עבור לתוכן

עזרה - האם יש עדיפות ליבוא רגיל על יבוא מקביל?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי שתי הצעות לנייד של חברת DELL שנראה לי מתאים לצרכים שלי.

ההבדל בין ההצעות הוא שאחד זה יבוא רגיל של היבואן והשני זה יבוא מקביל.

בראשון יש לי אחריות יבואן ל3 שנים בעוד בשני יש לי אחריות יבואן לשנה אחת ועוד שנתיים אחריות במעבדה (בכסף)

זה ההבדל היחיד (מבחינתי) ביניהם וההבדל הוא 500 שח.

ממה שהבנתי יבוא מקביל זה הרבה פעמים מחשבים שבארצות הברית החזירו (כי שם אפשר להחזיר נייד בתוך שבועיים) והוא למעשה כבר פתוח לעומת מחשב חדש מהקופסא - זה נכון???

האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן?

כי אם כן זה מחזיר לי לתמונה כל מיני מחשבים אחרים שפשוט היו יקרים יותר מההצעה השניה כי לא חשבתי שיכול להיות הבדל.

תודה לעונים

פורסם

אם את תמתכוון שווה להשקיעה עוד 500 ש"ח בשביך עוד שנתיים אחריות אז כן לדעתי שווה....

אתה מכוסה לעוד שנתיים מפני תקלות טכניות שזה יכול לצאת משתלם בסופו של דבר

תראה מה מתאים לך מה המצב התקציב שלך וכו'

פורסם

ממה שהבנתי יבוא מקביל זה הרבה פעמים מחשבים שבארצות הברית החזירו (כי שם אפשר להחזיר נייד בתוך שבועיים) והוא למעשה כבר פתוח לעומת מחשב חדש מהקופסא - זה נכון???

לא יודע מאיפה הבנת את זה. הרבה אנשים אוהבים להמציא כל מיני סיפורים. לי אין שום מידע כזה.

האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן?

כוונתך היא - האם שווה להוציא עוד 500 שקלים להרחבת אחריות לשנתיים נוספות? לדעתי, בהחלט. במיוחד כשמדובר בהבדל בין 1 ל-3. יש סבירות לא מבוטלת שתהיינה תקלות חומרה אחרי שנה, אבל לפני שתעבורנה 3 שנים. במיוחד ברכיבים מתקלים ורגישים לטלטלות (כונן קשיח, צורב).

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבהרה כי נראה לי שהבנתם לא נכון

הצעה א היא 4500 (לצורך הדיון) עם אחריות יבואן לשלוש שנים

הצעה ב היא 4000 (לצורך הדיון) עם אחריות יבואן לשנה + שידרוג לשנתיים נוספות (זה המחיר אחרי השדרוג לעוד שנתיים).

מקווה שככה זה יותר ברור.

בשני המקרים יש לי אחריות ל3 שנים ההבדל הוא שכנראה הצעה ב היא יבוא מקביל והרחבת אחריות אשר נקנית בארץ.

עכשיו באה השאלה: האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן?

פורסם

בשני המקרים יש לי אחריות ל3 שנים ההבדל הוא שכנראה הצעה ב היא יבוא מקביל והרחבת אחריות אשר נקנית בארץ.

עכשיו באה השאלה: האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן?

מה זה "כנראה" ייבוא מקביל? תברר חד-משמעית מי נותן את האחריות בשני המקרים, ומה הם התנאים.

בניידים של DELL בעיקרון אין "אחריות יבואן". יש אחריות של DELL ישראל, שמממשים אותה במעבדות של "יעל פתרונות" בהרצליה, או במעבדות כמו CPM וכו'. התנאים של האחריות יכולים להיות שונים: כיסוי לחלקים + עבודה או חלקים בלבד, שירות שליחים או שירות באתר הלקוח, או היעדר שירות כזה (ואז אתה צריך להביא/לשלוח את המחשב למעבדה על חשבונך).

תברר את כל התנאים ממי שנותן לך את ההצעות, ותחליט אם זה שווה 500 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים