עבור לתוכן

ליאור שליין (הוסף סקר!)

מה דעתך על התוכנית של ליאור שליין ? 2,218 הצבעות

1. 1. מה דעתך על התוכנית של ליאור שליין ?

• מצחיקה לאללה אחי! הלוואי שתרוץ עוד 10 עונות!
    • חרא תוכנית! לפטר את כל הכותבים, משתתפים, שחקנים תסריטאים וצוות ההפקה לאלתר ולהחיל משטר צבאי בערוץ 10!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אתם צודקים שהתוכנית היא חיקוי מקושקש של הטונייט שואו, אבל עדיין, התוצאה נחמדה מאוד, עובדה שהתוכנית ממשיכה לרוץ ;)

היא לא ממשיכה לרוץ כי אנשים צופים בה ונהנים או משהו, היא ממשיכה לרוץ כי חתמו חוזה ל-X פרקים או ל-X שנים...

• תגובות 82
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^לא האריכו את החוזה שלה לא מזמן ?

הן מאוד חד צדדיות. למה ציפית- לאחד נגד 200?

לא, אבל יותר לכיוון של זה:

612599_22.jpg

פורסם

ידעתי שמישהו יגיב בסגנון! :cool2:

פורסם

ליאור שליין זה סיבה טובה לקחת את הטלויזיה ולזרוק אותה מהחלון. אולי הוא כשרוני במשהו אבל בהגשת תוכניות בידור זה כנראה לא המקום שלו. אולי זה פשוט כוח הסבל הבלתי נתפס שלו לעובדה שהוא לא מצחיק אף אחד. הם כנראה מצמידים לאנשים בקהל אקדח לרקה כדי שיצחקו בזמן הנכון.

אני גם ממליץ לכל מי שאוהב אותו לא להודות בזה כי אני לא בטוח עד כמה המודרטורים יתאמצו לעצור את הלינץ' שיקרה להם על גבי הפורום. לפי הסקר פה יהיו פה יותר מבן אדם אחד שינציחו בחתימה שלהם כל מי שמודה שהוא נהנה בדרך כל שהי מהתוכנית הנוראה הזאת .

פורסם

לא הבנתי למה צוחקים בתוכנית שלו כאילו שומעים את ההקהל צוחק? או שזו הקלטה של צחוק??? כי זה הגיוני לגמרי...

פורסם
  • מחבר

ידעתי שמישהו יגיב בסגנון! :cool2:

אתה חייב להודות שזה היה ממש נדרש :)

ואולי נקבל תגובה גם ממשהו שבמיעוט ?

פורסם

אני די בטוח שיש להם איזה מד רייטינג או משהו, ברגע שהתוכנית של ליאור שליין מתחילה המד הזה יורד בצורה דרסטית....

פורסם

הוא "מנפח" להם את לוח המשדרים כלומר יש משהו לשדר שעולה בזול ( אם בכלל עולה יותר נכון ממומן על ידי בעלי אינטרסים ומפרסמים )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים