פורסם 2009 ביוני 2816 שנים ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים). הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5. פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים שמע לי גם יש את הg5 אז מעניין אותי מה קרה לו? :s05:ואחרי כמה זמן? :s05:לי אין ניסיון עם הריזר למרות ששמעתי עליו טובותולגבי ה g5 עכבר פשוט מצוין לפי דעתי
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים יש לי נסיון עם ה IME 3.0, שעל פיו ה DA מעוצב.יש לי את ה MX518, שהצורה שלו היא בדיוק אותו דבר כמו ה G5.מבחינת חיישן אין פה ויכוח, ה DA עדיף.מבחינת נוחות, לי אישית ה MX518 יותר נוח מה IME3.0.אם אתה הולך על עכבר חדש, תתלבט בין ה MX518 ל DA. לא משנה מה תבחר, שניהם מעולים. כדאי לך לבדוק קודם בעצמך מה יותר נוח לך ואז תחליט.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר הכפתור האמצעי קצת נדפק, עובד חלקית (האמת שגם בלי קשר זה כפתור בעייתי ב G5). זה בעיקר מביא לי את הקריזה ב COD4 ששם זה הכפתור של הרימונים, אז לפעמים כשאני מנסה להחזיק רימון ו"לטעון" אותו הוא נזרק מעצמו למרות שהכפתור לחוץ. חוץ מזה גם הכפתורים של שינוי הDPI לפעמים משתגעים.לגבי נוחות אחיזה, אני יודע שזה נושא חשוב, הבעיה שלא תמיד אפשר לדעת רק מלהחזיק את העכבר. למשל ה G5 מאוד נוח לאחיזה (בשבילי) בדקות הראשונות שאני משחק, אבל כשאני משחק תקופה ארוכה לפעמים הזרת שלי לפעמים "נרדמת" כי אין לה מקום לנוח על העכבר. אז בכל מקרה אני מניח שנוחות של עכבר זה קצת עניין של נוחות.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים כרגע יש לי G5 (כבר תקופה ארוכה) והגלגלת באמצע מתחילה לזייף...תמיד ידעתי שהרייזר הוא עכבר טוב אבל כשהרגשתי אותו ביד הבנתי מה זה נוחות באמתמניסיון אני יכול להגיד לך שה-G5 לא משתווה אליו בנוחותמבחינת נתונים טכניים שניהם מצויינים אין ספקכבר כמה זמן שאני רוצה לקנות את הרייזר ונראה לי שכבר לא בא לי לחכות יותר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.