פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים כן אבל אם אתה על adsl אתה תוריד את זה תוך איזה שעה יש לך אי סי קיו? כן.. בדוק בפרטים האישים שלי... אני אצור איתך קשר מחר בסביבות הצהרים...
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר tazok שלחתי לך הודעה אישית, הודעה ב-icq, ועכשיו אני שולח לך פה:יום רביעי אני עושה adsl ואני רוצה לדעת אם תוכל לשלוח לי את זה.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אני צריך עזרה להפעיל את המשחק!!איך אני נכנס לסרבר ? הוא רושם שהCD KEY דפוק, איך אני יכול לעקוף את זה?
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אני צריך עזרה להפעיל את המשחק!!איך אני נכנס לסרבר ? הוא רושם שהCD KEY דפוק, איך אני יכול לעקוף את זה?הוא אישר את ה CD KEY שהתקנת את המשחק??
פורסם 2002 במרץ 423 שנים אם אתה עובד עם ה donkey המצויין, תכנס לאתר www.sharereactor.com ותחת pc games אתה יכול למצוא link להורדה
פורסם 2002 במרץ 723 שנים i got it (burn from orginal disk) frand burn and give me from usa frand = friend ;D
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אני פה אנשים מה אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור והicq שלי הוא 56658435כל מי שצריך שיפנה אלי
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר פשוט תורידו mIRC, כנסו לערוץ #war3ips ותמצאו שם את כל הקבצים שאתם צריכים.בשביל הוראות התקנה אתם יכולים להיכנס ל-www.war3pub.com או ל-www.wc3isr1.co.il או ל-www.cherrie.org.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.