עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמא טסה לחו"ל, מה לבקש להביא?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אמא שלי טסה לחו"ל ואני לא לגמרי בטוח מה לבקש ממנה שתביא לי. רצוי שזה לא יהיה יקר מדי וגם שלא יתפוס הרבה מקום.

אם זה משנה אז היא טסה לקנדה...

אני עשיתי רשימה קצרצרה של דברים להביא ואני ממש לא סגור מה לבקש ואם יש לכם עוד רעיונות תוסיפו בכיף!

הרשימה:

*אייפוד טאץ' 8G. (אני עדיין לא סגור אם אני אזמין יד"ש ממישהו[פרסומת סמויה] או שמא אני אבקש ממנה שתקנה לי בנתב"ג בבאג או בוולמארט בקנדה- צריך לחשב מה יותר זול!)

*נטבוק- כרגע מעוד קורץ לי ה-1000HE או איזה UMID, אבל קיימת בעיית המקשים בעברית(:-X) וגם הבעיית אחריות.

*אוזניות KOSS KSC 75

*כרטיס מסך פשוט כי הקיים שלי קקה ובקושי זז.. (גג עד 350 שקל- 80 דולר בערך)

*משהו אחר שאתם תציעו...

אשמח להצעות נוספות ממכם ולדברים נחמדים שאפשר או כדאי להביא.

בסופו של דבר אני משלם על המוצר הסופי ככה שיהיה מה שיהיה, גג עד 1800 שקל ככה ולא יותר כי אין לי יותר מזה... (אתם יודעים- המשבר הכלכלי והכל ::))

הרבה תודה רבה על ההצעות ועל העזרה! :xyxthumbs:

נ.ב-

2 ביולי זה יום קנדה ולכן רוב הסיכויים אני אקבל איזה "עלה" או מייפל טוב על הדרך.. :lol:

• תגובות 35
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Skittles.החמוצים.

אה,ולגבי המקשים בעברית..זה לא כזאת בעיה לקנות מדבקות עם מקשים בעברית/אנגלית ולהדביק.. ::)

פורסם

Skittles.החמוצים.

אה,ולגבי המקשים בעברית..זה לא כזאת בעיה לקנות מדבקות עם מקשים בעברית/אנגלית ולהדביק.. ::)

יש גם בארץ אם מחפשים מספיק. ואכן הסאוור הכי טעימים. אחריהם הפירות יער ואז הרגיל.

ועדיף לחרוט עברית על המקשים.. הרבה יותר אסטתי ונוח.. זה גם לא כזה יקר.

פורסם

שתביא לך חברה קנדית יא ראש. מה אתה מקשקש על שטוות מחשב :nixweiss:

פורסם

אני הייתי לוקח אוזניות מעולות ואם הכ"מ ממש גרוע אז כרטיס מסך. אבל זה רק אני...

פורסם

יש גם בארץ אם מחפשים מספיק. ואכן הסאוור הכי טעימים. אחריהם הפירות יער ואז הרגיל.

ועדיף לחרוט עברית על המקשים.. הרבה יותר אסטתי ונוח.. זה גם לא כזה יקר.

אבל מחו"ל יותר טעים 8)

פורסם

תביא כרטיס מסך הם עולים בחו"ל עד פי 3 פחות ממה שבארץ. חבר הביא לי מארה"ב את אחד ה GTXים שלי ב200 דולר כשפה הם עלו באותו זמן 1500 שקל

פורסם

:hizuk: :smile1:

פורסם
  • מחבר

טוב אז חברה קנדית לצערי לא תכנס במזוודה וגם נראה לי אחי הקטן שטס איתה יגנוב אותה על הדר "לסיבוב".. :lol:

סקיטלס זה נהיה "מסורת" להביא תמיד כשבאים מחו"ל ככה כמה קילו עד לטיסה הבאה או עד שהטעם כבר נדבק ללשון.

ממתקים מחו"ל ואוכל של חו"ל תמיד אני מקבל אז אל דאגה.. :smile1:

אממ.. אוזניות "פשוטות" יש לי אבל אני רוצה את קוס כנראה כי הם מהוללות כאוזניות טובות מאוד לניידות ואם היא תמצא אותם הם צריכות לעלות 20 דולר(=100 שקל גג).

כרטיס מסך אני כרגע משתמש ב- 7300 והוא פשוט עשה קולות מטורפים של טרקטור ושלחתי לחנות שממנה קניתי ואמרו לי שנגמרה האחריות של השנה (מוזר מאוד) אז פשוט התחלתי לפרק את המאוורר ורציתי להתקין היט סינק שעשבר הסבה לכרטיס מסך אבל הרגליות שנתפסות בקליפס לא נדבקו לי לגוף קירור עם שום דבר.. (אני מניח שדבק אפוקסי יעשה את העבודה אבל עדיין הגיע הזמן להישתדרג אולי..)

יאלה אנשים, תוסיפו רעיונות בהמוניכם!

פורסם

שתביא לך כרטיס מסך נורמלי סטייל 4890 אם זה כל כך זול בחו"ל.

כל השאר, מה שתרצה.

פורסם

אם היא נמצאת שם מספיק זמן הייתי מזמין אליה כל מיני דברים שלא נשלחים לישראל. (בד"כ זה נשלח רק לUSA אבל יש דברים שישלחו גם לקנדה אני מתאר לעצמי, כמו פוסטרים לדוגמא)

פורסם
  • מחבר

סליחה דורי, אני לא עושה מישלוחים מסביב לכדור... ;)

אני עדיין לא סגור על עצמי אם לומר לה לקנות לי איפוד טאץ מהדיוטי פרי/ מוולמארט או שאני אקנה פה יד"ש. המחירים הם- דיוטי פרי 240 דולר, וולמארט 240 דולר קנדי ויד שניה 800 שקל בערך..

כרטיס מסך אני לא סגור על עצמי מה לקנות ואם זה באמת נחוץ, הקופסה גם גדולה קצת. :-\

חוץ מזה היא טסה עם לפ טופ ככה שאם יש דברים מיוחדים שאני ארצה לומר לה להביא לי אני יכול לשלוח לה מייל או שנדבר בסקייפ.

טוב אני צריך לעשות רשימה עכשיו סופית כי הם בקרוב מתחילים בקרוב מאוד ליסוע לנמל.

הצעות אחרונות, טיפים, תוספות ושטויות שניתן וכדאי להביא?

פורסם

אני מקווה שלא חשבת שאני רוצה להזמין דרך אמא שלך כן...? ::)

פשוט תבקש מה שאתה צריך, מעבר לזה שתסתובב בקניון ואם היא תראה משהו שתשאל אותך

פורסם

אמרתה שיש לך תקציב של כ80 דולר לכרטיס מסך, הייתי מוסיף עוד כמה "זוזים" וקונה 4770 ,עולה באזור ה 100 דולר .

נ.ב : איי סקיטלס איי :P

פורסם

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.