..

למרות ששמתי לב למשהו..כאשר מעלים את הבהירות אפשר לשים לב שהטקסטורות לא כל כך חדות וזה בעיקר אפקטים יפים של תאורה

פורסם

לא זכורה לי נקודה שלא קיבלתי מתחת ל80FPS וזה עם AA8/AF16 בדרייברים

פורסם

סיימתי אותו, לא נפלתי מהכסא.

משחק נחמד בסגנון COD4.

פורסם

אפשר תקציר על העלילה? כמובן בלי להרוס יותר מידי.

בהודעה הראשית של הדיון אין ממש דבר כזה. :-X

פורסם

מלחמת האזרחים באמריקה, שני אחים, תומאס וריי מאקול, חיילים בצבא הדרום מפרים פקודה בשביל לנסות להציל את בית משפחתם.

כאשר הם מגיעים לבית משפחתם הם מגלים שהוא ניבזז ואימם נהרגה. האח השלישי נישאר.

המלחמה ניגמרת והחיים ממשיכים. אחד האחים מפתח רומן עם בת של שריף, השריף הזעום מגיע לאחים ומבקש לפתור את הבעייה בדו-קרב. האחים הורגים את השריף (שהיה מרשל) ונאלצים לברוח למקסיקו. בלב האחים יש תקווה לחזור אל ביתם ולשקם אותו, ואז ריי ניזכר במטמון אצטקי קדום אי שם במקסיקו ליד העיר JUAREZ, רבים ניסו למצוא אותו אך מתו בדרך, למניה הזאת קראו THE CALL OF JUAREZ.

העלילה מסתבכת, תמצאו את עצמכם במדבריות, הרים ונהרות... תילחמו לצד חברים שיבגדו בכם... בלה בלה בלה בלה...

קיצר את מי מעניינת העלילה כשיש כ"כ הרבה אקשן?

פורסם

מסתבר שאותך :cool2:

העלילה יכולה להתחרות בmass effect

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים