עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמא טסה לחו"ל, מה לבקש להביא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

אייפוד טאץ' אני צריך קונקרטי כי יש לו קישורית WIFI ויש לו דפדפן הכי טוב שיש כמעט היום בשוק ומספר אין סופי של אפליקציות וקהילות ותמיכה והוא יחסית זול, נייד ונגיש ויהיה עליי מרבית הזמן. כעיקרון הוא מיועד להיות עליי כמכשיר מולטימדיה בדרכים הארוכות שלי לבסיס. שעה וחצי כל כיוון ככה יספיקו לשחק הרבה טאפ טאפ!

(אם אייפון היה יותר זול הייתי קונה אותו אבל פשוט זה שחיטה ומעדיף לפרק טלפון וטאץ' לשתיים.)

לאותו אחד שאמר על נגן אז יש לי I7 שמשרת אותי למשימות אודיו. הטאת' יהוו מכשיר מולטימדיה לסדרות, משחקים ורשת על הדרך.

אגב, המחיר בדיוטי הרבה הרבה יותר זול מבאג הרגיל ואני כנראה בסוף אקנה יד"ש.

יוקלייליי? בנאדם, אתה אמיתי כמו שאומרים כאן? :nixweiss:

קונסולה? אני לא הכי בקטע ובמיוחד היום כשהם רצות כמה שנים בשוק ולא הכי משתלמות לטעמי..אני לא גיימר גדול ומשחק מעט מאוד משחקים, במקרה הכי נורא יש לי גיים-פאד 360.

טובלרון? השוקולד הזה שבמקור היה מסרק לשיער של הבלגים? אחלה של שוקולד אבל מה אני ארוויח מזה? יותר מגניב זה לקנות את זה בבלגיה או שוקולד אייכותי אחר, כל הקטע זה להביא דברים מיוחדים שאין בארץ או דברים מיוחדים בזול.

יאלה, שלחתי אותה עם תמונה של ה-KOSS KSC75 בתקווה ותמצא לי משהו. זה לא כזה ביג דיל אם לא תמצא והיא לא נוסעת לקניות בשבילי בסופו של דבר.. ;D

רעיונות נוספים מיוחדים חבר'ה? :yelclap:

• תגובות 35
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרתה שיש לך תקציב של כ80 דולר לכרטיס מסך, הייתי מוסיף עוד כמה "זוזים" וקונה 4770 ,עולה באזור ה 100 דולר .

נ.ב : איי סקיטלס איי :P

פורסם

אמרת שהטאץ' ישמש אותך למולטימדיה בדרך לבסיס ושיש לו דפדפן הכי טוב בשוק היום, אבל אם אני לא טועה אין WIFI בדרך כלל בבסיסים (מצטער שזה נשמע אידיוטי אני פשוט רק בן 14.5 וכמו שאתה מנחש לא יצא לי לשרת בצבא), אז למה שלא תשקול לקנות S9 שמתעלה עליו כמעט בכל דבר?

פורסם

אמרת שהטאץ' ישמש אותך למולטימדיה בדרך לבסיס ושיש לו דפדפן הכי טוב בשוק היום, אבל אם אני לא טועה אין WIFI בדרך כלל בבסיסים (מצטער שזה נשמע אידיוטי אני פשוט רק בן 14.5 וכמו שאתה מנחש לא יצא לי לשרת בצבא), אז למה שלא תשקול לקנות S9 שמתעלה עליו כמעט בכל דבר?

אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

לא בכל בסיס יש WIFI כמובן, אבל יש הרבה בסיסים עם רשת אלחוטית.

אתה מתלונן על WIFI, אבל מה ל-S9 יש להציע שאין ל-ITOUCH?

פורסם
  • מחבר

אורי14, קיום ברוב המקומות בצבא אין WIFI, אבל אין זה מונע לשימוש ב-WIFI בתחנות מרכזיות/רכבות וכאלה. מלבד זה בל נשכח את יכולות התוכנות וכל הפיצ'פקס שיש מסביב למכשיר הזה.

ה-S9 מדהים אבל נופל במולטימדיה אל מול הטאץ' שבתחום הזה הוא רק מדגדג אותו. אני ציינתי גם מקודם שיש לי I7 לצרכי אודיו נייד ואולי בעתיד אם אני אצטרך מכשיר חדש לאודיו אני אקנה את ה-S9 שחיכיתי לו הרבה, אבל לא תואם את צרכיי כרגע.

בסופו של דבר אני כנראה לי אקנה לי יד"ש כי המחירים זולים יחסית ואני לא רוצה להשקיע מחיר מלא לאור ההשקה הקרובה יחסית.

אנשים, אל דאגה- סקיטלס אני אקבל.. :silly:

וכמו תמיד אסיים עם- הצעות שיפורים וכו' בכיף! ;D

פורסם

לקנות טובלרון זה הרבה יותר חשוב ממה שזה נדמה לך,

בכל פעם שתשתמש בבית שלך בציוד החדש שלך, ותחשוב חס וחלילה שקנית אותם בארץ, אתה תראה על השולחן שלך חבילת טובלרון שאין לך באמת חשק לפתוח ותזכר שהכל בעצם מחו"ל :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.