עבור לתוכן

לא מצליח להיכנס לאתרי אנטיוירוס ומיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שמתי לב לפני כמה ימים שהאנטי וירוס שיש לי (AVG) לא פעיל. ניסיתי להיכנס לאתר כדי להוריד אותו מחדש אבל לא הצלחתי בכלל לקבל את האתר. קיבלתי הודעת שגיאה כללית

"ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט".

כמה נתונים:

1. לא יודע כמה זמן האנטיוירוס היה לא פעיל.

2. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וראיתי שהתאריך הכי ישן שיש לי זה לפני 10 ימים. שיחזרתי והפעולה הושלמה אבל זה לא פתר את הבעיה.

3. אני מצליח להיכנס לשאר אתרים. אבל לא מצליח להיכנס לאתרים אחרים של אנטיוירוסים (avg, avast nod32, norton) ומיקרוסופט.

4. אני גולש דרך sandboxie. למי שלא מכיר זה דפדפן שלא שומר כלום על המחשב. אני כ"כ סומך עליו, שזו הסיבה שאני עדיין מתקשה להאמין שחטפתי וירוס. אבל תמיד יש הפתעות בחיים...

5. איפסתי דפדפן. ניסיתי להיכנס עם FF ועדיין לא הצלחתי. דיברתי עם ספק האינטרנט ליתר ביטחון.

6. הורדתי לפני כמה ימים משחק דמו. אישית לא חושב שזה קשור כי שחזור מערכת מוקדם יותר לא עזר, אבל לכו תדעו.

7. הרצתי adaware אבל לא עזר.

8. מחיפוש בגוגל יש הרבה תוצאות. ניסיתי את אחד הדברים שהציעו והרצתי תוכנת combofix. זה לא עזר.

אני לא מודאג כי יש גיבויים דרך acronis (ואגב ממליץ לכולם לעשות את זה), אז אני לא מתכוון להתברבר על הדבר המעצבן הזה יותר מדי. אמנם אני אצטרך לבזבז כמה שעות על הורדת כל התוכנות/עדכונים מחדש- אבל זה עדיף על פירמוט.

אבל... אם מישהו מכיר את הנושא מקרוב ויודע איך להיפטר מהדבר הזה אל אני אשמח לשמוע.

ובבקשה מכולם: תחסכו ממני כל מיני עצות מהשרוול. אל תעלבו, אבל קראתי בגוגל בפורומים ישראליים כ"כ הרבה עצות מיותרות שחבל על הזמן. מי שמבין ויכול לחדש אז סבבה. אם לא בשבילי- אז בשביל הבנאדם הבא שיתקע על השטות הזאת ולא יבין מה לעשות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי. לא קשור.

אני אחזיר אחורה לגיבוי שלי. אין לי כוח השקיע זמן על זה, וככה אני אפתור את הבעיה...

תודה בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים