פורסם 2009 ביוני 2916 שנים להציל את טוראי ריאן הנוסע השמיני 2 ובבקשה לא לצחוק מלך האריות 1 בדיבוב המקורי
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים תכלס LK1 היה אחד הסרטים המרגשים שראיתי. נדמה לי שהיו לו המשכים שמעולם לא ראיתי ומשום מה לא הגיעו לרמת הפרסום של הסרט הראשון. מה הסיבה, החליפו קולות השחקנים או משהו דומה ? לזכר ימים יפים.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מלך האריות 2 יצא בסביבות 98 אם אני זוכר נכון ומלך האריות 3(שמראה מה עבר על טימון ופומבה בזמן הסרט הראשון) יצא לפני איזה 4 שנים. המדבבים נשארו כמו בראשון(לפחות בעברית) אבל הסרט השני לא משהו והשלישי דווקא נחמד.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים תכלס LK1 היה אחד הסרטים המרגשים של ילדותי. נדמה לי שהיו לו המשכים שמעולם לא ראיתי ומשום מה לא הגיעו לרמת הפרסום של הסרט הראשון.מה הסיבה, החליפו קולות השחקנים או משהו דומה ?הם היו רדודים יחסית לראשון ואם אני לא טועה יצאו ישר לווידיאו\DVD
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים וואוו... שלושה זה מעט מדי, תעלה את הבאר לעשרהThe Big LebowskiSe7enApollo 13 (משום מה, סרט החלל הטוב ביותר מבחינתי)
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים תכלס חלל ! חמשת סרטי החלל הטובים ביותר שלי לפי הסדר: 1) Space Balls - פארודיה מטורפת על סדרת סרטי מלחמת הכוכבים. מי שלא ראה - חור בהשכלה , דחוף לראות בסופ"ש ! 2) Hexology (שישייה) מלחמת הכוכבים, שלושת הפרקים משנות ה-70 וה-80 ושלושת הפרקים החדשים משנות ה-90 ומעלה 3) אפולו 13 4) הנוסע השמיני Quadrology 5) סרניטי
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים שחקנים מצויינים שחקנים שמשחקים טוב (הסרט זכה מספר פעמים בפרס השחקן/ית הכי טוב) עלילה מפותלת CGI מהממת כל זה גרם לציון גבוה של 8 בסולם IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0379786 ============================== אגב, סרט המתח/אימה בחלל הכי טוב שראיתי: סיוט בקצה האופק. הנוסע השמיני נמצא אצלי רק במקום שני כי הוא צפוי מדיי. ================================================================ סרט המתח התת ימי הטוב ביותר שלי: ספרה. שחקנים מדהימים, בימוי נהדר ומתח לכל אורך הסרט.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים סרניטי סרט אדיר, ובשביל להעריך אותו רצוי מאד לצפות קודם בסדרה Firefly.כיף לראות סרט חלל שונה משאר סרטי החלל שבד"כ די זהים אחד לשני.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אתם ממש לא בכייון עים רוב סרטים חדשים מה עים ישנים כמו סרט אימה(מתח יותר נכון) חזק the omen משנות ה80 ויש כאלה המון משנות ה80-70 למשל A Nightmare on Elm Streetוהמון מהזנר הזהומה עים ארמגדון שאחת הסרטים החזקים שנוצרו ומה עים המסכה ואיס ונטורה1 ובטמן הנורמלי שגים קרי שיחק שם לב אמיץ ובכלל רוב סרטי מל גיבסון ובחזרה לעתיד קיצר לא חסר סרטים טובים משנות ה80ועיקר הסרטים הטובים שנוצרו זה משנות ה70-90 אכשיו מתמצים בעיקר בגרפיקה ובסיפור חרא לסיכוםאימה מתח :the omen/A Nightmare on Elm Streetפעולה/מתח: ארמגדון/לב אמיץ/נשק קטלני ועוד ועודקומדיה: איס ונטורה,המסכה סרטי צירלי צפלין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.