עבור לתוכן

RAPIDSHARE מוריד גם לכם בהפסקות? לא LIMIT EXCEEDED , פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אז ככה

נכנסים לRS , מורידים קובץ , עכשיו משום מה הוא לא מוריד אותו רציף לדוגמא 120KBPS , אלא הוא מוריד שנייה , מפסיק לכמה שניות וככה עד שהוא מסיים

כאילו אין קצב אחיד

לעוד מישהו זה ככה? או שזה רק אצלי?

פורסם

same here....

:nixweiss:

פורסם

גם אצלי...

פורסם

גם אצלי. זה לא פעם ראשונה שזה קורה. מדי כמה חודשים יש תקופה שהכל יורד בהפסקות ומתישהו זה חוזר לעצמו. נקווה שכך יהיה גם הפעם.

פורסם

גם אצלי. זה לא פעם ראשונה שזה קורה. מדי כמה חודשים יש תקופה שהכל יורד בהפסקות ומתישהו זה חוזר לעצמו. נקווה שכך יהיה גם הפעם.

עם התביעה שהם קיבלו על 24 מיליון יורו על כך שהם לא מסננים מספיק טוב העלאות של שירים אני רק מקווה שלא נקום בוקר אחד ופשוט לא יהיה יותר חשבון פרימיום...

The page that you have requested does not exist anymore...

http://www.zitzot.com/rapidshare-fined-e24m-for-hosting-illegal-songs/

פורסם

אתם באמת בלתי ניתנים להשחתה, הלא כן?

אתם לא מוכנים להתקדם הלאה ולשכוח מראפידשייר בגלל איזה צדקנות עצמית שלא במקום.

וראפידשייר לא יפסיקו לעולם את התעללות במשתמשים שלהם בגלל... שזה יותר מדי כייף.

יש לי הרגשה שנועדתם להמשיך כך לנצח...

פורסם

דווקא עד שהתחילו הגיהוקים האחרונים בהורדות מראפידשר היתה לו ריצה טובה של כמה חודשים, אחרי שכבר חשבתי שלעולם לא אשתמש בו.

הבעיה שגם NETLOAD וMEGAUPLOAD כבר לא מה שהיו, ככה שכרגע נראה לי שהשרת היחידי והטוב שנשאר הוא HOTFILE.

פורסם

לא משנה...

רציתי לכתוב כאן משהו והתחרטתי...

פורסם
  • מחבר

לא משנה...

רציתי לכתוב כאן משהו והתחרטתי...

שתף אותנו

ולגבי זה , אני רואה שזה גלובלי , יש פתרונות?

ולגבי HOTFILE, משום מה הוא מוריד לאט בכל מקרה..

פורסם

שתף אותנו

ולגבי זה , אני רואה שזה גלובלי , יש פתרונות?

ולגבי HOTFILE, משום מה הוא מוריד לאט בכל מקרה..

היה לי משהו לרשום ובגלל שלמנהלים פה יש אפס סיבולת לחלק מהדיבורים בנושא הנ"ל החלטתי לחסוך את דבריי ולהימנע מאזהרה מיותרת (מבחינתי) "סייג לחוכמה - שתיקה"

פורסם

:yelclap: That's the way to do it

*אגב, זה לא שלמנהלים יש אפס סובלנות לנושא, זה שלבתי המשפט שלנו יש ותביעה (ושמעתם מספיק על אתרי תרגומים וWAREZ ישראליים שחטפו תביעות) זה הדבר האחרון שבא לנו להתעסק איתו.

פורסם

:bash:

Several optimizations on the RapidShare network code have taken place. It is now possible to download a single file with over 100 MBit/s (where available) if you are a premium user. Furthermore the general speed feeling when browsing our page should have rised significantly. However, to make all this possible, the maximum speed of free users downloading files has been limited to a maximum of one Megabit per second.

פורסם

לי אישית כרגע מוריד בלי שום בעיה מ RAPIDSHARE

הייתה לי גם תקופה של "גיהוקים" באשמת הספק שלי אבל שום דבר מעבר לזה.

פורסם

מה שה"לונג" הצנוע למעלה של xyo (מזל שגודל הפונטים כאן מוגבל, אחרת זה היה נראה כמו פוסטר באיילון) רצה לומר הוא שמהיום:

משתמשי חינם: מגבלת הורדה של 125 קילובייט לשנייה. :'(

משתמשי פרימיום: 12.5 מגהבייט. :o

פורסם

כל זה לא עוזר לי אם הספקית מגבילה אותי לאולי 50KBps וחוסמת את החיבור שלי לשרת אחרי שאני מוריד כמה ג'יגות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים