עבור לתוכן

המלצה לנייד לסטודנט בתקציב עד 3000 שח

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות נייד, וקראתי הרבה ולא ברור לי מה אני באמת צריך מכל זה.

קודם כל אני הולך ללמוד הנדסה.

מטרות המחשב הם יהיו בעיקר משרדיות(אינטרנט ואופיס)

- צפיה בסרטים

-מסך בגודל 14 או 15.4

-משקל לא כזה קריטי, לא הולך לסחוב אותו הרבה.

-סוללה שעתיים וחצי פלוס

-בקשר ליציאות (HDMI, DVI) אם הבנתי נכון, זה בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים נכון??

-בלוטות, כן

-צורב DVD כן

-אחראיות בינלאומית מומלץ

-לגבי חברה, שתהיה חברה אמינה.

קראתי קצת על הקטע של כרטיס מסך מובנה שהם הזולים יותר הבנתי, ויש את הלא מובנה, שהם יותר איכותים.

השאלה מה אני באמת צריך

אני צריך מחשב שיסחוב בלי בעיות.

תודה על עזרה!

דיאגו נ.

פורסם

שלום דיאגו וברוך הבא לפורום.

:yelclap:

תחילה אנסה לענות על שאלותיך.

-בקשר ליציאות (HDMI, DVI) אם הבנתי נכון, זה בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים נכון??

כדי לחבר לטלוויזיית LCD או סתם מסך LCD. למסכי מחשב אפשר גם להתחבר ב-VGA, אבל האיכות בחיבור דיגיטלי כמו HDMI/DVI גבוהה יותר. בפועל, כמעט ואין ניידים עם DVI, שכן חיבור ה-HDMI תופס משמעותית פחות מקום, ואם זאת תואם חשמלית ל-DVI (אפשר להמיר ביניהם עם מתאם פשוט). בהחלט הייתי ממליץ על נייד עם חיבור HDMI, אם יש לך כוונה לחבר אותו לטלוויזיה חיצונית.

-בלוטות, כן

-צורב DVD כן

-אחראיות בינלאומית מומלץ

-לגבי חברה, שתהיה חברה אמינה.

קראתי קצת על הקטע של כרטיס מסך מובנה שהם הזולים יותר הבנתי, ויש את הלא מובנה, שהם יותר איכותים.

השאלה מה אני באמת צריך

אני צריך מחשב שיסחוב בלי בעיות.

לשימושים שפירטת אין כל צורך בכרטיס מסך לא מובנה, ואפילו יש יתרון במובנה, שחסכוני יותר בסוללה.

לגבי המלצות ספציפיות בתקציב שלך, אין הרבה אפשרויות, כי התקציב די נמוך. כדי להתמקד קצת, תענה על השאלות הבאותף

1) האם תרצה HDMI או לא?

2) האם משנה לך אם המסך מבריק או מאט?

3) האם אתה נוטה יותר ל-14" או ל-15.4"?

פורסם

3000 שקל ואתה רוצה מחשב "שיסחב" חבל תעריך את הכסף שבידך למחשב זה סכום לא רע ואתה יכול לרכוש מחשב טוב לשימושים כמו גלישה / וכול מה שאפשר לעלות על הדעת בתחום שסטודנט[בסיסי] צריך .

אתה יכול גם לרדת בתקציב ל1500-2000 ולרכוש מחשב עם מעבד האטום החדש מבית אינטל היתרון הגדול שבו צריכת חשמל מאוד נמוכה ועבודה ממושכת עם המחשב ללא צוריך לחיבור לרשת החמשל

"אליה וקוץ בה כמו שנאמר"

הוא הרבה יותר חלש ממעבד סטנדרט של מחשב נייד לדוגמא T3400 מבחינת הסדר עבודה שלו הוא כמו במעבדי פנטיום 4 הפרימטבים מאוד קשה לתפקד עם מחשב כזה עם מספר דברים בו זמנית גלישה/נגן מוזיקה/ציטוט במצלמת וידאו עם החברה/ועוד מספר דברים שבעיקרון אפשר לרכז את זה במילה אחת multitasking

בכל מקרה אם אתה לא מעונין לשחק במשחקי מחשב כרטיסי מסך המובנים של אינטל יעשו את העבודה טוב מאוד אין צורך להשקיע באיזה כרטיס שסתם יהיה עוד עומס על הסוללה .

פורסם

"אליה וקוץ בה כמו שנאמר"

הוא הרבה יותר חלש ממעבד סטנדרט של מחשב נייד לדוגמא T3400 מבחינת הסדר עבודה שלו הוא כמו במעבדי פנטיום 4 הפרימטבים מאוד קשה לתפקד עם מחשב כזה עם מספר דברים בו זמנית גלישה/נגן מוזיקה/ציטוט במצלמת וידאו עם החברה/ועוד מספר דברים שבעיקרון אפשר לרכז את זה במילה אחת multitasking

לא הייתי קורא אומר שמעבד נהיה "פרימיטיבי", רק משום שיצאו דברים יותר טובים מאז.

בכל מקרה, ההבדל המרכזי בין netbook לנייד רגיל, כשמדובר בשימושים שצוינו, עומד אצלי פחות על ביצועים, ויותר על חוויית שימוש, כאשר הבחירה היא בין משקל נמוך וחיי סוללה ארוכים או מסך גדול ומקלדת נוחה.

פורסם
  • מחבר

שלום דיאגו וברוך הבא לפורום.

:yelclap:

תחילה אנסה לענות על שאלותיך.

כדי לחבר לטלוויזיית LCD או סתם מסך LCD. למסכי מחשב אפשר גם להתחבר ב-VGA, אבל האיכות בחיבור דיגיטלי כמו HDMI/DVI גבוהה יותר. בפועל, כמעט ואין ניידים עם DVI, שכן חיבור ה-HDMI תופס משמעותית פחות מקום, ואם זאת תואם חשמלית ל-DVI (אפשר להמיר ביניהם עם מתאם פשוט). בהחלט הייתי ממליץ על נייד עם חיבור HDMI, אם יש לך כוונה לחבר אותו לטלוויזיה חיצונית.

-בלוטות, כן

-צורב DVD כן

לשימושים שפירטת אין כל צורך בכרטיס מסך לא מובנה, ואפילו יש יתרון במובנה, שחסכוני יותר בסוללה.

לגבי המלצות ספציפיות בתקציב שלך, אין הרבה אפשרויות, כי התקציב די נמוך. כדי להתמקד קצת, תענה על השאלות הבאותף

1) האם תרצה HDMI או לא?

2) האם משנה לך אם המסך מבריק או מאט?

3) האם אתה נוטה יותר ל-14" או ל-15.4"?

תודה רבה על הגובה קודם כל, HDMI נראה לי שכן ארצה.

לגבי מסך מבריק או מט, אני לא יודע, מה הבדלים העיקרים שלהם בתחום של הסרטים ועבודה באינטרנט + אופיס

לגבי הגודל , נראה לי עדיף 15[br]פורסם בתאריך: 28.06.2009 בשעה 18:40:50

3000 שקל ואתה רוצה מחשב "שיסחב" חבל תעריך את הכסף שבידך למחשב זה סכום לא רע ואתה יכול לרכוש מחשב טוב לשימושים כמו גלישה / וכול מה שאפשר לעלות על הדעת בתחום שסטודנט[בסיסי] צריך .

אתה יכול גם לרדת בתקציב ל1500-2000 ולרכוש מחשב עם מעבד האטום החדש מבית אינטל היתרון הגדול שבו צריכת חשמל מאוד נמוכה ועבודה ממושכת עם המחשב ללא צוריך לחיבור לרשת החמשל

"אליה וקוץ בה כמו שנאמר"

בכל מקרה אם אתה לא מעונין לשחק במשחקי מחשב כרטיסי מסך המובנים של אינטל יעשו את העבודה טוב מאוד אין צורך להשקיע באיזה כרטיס שסתם יהיה עוד עומס על הסוללה .

תודה על העזרה !!, אני חשבתי על לקנות מחשב יותר טוב מהפנטיום 4,

מה השימוש של הכרטיס מסך חוץ מלמשחקים? כאילו אני מתכוון לכרטיסי מסך היקרים יותר

פורסם

לדעתי, אופציה טובה עבורך תהיה Lenovo N500. יש כמה תת-דגמים שנמכרים סביב ה-3K, עם HDMI ו-Bluetooth, ומפרטים טיפה שונים מבחינת מעבד, זיכרון, הארד דיסק.

פורסם
  • מחבר

ואלה הרגת אותי = ;)

מה ההבדל במעבדים, בשבילי הם מספרים שונים

כמה זיכרון אתה ממליץ לי, ולגבי דיסק קשיח כנהל

תודה על העזרה[br]פורסם בתאריך: 28.06.2009 בשעה 19:10:11

איך זה? Lenovo 3000 N500 4233-72G

http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=605

אבל לא כתוב כמה גיגה, זיכרון נראה לי

Lenovo 3000 N500 4233-5NG

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725092

Lenovo 3000 N500 4233-37G

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718161

איזה יותר מתאים לי? כאילו מה אני צריך באמת

פורסם

באמת, כל עוד אתה לוקח לא Celeron, אלא כל Dual Core / Core 2 Duo, ו-2GB זיכרון ומעלה זה יספיק.

הארד דיסק נתון לשיקולך. יש כאלה ש-320GB קטן להם, ויש כאלה שעבורם גם 160GB זה מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

תגיד איך אני מבין את הנתונים על הזיכרון, זה 2 GB? עד 4 GB

כאילו איך זה הולך?

זיכרון

2048 MB DDR2 667MHz עד 4096MB

ולגבי מחשב אחר, יש עוד משהו שהיית ממליץ לי בשביל להשוות?

פורסם

זה אומר שיש 2GB זיכרון ואפשר להרחיב לעד 4GB (מעשית עד 8GB).

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות,

למה מעשית עד 8 GB

ותגיד יש במחשבים האלה שאמרת לי, את גילוי אצבע?

פורסם

כי יש כבר סטיקים של DDR2 בנפח 4GB, אז אפשר לשים זוג כאלה.

אין קורא טביעות אצבע ב-N500.

פורסם

יש לי חבר מהעבודה שאני די בטוח שיש לו N500 ויש לו טביעות אצבע

פורסם

יש לי חבר מהעבודה שאני די בטוח שיש לו N500 ויש לו טביעות אצבע

זה לא מופיע כאפשרות בשום מסמך רשמי של לנובו שראיתי (למרות שייתכן שבאמת יש דגמים מסוימים עם קורא טביעות אצבע, שמשום מה לא מוזכר בשום מקום).

ב-N100/N200 היה קורא טביעות אצבע בכל הדגמים או כמעט בכולם.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום, שמתי לב שלמחשב של לנובו אין מקלדת עם מספרים בצד. ואני כן הייתי רוצה שיהיה לי את זה.

איך נראה לכם המחשב הזה..

LG R510-228

מפרט טכני:

מעבד:

Intel® Pentium Dual Core T3400, 1MB L2 Cache, 2.16GHz, 667MHz FSB

זכרון פנימי:

3GB DDR2 800MHz

תמיכה ב- Dual Channel בשני סלוטים

תצוגה:

מסך רחב: " WXGA Glare(1280x800) 15.4

סוג: *Fine Bright Technology

כרטיס גרפי: Mobile Intel GMA 4500MHD

כונננים:

דיסק קשיח: 250GB(SATA) 5400RPM

כונן צורב: SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)

תקשורת:

מודם פנימי: 56kbps

כרטיס רשת אלחוטית Intel® Pro/Wireless 3945BG (802.11b/g)

אנטנה לרשת אלחוטית: Dual Hexa-band Antenna

כרטיס רשת מובנה: Gigabit Ethernet

תקשורת אלחוטית Bluetooth (v2.0+EDR)

חריצי הרחבה:

כניסת כרטיס: ExpressCard/54

כניסה לכרטיסי זיכרון: 5in1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro)

מצלמת אינטרנט:

מצלמת אינטרנט מובנית 1.3 מגה פיקסל

כרטיס קול:

Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit HD

יציאות:

3xUSB 2.0 (inc. e-SATA/USB 2.0 combo), RJ11, RJ45, VGA, HDMI, HP-

out, Mic-in

אבטחה:

HDD Security - מנגנון למניעת קריאת מידע מהדיסק גם אם הופרד מהנייד עצמו.

צבע:

אפור כהה

סוללה: 6cell(Li-Ion)

מערכת הפעלה: Windows Vista Home Basic

אחריות:

* 6 חודשים למטען והסוללה, שנה ראשונה בינ"ל +שנה בארץ למחשב הנייד בכפוף לתעודת האחריות.

האם אתם מכירים איך האיכות הבנייה שלה, ואיך האחריות

תודה על עזרה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים