פורסם 2009 ביולי 716 שנים יש לי באג ( לפחות ככה נראה לי) במשימה 5.אחרי שהעגלה נעלמת ופוגשים שוב את תומאס והבחורה (אני עם ריי) תומאס נעלם.אני רואה את הסימון להכוונה אליו של הכובע אבל אני לא מצליח למצוא אותו, ואז אחרי שאני עובר את קטע הנהר עם האינדיאנים ואני מנסה להמשיך להתקדם הוא מכשיל אותי כי עזבתי את תומאס, אבל תומאס לא ממשיך להתקדם,ו גם כשחזרתי אחורה כדי למצוא אותו כשהגעתי לנקודה מסויימת הסימן של הכובע התחיל להשתגע והראה כל מיני מקומות (גם אל השמים).יש רעיון מה לעשות? אין לי כוח להתחיל מחדש את המשימה... :'(למה כל הבאגים רודפים אותי?! :-\
פורסם 2009 ביולי 716 שנים שיט... שטויות , מה הלחץ שלך? במקום לסיים את המשחק ב6.5 שעות זה ייקח לך 10 דברים כאלה קורים ,זה אפילו קרה לי בCOD:WAW
פורסם 2009 ביולי 716 שנים טוב סיימתי את המשחק. אני הייתי נותן לו ציון 8.5.משהו חסר כאן,לא יודע. לבנות מפה כל כך גדולה ואח"כ לסגור אותה בתוך קווסט ראשי אחד נראה לי קצת לא הגיוני. היו צריכים להשאיר את המשחק פתוח איכשהו ולא לסיים את המשחק,בדיוק כמו הקווסטים האחרונים באובליביון. להשאיר לך מקום לחקור את העולם בדרך שלך.המשחק מדהים.אהבתי את הפסקול-אחד הדברים היותר טובים במשחק הזה.לא ממש את הפונטציאל שלו.והעיניין עם הסוסים,או שהמפתחים וויתרו עליהם כפיצ'ר במשחק או שפשוט חיפפו בהם
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אצלי עובד נהדר וחלק על מסך 22 עם כרטיס מסך חזקהבעיה שהמשחק גורם לפעמים לתחושת סחרחורתנראה לי שיש בעיה בתכנון הבסיסי של המשחק
פורסם 2009 ביולי 716 שנים או שהבעיה לא קשורה למשחק.לא שמעתי על עוד אף מקרה שזה קרה למישהו (במחשק הזה ספציפית).
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אצלי עובד נהדר וחלק על מסך 22 עם כרטיס מסך חזקהבעיה שהמשחק גורם לפעמים לתחושת סחרחורתנראה לי שיש בעיה בתכנון הבסיסי של המשחק אולי אתה אפילפטי?
פורסם 2009 ביולי 716 שנים לא צריך להגזים, הרבה זמן היה לי מסך 19 ועכשיו עברתי למסך 22אולי יש קשר, בכל מקרה התופעות האלה ידועות מהרבה משחקים.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים חברה בואו נודה שהחברה המפתחת עשתה עבודת מופת שכן חוץ מהמשחק הנ"ל היא מפתחת את Warhound (מתחרה לCRYSIS) ואת DEAD ISLAND
פורסם 2009 ביולי 816 שנים שחוץ מ3 סירטונים מ 2007 אין עליו שום מידע ?לא צריך להגזים, הרבה זמן היה לי מסך 19 ועכשיו עברתי למסך 22אולי יש קשר, בכל מקרה התופעות האלה ידועות מהרבה משחקים.עברתי מ 17" ל22" ולא הרגשתי שום סחרחורת.אתה צודק שהתופעה הזאת מופיעה בהרבה משחקים (למשל HL2) אבל פה אתה היחידי שמתלונן.תנסה אולי לשחק עם הצבעים והבהירות בהגדרות של המסך.אני נזכר בסחרחורות שפורטל נתן לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.