עבור לתוכן

G5 מול DEATHADDER (נושא טחון, אבל בכל זאת...)

Featured Replies

פורסם

ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים).

הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5.

פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד. :xyxthumbs:

פורסם

שמע לי גם יש את הg5 אז מעניין אותי

מה קרה לו? :s05:

ואחרי כמה זמן? :s05:

לי אין ניסיון עם הריזר למרות ששמעתי עליו טובות

ולגבי ה g5 עכבר פשוט מצוין לפי דעתי

פורסם

יש לי נסיון עם ה IME 3.0, שעל פיו ה DA מעוצב.

יש לי את ה MX518, שהצורה שלו היא בדיוק אותו דבר כמו ה G5.

מבחינת חיישן אין פה ויכוח, ה DA עדיף.

מבחינת נוחות, לי אישית ה MX518 יותר נוח מה IME3.0.

אם אתה הולך על עכבר חדש, תתלבט בין ה MX518 ל DA. לא משנה מה תבחר, שניהם מעולים. כדאי לך לבדוק קודם בעצמך מה יותר נוח לך ואז תחליט.

פורסם
  • מחבר

הכפתור האמצעי קצת נדפק, עובד חלקית (האמת שגם בלי קשר זה כפתור בעייתי ב G5). זה בעיקר מביא לי את הקריזה ב COD4 ששם זה הכפתור של הרימונים, אז לפעמים כשאני מנסה להחזיק רימון ו"לטעון" אותו הוא נזרק מעצמו למרות שהכפתור לחוץ. חוץ מזה גם הכפתורים של שינוי הDPI לפעמים משתגעים.

לגבי נוחות אחיזה, אני יודע שזה נושא חשוב, הבעיה שלא תמיד אפשר לדעת רק מלהחזיק את העכבר. למשל ה G5 מאוד נוח לאחיזה (בשבילי) בדקות הראשונות שאני משחק, אבל כשאני משחק תקופה ארוכה לפעמים הזרת שלי לפעמים "נרדמת" כי אין לה מקום לנוח על העכבר. אז בכל מקרה אני מניח שנוחות של עכבר זה קצת עניין של נוחות.

פורסם

כרגע יש לי G5 (כבר תקופה ארוכה) והגלגלת באמצע מתחילה לזייף...

תמיד ידעתי שהרייזר הוא עכבר טוב

אבל כשהרגשתי אותו ביד הבנתי מה זה נוחות באמת

מניסיון אני יכול להגיד לך שה-G5 לא משתווה אליו בנוחות

מבחינת נתונים טכניים שניהם מצויינים אין ספק

כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות את הרייזר

ונראה לי שכבר לא בא לי לחכות יותר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים