פורסם 2009 ביוני 3016 שנים 1 ביג ליבובסקי2 החברה הטובים3 מוכרים בלבד 2אגב מישהו שמע מתי מגיע הסרט ממזרים חסרי תהילה של טרנטינו?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים סדר אקראי!1) משימה בלתי אפשרית 32) שליחות קטלנית 43) אמריקן גנגסטרויש עוד מלא
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אני ממש לא מתכוון לבחור רק 3, וממש לא מתכוון לדרג... מטריקס 1+2רקוויום לחלוםדוני דרקוטרילוגית שר הטבעות- הגירסה המורחבת (הקצרה סתם ערוכה מוזר...)שליחות קטלנית2 קיל ביל 1+2 (אני יודע שהשני לא ברמה של הראשון אבל הקטע שבו גילו את השם שלה עשה לי את הסרט!)פאייט קלאבוול-איסין סיטיבאד בויז 1+2הסנדק 1+2 גלדיאטורשרק 1סרניטי (אם הייתי עושה רשימה הוא היה במקום גבוה אצלי... אחרי שרואים את הסידרה ומכירים קצת את הסיפורים של כל האנשים הסרט הזה פשוט גאוני!)הסרטים של בבילון 5אחוות הזאבוזה רק מה שעלה לי עכשו בראש... אגב, מי שרוצה לדעת מה זה סרט רע- שיסתכל war wolfs...
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים תראה, בוראט סרט דבילי למדי, אם כי עד היום לא ראיתי סרט בקולנוע שגרם לי לצחוק כל כך הרבה. (אבל הוא נראה לי מסוג הסרטים שצריך לראות רק בקולנוע ורק פעם אחת.)
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים עוד כמה שנזכרתי בהם:יורוטריפהאביר האפלמשמר היום\ הלילה (זה שני סרטים רוסיים... באנגלית זה דאי ווטש ונאיט ווטש...)פאלפ פיקשן
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים שני סרטי הקוסמים הכי טובים שלי. מדהימים אחד אחד מבחינת השחקנים ורמת המתח לאורך הסרט. :errrr: The Prestige The Illusionist
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים פרסטיז' נחמד אבל הסוף קצת הזוי מידי... כל הסיפור עם טסלה והתאום נראו לי קצת מוגזמים... זה הופך מדרמה למותחן למדע בדיוני בצורה קצת חדה מידי... לא סרט מושלם ראית עכשו את האוונט הורייזן.... מצחיק
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים זה הסרט הראשון שנותן הדגמות (יפהפיות יש לומר) של עבודתו של ניקולאי טסלה, האיש שהמציא את זרם ה-AC. חלק ממסמכיו הסודיים לא נמצאו עד היו ויש תיאוריות קונספירציה על עבודתו כולל תמונות ריגול של בסיס ניסויים סודי של ברית המועצות שניסה לבנות את "קרן המוות" שלו ולא ברור מה היו התוצאות עד עצם היום הזה. http://www.pbs.org/tesla/ll/ll_mispapers.html הוא תכנן להעביר חשמל (והצליח) באופן אלחוטי ורצה לרשת את העולם בתחנות ממסר אלחוטיות (ללא קווי המתח הגבוה בהם מרושת עולמנו כיום): http://thinkorthwim.com/index.php?tag=jp_morgan בסרט מראים הרבה מהגילויים שלו
פורסם 2009 ביולי 116 שנים חומות של תקווה - סרט מעולה פשוטאמריקה איקסהרולד וקומר משתוללים באמריקה -אבל רק שאתה הפוך מת
פורסם 2009 ביולי 116 שנים שלוש זה מעט...חומות של תקווהבלי חוקיםלאוןהחוש השישי (בז'אנר שלו בלבד.)סיפור פשוט5 ילדותעיר האלוהיםויש עוד כאלו ואחרים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.