עבור לתוכן

כרטיס מסך לגיימינג בתקציב 1700~ שקלים

Featured Replies

פורסם

כששני כרטיסים באותה רמת ביצועים, לרוב הכרטיס של אנוידיה יהיה עדיף (מסיבות טכניות שונות, שאם תרצה אני אפרט).

המחיר זה כבר עניין אחר, הוא משתנה ונתון לשיקולים כלכליים אישיים. זה תלוי אם אתה מחפש יותר זול או יותר איכותי.

בכל אופן לדעתי תתרחק מה-4850x2 ופתרונות כפולי ליבה בכלליות.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם תפרט לי קצת,יש משחקים שלא תומכים בשתי ליבות?ויכול להיות לי בעיות?

פורסם

לך על 4890, במהיריות רגילות הם שווים, אבל באוברקלוקר הHD4890 מדהים ויותר טוב מ275, יש לך פה במחיר הכי זול בארץ

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7933

תראה פה

זה מבדקים באוברקלוק ל4890HD

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3555&p=12

18956.png

וזה ל275GX

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3575&p=7

19200.png

פורסם

אני אשמח אם תפרט לי קצת,יש משחקים שלא תומכים בשתי ליבות?ויכול להיות לי בעיות?

רוב המשחקים יתמכו 2 ליבות אבל הביצועים פחות עקביים מאשר עם חד ליבה. למשל משחק מסויים ינצל את זה טוב, משחק אחר ינצל פחות טוב.

ויש כאילו שלא ינצלו בכלל, לפחות עד שיצא עדכון לדריבר או פאץ' למשחק. בנוסף בעיות כלליות נפוצות יותר עם מערכי כפולי ליבה.

ישנם עוד מס' הצקות אפשריות כמו microstuttering, שילובים של vsync עם triple buffer, הגדרת שיטת רנדור במקרים מסויימים וכו'...

עם זאת הטכנולוגיות CF/SLI אכן משתפרות עם הזמן אבל כרטיס חד ליבה שמספק ביצועים דומים תמיד יהיה עדיף.

בנוגע ל-ATI מול NVIDIA, אני לא רוצה לפתוח פה חזית, חשיבות הדברים לא מדברת לכולם ונמאס לי לדקלם את זה ולהכנס למריבות.

אני ישלח לך את דעותי בהודעה פרטית.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 16:23:31

עריכה: בקשר להשוואת שיפור ב OC ש-lol_minbet שם, ה-4890 מוצג עם מקסימום OC ל-1ghz לליבה (וזה לא מובטח לך בכלל),

לעומת gtx275 עם 702mhz לליבה שהוא לא בהכרח מקסימאלי. ע"פ hwbot.org התדר הממוצע ב-OC ל-gtx275 הוא 721mhz.

ז"א יש שקיבלו יותר ויש שקיבלו פחות. לכן קח את הגראפים האילו בעירבון מוגבל. (הממוצע ל-4890 הוא 981mhz)

פורסם

איזה מושפעי באנצ'ים יש פה,

מי ישמע הבדלים של FPS בודדים

באים והופכים אותם להבדלים שמיים וארץ.

ועוד על רזולוציות נדירות ולא שימושיות כמו 2560X1600 :lol:

פורסם
  • מחבר

אוקיי ירדתי מה hd4850x2

אני עכשיו בשיקול דעת בין ה gtx275 לבין hd4890 השאלה שלי בלי oc מה יותר טוב ואם ההבדלים קטנים מה עדיף לקחת .

ואם בכלל אחד מהכרטיסים האלה יריץ לי crysis על ההגדרות הכי גבוהות אם לא אני יעדיף לחכות ולחסוך עוד למשהו יותר טוב.

סליחה על החפירה אבל עכשיו רק אשמח לדעת מה לקחת.בלי oc בלי כלום

ואני רוצה לדעת עם הספק כוח של corsair 550w VX

יחזיק לי cf של ה hd4890 בהמשך אני רוצה לעשות

פורסם

בקרייסיס יש ל4890 יתרון ברור, הינה תוצאות מ2 מבדקים

19170.png

cwh.png

פורסם
  • מחבר

קראתי ביקורת ארוכה על שניי הכרטיסים,באיזה אתר.והם אמרו שהם שווים .

החלטתי ללכת על הhd4890 ולעשות cf בהמשך.עכשיו אם אפשר שתביאו לי ספק כלשהו מksp שיחזיק לי בהמשך cf של hd4890

פורסם

ה-HD4890 פשוט קרע את ה-275GTX עם ממוצע פנומנלי של 2.5 FPS.

הכרטיסים שווים, לך על הזול ביותר.

פורסם

אתה צריך גם לוח אם שיתמוך בCF.

אבל שאב GTX275 עדיף על ATI.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שאני צריך לוח אם שיתאים לcf .אבל אני רוצה ספק שיחזיק לי cf בהמשך אם תאכלו להביא לי מksp עד 600 שקל אני אשמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים