עבור לתוכן

ליאור שליין (הוסף סקר!)

מה דעתך על התוכנית של ליאור שליין ? 2,218 הצבעות

1. 1. מה דעתך על התוכנית של ליאור שליין ?

• מצחיקה לאללה אחי! הלוואי שתרוץ עוד 10 עונות!
    • חרא תוכנית! לפטר את כל הכותבים, משתתפים, שחקנים תסריטאים וצוות ההפקה לאלתר ולהחיל משטר צבאי בערוץ 10!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מצטער אבל אני חייב לשאול, יש מישהו שחושב שהתוכנית שלו מצחיקה / טובה /איכותית ??

לדעתי היא פשוט בשפל המדרגה ואני עדיין לא מבין איך לא הורידו אותה אחרי שבוע

ובבקשה לא להעביר לפורום "אקטואליה ותרבות", כי זה לא ממש אקטואליה ובטח שלא תרבות

• תגובות 82
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא.

הוא גרוע וגם דודו טופז תמיד היה גרוע, לא ברור למה נותנים להם זמן אוויר.

פורסם

תכנית זוועה.

היא בנוייה סביב דיאלוגים לא מצחיקים שמדוקלמים בלי טיפת חוש תזמון קומי ואלמנטים גנובים מתוכניות טוק-שאו אמריקאיות (ג'י לנו, קונאן אובריאן),

אין שם טיפת מקוריות או או כשרון, באמת שאני לא מבין למה היא בכלל רצה :nixweiss:

פורסם

:hizuk:

פשוט תוכנית לא מצחיקה בעליל , משעממת ולא מעניינת, איך הוא כבר שנתיים (אם לא יותר) בערוץ 10 אני לא מבין...

פורסם

מסכים בהחלט... :-\ תכנית אחת הגרועות שיצא לי לראות נראה לי =S

פורסם
  • מחבר

אני כל כך שמח מהתגובות שלכם :silly:

עדיין מחכה למישהו שחושב אחרת...

פורסם

כי אין אף אחד בישראל שמסוגל להוביל תוכנית לבד בימינו.

שני החבר'ה האינטליגנטים היחידים הם ארז טל ואברי גלעד שכל הזמן ממציאים תוכניות אינטלקטואליות שמפעילות את השכל.

בישראל רמת ההומור כל כך נמוכה והמחסור בתרבות כל כך זועק לשמיים (אבל אפשר להבין, אין היסטוריה למדינה, ההיסטוריה בנוייה מאוסף של תרבויות שונות שהתקבצו כאן) שהיו צריכים לקבץ את שלום אסייג ושועליו (את כולם!) בשביל תוכנית מסכנה בסופ"ש.

בפריים טיים במקום לשדר תוכניות איכות שיש בערוץ 3 שמים זבל כמו עונה מיליון של "כוכב נופל" או "נולד למות" שבא ל :puke:

התוכניות הטובות ביותר שאני זוכר היו "טירונות", "מילואים", "מסודרים" וזהו בערך. אבל זה סדרות.

ונחזור לטוק שואו. אני עדיין זוכר את התת רמה של "הראשון בחיסול" שהביא ביס לנטלייה אוריירו כשהתארחה אצלו. אני לא מבין מה זה, פסטרממיה ?!

פורסם

במקום התוכנית הגרועה שלו... :sleep:

עדיף כבר לשדר את מיסטר-בין, לפחות הוא באמת מצחיק.

פורסם

מעולם לא ראיתי ולא אראה את התוכנית הדבילית הזאת

אבל מה שכן

דודו טופז עשה דברים מרגשים!

ואף אחד לא יכול להגיד שלא .

הוא תותח (בהיותו מנחה , אדם זה כבר משהו אחר)

פורסם

(בהיותו מנחה , אדם זה כבר משהו אחר)

אמר מי שפוצץ גיי במכות על שהעיז להתחיל איתו ;D

פורסם

כמו כל דבר שראיתם על המסך ב5 שנים האחרונות, גם התוכנית של ליאור שליין גנובה ישירות מארה"ב.

לקחו את הטונייט שואו של ג'יי לנו (עכשיו של קונאנן אובריין), החליפו את המנחה בסלבריטי לא מצחיק (שימו לב ג'יי לנו היה סטנדאפיסט הרבה שנים לפניי שהוא קיבל את תפקיד המנחה אחריי קרסון) ואת הלהקה באיזה טרנסג'נדר עם אפרו. וגם בבדיחות החליפו את השמות לישראלים הרלונטיים, טיגנו עם ביצה וזה מה יצא... :kopfpatsch:

פורסם

מה הקשר?

מה הקשר?

ושוב , מה הקשר?

חחחחחחחח

אולי אני דפוק ופיספסתי את הפםואנטה....

מה הקשר הדיון , למעשי?

חחחח וליאור שלין זה באמת חקוי של ג'י לנו

אבל הוא בחייים לא יהיה רבע ממנו

רק חסר שתקום איזה שחומת עור (תמניה)

ותשחק אותה אופרה וינפרי חחחחחחחחחחחחח

פורסם

אתם צודקים שהתוכנית היא חיקוי מקושקש של הטונייט שואו, אבל עדיין, התוצאה נחמדה מאוד, עובדה שהתוכנית ממשיכה לרוץ ;)

פורסם

סתם חארטא של תוכנית לטעמי- מרוב שהאיש כזה "חלש" ונואש לרייטינג הוא נכנע לעצומה מסכנה שקראה לו להוריד את הגינג'יליפה שלו ונראה עכשיו כמו ילד כאפות בן 10.. :kopfpatsch:

כל כך עצוב שאבי גרייניק שהוא איש טוב וגם נגן אחלה מבזב עצמו שם כמשחיל בדיחות בצד ואז שליין לוקח אותם "ומשכלל" אותם במקום למרות שזה כבר נקבע מבעוד מועד.. ???

אגב תוכניות מקוריות אלכס, יכלת להוסיף גם את- "בטיפול" שנמכרה ל-HBO האמריקנית וזה גם כן כבוד...

בכלליות יש גם את גיורא חמיצר שלאחרונה (בשנים האחרונות) אני מתחיל לתפוס ממנו משהו ביחד לטלויזיה הישראלית.. :smile1:

פורסם

מה הקשר?

מה הקשר?

ושוב , מה הקשר?

חחחחחחחח

אולי אני דפוק ופיספסתי את הפםואנטה....

מה הקשר הדיון , למעשי?

חחחח וליאור שלין זה באמת חקוי של ג'י לנו

אבל הוא בחייים לא יהיה רבע ממנו

רק חסר שתקום איזה שחומת עור (תמניה)

ותשחק אותה אופרה וינפרי חחחחחחחחחחחחח

אני מצטט אותך על זה... ותאמין לי היום הזה לצערי הרב לא רחוק כמו שאתה חושב שהוא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים