עבור לתוכן

צריך מפרט מחשב שמיועד לנוחות מירבית לאדם מבוגר, בטווח של עד 1500 ש"ח...

Featured Replies

פורסם

סיפור רקע קצר כדי לעזור לכם לבחור לפי הצרכים שלו: ::)

אדם מבוגר בן 80+ שצריך מחשב נוח שאפשר ללמוד בו איך להתמש במחשב, יש לו כרגע מחשב מלפני 14 שנים שמריץ עד windows 98 ובאיטיות מפחידה.

המחשב שלו לא תומך בשום דבר נורמאלי (גם לא flash player) ולא קולט עכברים אופטיים שלא לדבר על חדשים יותר.

כפי שהבנתם ממש קשה ללמד אותו לתפעל מחשב אם המחשב עצמו בקושי פועל...

עכשיו לחלק של המפרט

אוקיי, נכתוב את זה ממוספר וקל כמו בהוראות איך לכתוב הודעה כאן...

1. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (מקסימום חריגה= 200 ש"ח) והקנייה באשראי.

2. כמו שאמרתי מטרת המחשב היא בעיקר נוחות שימוש וקלות תפעול בעיקר לעבודות משרדיות ולמשחקים קלים.

3. ציוד היקפי לא חובה- אבל אם מישהו מכיר ציוד היקפי שיכול לעזור לאדם בן 80+ עם פרקינסון זה יהיה מוערך מאוד ולא יחשב בתקציב- יקנה בנפרד.

4. במחשב הזה לא צריך DVD צורב, עדיף רגיל.

5. אין העדפה לחברה מסויימת העיקר שלא תהיה חברת מדבקה.

6. אין חשיבות לקירור ולעיצוב.

7. אין צורך במערכת הפעלה חוקית.

8. אין צרכים מיוחדים חוץ מנוחות.

9. המחשב יכול להיות כמה רועש שהוא חפץ, אני לא חושב שהוא יעקוף מחשב מלפני 14 שנים... :lol:

10. לא מתוכנן OS

11. יש לו נכדים גיימרים אז אם אפשר (לא מאוד חשוב) כרטיס מסך יחסית נורמאלי שיהיה לפחות יותר טוב ממובנה.

KSP היא חנות מועדפת

פורסם

נראה לי שהוא יסתדר מעולה עם המחשב האיטי ;)

עריכה: סתם, כל מפרט מהסוג הזה יעשה את העבודה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2210

אתה רק צריך לחפש מקלדת עם אותיות גדולות ומודגשות.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהוא יסתדר מעולה עם המחשב האיטי ;)

עריכה: סתם, כל מפרט מהסוג הזה יעשה את העבודה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2210

אתה רק צריך לחפש מקלדת עם אותיות גדולות ומודגשות.

הבעיה היא שאי אפשר לשדרג את העכבר בווינדוס 98 והעכבר שלו מעורר רחמים ומסריח, הוא פשוט לא מצליח לשלוט בו[br]פורסם בתאריך: 28.06.2009 בשעה 01:04:54

יש מהסוג שנתת רק עם כרטיס מסך לא מובנה? פשוט מובנה עושה לי רע בראש...[br]פורסם בתאריך: 28.06.2009 בשעה 01:09:37
Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore מחיר 370 ש"ח

P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL מחיר 260 ש"ח

2GB Samsung Value מחיר 130 ש"ח

8400GS Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV,DVI,PCI-E מחיר 190 ש"ח

320GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר 230 ש"ח

SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE מחיר 120 ש"ח

Elite 334 Black (No PSU) מחיר 180 ש"ח

400W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר 95 ש"ח

סה"כ

1575 ש"ח

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

זה המפרט שבניתי ב ksp יש פה טעות או משהו או שזה בסדר? והכי חשוב זה מפרט טוב למה שכתבתי?

פורסם

ממליץ על מחשב ממוצע פלוס יד שניה.

אין צורך לקנות מחשב חדש מהניילונים .

במחיר כזה אפשר לקנות מחשב משומש שיעבוד מעולה. (לדו' - בחנות מחשבים ליד ביתי הקט מוכרים p4 עם כל התוספות הנחמדות שעובד חלק ב300 אז בתקציב שלך אפשר לקנות דבר נחמד ביותר)

אם עדיין אתה רוצה לקנות משהו מסודר בבקשה:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot - בדוק את המחשב הראשון ב"מערכות מחשב זולות" במחיר של 900 שקל. לגבי מסך ושאר אביזרים זה החלטה שלך מפני שעדיף שתקח מקלדת עם אותיות גדולות ומסך גדול (לשיקולך) כמו שכבר הציגו לך.

קח בחשבון שאשראי ו ksp לא מסתדרים ביחד (הם לוקחים אחוזים על האשראי)

דעה אישית ושיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להסתכל ב- yad2.co.il וכל הפירוט שהם נותנים זה שיש חצי ג'יגה זיכרון ו80 ג'יגה בכונן. הם מוכרים את זה באותו מחיר כמו ksp אבל גרוע הרבה יותר... ב- ksp יש ב- 900 שקל מחשב סביר ושם יש מחשב שעולה 1000 והוא עם המפרט המחורבן שמורכב מהפרטים הרבים שהם כתבו עליו שכתבתי קודם!!! ולא מצאתי יותר טוב- ואני לא הולך להשקיע שנים בלקרוא את כל האלפיים עמודים שיש שם (חוץ מזה ככל שמתקדמים ככה העיסקה ישנה וגרועה יותר)... יש לך אתר טוב יותר למחשבים מיד שנייה?

פורסם

אם אתה מעוניין במחשב יד שנייה טוב אני מציע למכירה את המחשב שלי פה בצד.

אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.

פורסם

אם אתה מעוניין במחשב יד שנייה טוב אני מציע למכירה את המחשב שלי פה בצד.

אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.

מחשב נחמד.

מקווה שעזרנו לך ויש התקדמות.

מקסימום גם מחשב ב1000 חדש יספיק (אני הייתי בונה אותו אחרת מהמפרטים שלהם)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם, יש סבירות גבוהה שאני קונה ממנו את המחשב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים