עבור לתוכן

ליאור שליין (הוסף סקר!)

מה דעתך על התוכנית של ליאור שליין ? 2,218 הצבעות

1. 1. מה דעתך על התוכנית של ליאור שליין ?

• מצחיקה לאללה אחי! הלוואי שתרוץ עוד 10 עונות!
    • חרא תוכנית! לפטר את כל הכותבים, משתתפים, שחקנים תסריטאים וצוות ההפקה לאלתר ולהחיל משטר צבאי בערוץ 10!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לילה בכיף זה הומור נמוך, אבל כזה שנעשה בידי אנשים אינטיליגנטים, מה שלרוב יוצר תוכניות מבדרות למדי (ראה ערך 'חלומות בהקיציס')

התוכנית של שליין לא יקרה מידי להפקה ומניבה רייטינג סביר, ואני מאמין שגם שליין לא כוכב מספיק גדול כדי לדרוש משכורות עתק ולכן התוכנית עוד באוויר.

• תגובות 82
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לילה בכיף זה הומור נמוך, אבל כזה שנעשה בידי אנשים אינטיליגנטים, מה שלרוב יוצר תוכניות מבדרות למדי (ראה ערך 'חלומות בהקיציס')

התוכנית של שליין לא יקרה מידי להפקה ומניבה רייטינג סביר, ואני מאמין שגם שליין לא כוכב מספיק גדול כדי לדרוש משכורות עתק ולכן התוכנית עוד באוויר.

ג'יי לנו קיבל בזמנו אאל"ט 40 מיליון דולר לעונה. לשליין הייתי נותן 40 שקל כדי שיסתום את הפה...

פאק לא חשבתי שאני יגיד את זה אבל אני מעדיף לצפות בג'ימי פאלון...

פורסם

מה שגם גאוני בלילה בכיף, זה שהם מצליחים לגרום לקצת אנשים להשתמש במושגים שלהם, וכך ההומור שם יותר מצחיק.

כמו לא חשוב שמות, בכיף,עובדים, ערומות,פרופס וזה פשוט גאוני.

פורסם

איך דודו אומר.. "'קאצ'פרייס שחוזר על עצמו בלי סוף - זה הומור..." :lol:

ד"א, גם התוכנית של יצפאן בזמנו הייתה חיקוי של לנו.. אבל היא הייתה מצחיקה :silly:

פורסם

אהה ועכשיו נזכרתי בסדרה החברים של נאור (דרך אגב סדרה ממש טובה)

שהיה את הפרק עם הפיפל מיטר ואחרי זה הגיעו כתבות שאומרות ששיטת הרייטינג בישראל זה לפי כמה מאות משפחות עם מכשיר "מיוחד" אשר הן קובעות את הרייטינג, אז לפי דעתי רוב המשפחות האלו הם אדיוטים כי עובדה שיש מלא תוכניות וסדרות פשוט גרועות.

פורסם

תתפלא, אבל ליאור שליין מביא בדרך כלל 3 אחוז, מה שאומר מספיק שרק שלושה אנשים מתוך 100 יראו אותו...

זה די סביר.

ואם תחשוב על זה גם הגיוני, הרי לדעת מה כל כך מאיתנו רואה בזמן אמת, בו ניהיה מציאותיים.. (וכן, זו חדירה לפרטיות)

פורסם

מצטער אבל אני חייב לשאול, יש מישהו שחושב שהתוכנית שלו מצחיקה / טובה /איכותית ??

לדעתי היא פשוט בשפל המדרגה ואני עדיין לא מבין איך לא הורידו אותה אחרי שבוע

ובבקשה לא להעביר לפורום "אקטואליה ותרבות", כי זה לא ממש אקטואליה ובטח שלא תרבות

שלין היה בתוכנית הומור אחרת שהיו שם 2 קבוצות שיחקו אחד נגד השני

שהיו בה קטעים עוד סבירים אבל מעבר לזה אני כבר מספר פעמים נתקלטי בתוכנית שלו ופשוט :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברים הוספתי סקר כדי לתת אפשרות גם לאלה שלא משתתפים בכתב להביע את דעתם, קדימה להצביע!

פורסם

גרייניק בתקופת הזהב שלו היה אחד מהבדרנים המצחיקים בארץ

אבל זה היה ביחד אם אלטרמן ובזמנו ניקראתי מצחוק מהם

אבל אז הם ניסו לעשות תוכנית ארוח ונכשלו בגדול -פשוט זה בכלל לא מתאים להם

ומאז ניפרדו ולא מצחיקים בעליל

זה שהוא החליט לנסות את עצמו במוזיקה סבבה זכותו

בכל מקרה שלין לא מצחיק וגם אם משלמים לו בבוטנים או משהו כזה מארח לא מצחיק כבר עדיף במקום

לנסות בדרן מתחיל עד שימצאו מישהו נורמלי בזול

בעניין דודו טופז -אם כל החרא שלו והעניין שלא אהבתי אישית את התוכנית שלו

יש לו נוכחות בימתית מהגדולות שאפשר

ראיתי איזה הצגת יחיד שלו ששודרה בטלוויזיה ומהבחינה הזאת הוא אחד מהכישרונים בארץ ואולי בעולם

וגם בתוכנית שהייתה לו ראו סימנים מזה -הבן אדם יודע להחזיק מיקרופון ויודע איך למשוך את הקהל אליו

אולי הוא משוגע או משהו לא ענייני לשפוט אבל אתם מכירים מישהו היום בטלוויזיה בארץ שמחזיק מיקרופון טוב יותר מימנו ?

אמר קרירין מבקר התרבות עם כישורי הקרוא וכתוב מעוררי ההערצה
פורסם

^

:lol:

ה"תכנית הקודמת" שבה השתתף שליין הייתה "מועדון לילה",כמו זו שרצה עכשיו בעונה חדשה..והיא הייתה היסטרית דווקא,אבל זה בעיקר בגלל גורי אלפי ושות'...בעיקרון,ממה שראיתי מהלייטנייט של שליין(שזה בערך שניים וחצי מונולוגים) הוא רחוק מלהיות מרשים,אבל עם זאת יותר טוב(בהרבה) מאסף הראל,קודמו בתפקיד,שלדעתי בכלל מתבזבז כשחקן בינוני ומעצבן ב"מסודרים" במקום להתמקד בכתיבה,שבה הוא טוב באמת..אבל זה כבר נושא אחר..

פורסם

לא לילה בכיף ובטח שלא ליאור שליין מספקות ת'סחורה. עצוב שבשביל להזכר בתוכנית טובה באמת אני צריך לחזור 12 שנה אחורה לימי הזוהר של "חלומות בהקיציס".

פורסם

מעניין מי הצביע בעד התוכנית :screwy:

פורסם

ליאור שליין ומרב מיכאלי אולי ?...

פורסם

גרוע...אני בכללי לא אוהב לראות טלויזיה..הפרסומות הורגות אותי

פורסם

גרוע...אני בכללי לא אוהב לראות טלויזיה..הפרסומות הורגות אותי

תעבור לממיר מקליט, אתה מזפזפ בין הפרסומות בשניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים