פורסם 2009 ביוני 2916 שנים אני מחפש תחתונים של Kler (זאת חברה ספרדית). יש להם מבחר גדול יחסית של תחתונים בעיצובים ממש יפים (אני אוהב את הבוקסרים הצמודים שלהם), ואיכות הבד שלהם מאוד גבוהה והוא נעים למגע כמו לייקרה. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג את התחתונים שלהם בארץ, או להזמין אותם מהאינטרנט מאתרים מהארץ או מחו"ל מתוך קטלוג של תמונות? קניתי פעם תחתונים שלהם בMENZ בדיזינגוף סנטר. אבל, החנות הזאת נסגרה ואני לא יודע איפה יש להם עוד סניפים. היה להם גם אתר אינטרנט (www.menz.co.il), אבל הוא לא פעיל. לגבי המידות שלהם, אני יודע שLarge זה G (בספרדית זה Grande), אבל זאת מידה יותר קטנה מLarge בארץ.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר MENZ סגרו את כל הרשת (היו להם 4 חנויות)?יש אולי חנויות אחרות בארץ שמייבאות מגוון רחב של תחתונים לגברים?בeBay לא מצאתי שום דבר של Kler. כן מצאתי חנויות באינטרנט מחו"ל שמציאות דגמים של חברות אחרות, אבל אני לא יכול להזמין מהן כי אין לי מושג איך הולכות המידות שלהם (את המידות של Kler אני מכיר).לגבי התגובות האחרונות, למה שלנשים יהיו חנויות להלבשה תחתונה ולגברים לא? מה לעשות, יש גברים שלא מחליפים תחתונים רק אחרי שהם כבר התפוררו והפכו לאבק.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים לגבי התגובות האחרונות, למה שלנשים יהיו חנויות להלבשה תחתונה ולגברים לא? מה לעשות, יש גברים שלא מחליפים תחתונים רק אחרי שהם כבר התפוררו והפכו לאבק.כן, או אחרי שהם נהרסו כתוצאה מפעילות גברית ואגרסיבית! או מסקס! סקס עם אשה!כזאת פעילות שאתה נלחם בדינוזאורים ונוסע על אופנוע ררררררםםםםם רםםםםםםםםם :2gunsfiring:
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים כן, או אחרי שהם נהרסו כתוצאה מפעילות גברית ואגרסיבית! או מסקס! סקס עם אשה!כזאת פעילות שאתה נלחם בדינוזאורים ונוסע על אופנוע ררררררםםםםם רםםםםםםםםם :2gunsfiring:DUDE WTF
פורסם 2009 ביולי 116 שנים ל-QQQ, אתה סגור על כישורי ההישרדות שלךו יכולת הקריאה של חוקי הפורום ? כל מי שרוצה תחתונים של KLER שיפנה למומחה התחתונים שלנו, פותח הנושא 3D7.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.