פורסם 2009 ביולי 116 שנים פתחתי חדר בהאמאצ'י :שם : COJ_BIB_HWZONEססמה : BIBתירשמו את עצמכם וניכנס היום ב 8, מה אתם אומרים ?מישהו רוצה לשחק עכשיו?בכל מקרה אני בפנים
פורסם 2009 ביולי 116 שנים עוד פעם מדברים על זה..מזכיר לי את הדיבורים שהיה בזמנו על THE WITCHER,תבינו, זה לא שחברה פולנית לקחת על עצמה לעשות כזה משחק, הם קיבלו המון תמיכהוחוץ מזה יש להם את הכותר הראשון ככה שהותמכים יודעים שהם ודעים לעשות משחקים.ולשראלים אומנם אין המון משחק אבל יש את WORLD OF GOO.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים שזה משחק (מעולה אגב) אינדי שפותח ע"י שני אנשים שהקשר הישראלי הוא רון כרמל שחי בארה"ב?לא הייתי קורא לזה משחק ישראלי.החברים דיברו על זה שאין כאן חברת פיתוח ישראלית שמפתחת משחקיםברור שיש ישראלים בחברות פיתוח בעולם שמשוייכים לכמה מהמשחקים הגדולים בתעשיה.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים זה לא המקום לשאול, הדיון הנ"ל הוא על נושא אחר.אתה מוזמן לפתוח דיון בפורום משחקים/כללי
פורסם 2009 ביולי 116 שנים נשמע משחק נחמד אני הולך לנסות אותו וחוץ מזה מי אמר שלישראל אין משחקים? לא שיחקתם בפיפוש?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים חכה שהם יגיע לחלון ותירה...אבל הם לא באים!ניסיתי כבר איזה עשר פעמים וכל הזמן אני פתאום מת.אין אף אחד שמתקרב לחלון של העגלה.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אבל הם לא באים!ניסיתי כבר איזה עשר פעמים וכל הזמן אני פתאום מת.אין אף אחד שמתקרב לחלון של העגלה.גם לא לחלון הימני?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים גם לא לחלון הימני? לא! אני הצלחתי לראות רק סוס אחד מאחורי העגלה אבל זה רק לחצי שניה בזמן שהעגלה מסתובבת ואין לי סיכוי לפגוע בו. ואז אחרי זה אני מת אף אחד לא באמת מתקרב לעגלה.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים באיזו מהדמויות השתמשתם?כשבדקתי באינרנט לחלק השלישי כל הדוגמאות שמצאתי ביוטיוב לא היו בשימוש עם ray בעוד שלי יש את אותה בעיה ואני משתמש בray.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אני דווקא השתמשתי בריי, נראה לי שתומאס עולה לרכב בכלל...לא יודע מה לומר לך, נסה או לראות את הפורום של המשחק עצמו, או להתחיל את השלב מחדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.