פורסם 2009 ביולי 116 שנים המולטי עובד ככה- יש קבוצה של אנשים שצריכים לשדוד בנק ויש קבוצה שצריכה לסקל אותם. הכל פשוט מאוד... יש גם משהו כמו WANTED כזה שאם הרגתה אותו קיבלתה פרס כספי וכו'.... אהבתי איך הם שילבו אלמנטים של RPG במשחק.... בואנה הפולנים האלא חייבים להוציא משחק המשך! עכשיו קניתי שני VOLCANO GUNZ ומצאתי PRIME HEAVY RIFLE המשחק ניהיה כ"כ כיפי!!! הוולקנו גנז זה כמו הרובה בהתחלה אבל קטן (אבל הקטלניות שלו נישארת)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים היי המשחק בנוי טוב מאוד ולא משעמם בכלל, מזמן לא נהנתי ממשחק מושקע כזה, גם יש לגרפיקה שלו מנוע חדש ולא דורש חומרה חזקה , כך שאנו מקבלים משחק שרץ חלק וניראה ממש יפה. :xyxthumbs: רוני
פורסם 2009 ביולי 116 שנים תפסיקו לבדוק ציונים ב GAMESPOT. למרות שבכל האתרים לא נתנו לראשון ציון גבוה, השליטה שם לא הייתה משהו (בחלקים שהם לא יריות).לכל אלה שמדברים על כמה CRYSIS מדהים, CRYSIS חרא ליד המשחק הזה (בעלילה, בהנאה, בעיצוב, בהכל) והביצועים פה טובים בהרבה!התחשבו בדעתך ונתנו ציון 8.0
פורסם 2009 ביולי 116 שנים יוביסופט זו חברה פולנית? ??? ?יוביסופט זאת חברת הפצה צרפתית במקור. החברה שפיתחה את המשחק היא TECHLAND והם פולנים[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 08:16:17זהו, אני סיימתי את המשחק... אני נותן לו 95/100עכשיו אני הולך לעבור אותו מחדש בתור תומאס
פורסם 2009 ביולי 116 שנים התחשבו בדעתך ונתנו ציון 8.0 המשחק לא ארוך ויש סיכוי סביר שהמבקרים יורידו על זה ניקוד. המשחק היה מקבל הרבה יותר ניקוד אם היה ארוך יותר.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים המשחק אורך כ5 שעות ברמה הכי קלה וללא עשיית הקווסטים (יש שתי מפות קווסטים) עכשיו אני עובר אותו על VERY HARD ואז אני מביא אותו מתנה לבן דוד שלי...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים העלילה פה קוראת לפני הראשון.... עכשיו נתתה לי רעיון... נישאר רק למצוא את הקופסא של הראשון
פורסם 2009 ביולי 116 שנים לפי החוויות שלכם , נראה לי ששווה לשחק בו , האמת שלא שיחקתי בראשון...זה אחלה FPS, וואלה שווה לנסות לפחות...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים איך המולטי יש הרבה אנשים<? הרבה סרברים? שווה לקנות את המשחק רק בשביל המולטי פלייר כי הבנתי שהמשחק קצר מאוד ....ויש איזה MINI GAME של דו קרב אקדחים או משהו כזה שיש בו טורניר וכו' ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.